Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
61
Favori
261.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaplaması inanılmaz kötü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz zayıf.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonda oyun oynarken arama geldiğinde, cevap verdiğimizde hoparlör otomatik açılıyor. Bu ayarı nasıl kapatabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghost0791 kullanıcısına yanıt
    araçlar/güvenlik/oyun hız artırıcı/ayarlar/eller serbest aramayı yanıtlama aktiftir muhtemelen kapat düzelicektir.
  • Teşekkürler hocam

• Arkadaşlar mrb,
    Delta garantili olup ghost screen sebebi ile garantiye veren oldu mu?
    Garanti kapsamında Ekran değişimi yapıyorlar mı
    Iscilikleri nasıl, kaç günde veriyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

cihaz gelince ikisi arasındaki farkları objektif olarka paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın.
    Merbahalar Meeb, Redmi note 7 3-4 hafta önce elime ulaştı. İki cihazı karşılaştırmak için bir inceleme yazacaktım. Geçen hafta bir kısmınını yazmıştım şimdi kalanını yazacaktım fakat maalesef taslaklardan silinmiş. Maalesef yeniden yazamayacağım. Şimdi kısaca ana başlıklar halinde yazıyorum.

Fakat iki cihazdan Redmi Note 7'de neler iyi onu belirteyim

Kamera -tereddütsüz bir şekilde kamera daha iyi. Hele zahmetsiz Gcam kuruluyor olması büyük bir artı.
    www.gsmarena.com
    Photo compare Xiaomi Redmi Note 7 vs. Xiaomi Redmi Note 6 Pro vs. Apple iPhone X - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=9513&idPhone2=9333&idPhone3=8858
    (doğrudan telefonları göstermiyor olabilir seçip görebilirsiniz.)
    Adresinde Redmi note 6 pro, Redmi note 7 ve iphone X'in kıyaslaması var, bakabilirsiniz.
    Fotoda özellikle Londra merkez otobüs hatları haritasına bakarsanız detaylar Redmi note 6 pro'da görünmüyor.

Çentik -Küçük çentik daha iyi çünkü sessizde olduğunu görmek için bildirim panelini aşağı çekmek gerekiyordu.

Malzeme kalitesi, her ikisi de sınıfına göre hiç fena değil, fakat cam daha modern ve güncel bir his veriyor. Note 6 pro eski alüminyum kasa eski alüminyum iphone veya htc zamanlarını hatırlatıyor. Biraz da kişisel zevke kalmış beğenen varsa neden beğeniyorsun denilemez

Yazılım. İKi cihazda da ilk aldığımda pocolauncher'ı yüklemiştim bundan dolayı bazı bildirim hataları gibi sorunların katmerlemişti. Şimdi orijinal launcher, osrunlar azaldı. fakat ikonları beğenmediğim için iphone veya samsung ikonlarını kullanıyorum.

Batarya ömrü, her ikisinin de çok iyi. Bazen yoğun iş günlerinde % 100 ile çıkıp (saat 5'te) akşam 8'de %85 ile eve döndüğü oluyor. Şarj tek kelimeyle ikisinin de harika.
    Batarya'nın yavaş şarj olması sorun değil 30 dakika şarja bıraksanız % 30 şarj oluyor bu da oyun oynamayan biri için günü rahat çıkarır.

Ekran kalitesi: Daha önceki cihazım amoled idi. Fakat bu cihazın toplam fiyatının bir tane amiral gemisinin ekran değişiminin yarı fiyatı olduğunu göz önünde bulundur iseniz fazlasıyla yeterli. İkisinde de hafif çentik etrafında, beyaz ekranda birazcık kararma var, bence sorun teşkil etmiyor.

Usb type c avantaj.

Bu arada Qualcomm hızlı şarj cihazı almayı tavsiye etmiyorum arkadaşlar öncelikle iddia edildiği gibi hızlı şarj olmuyor ve telefonun bataryasının ömrünü azalttığı kanaatindeyim.

Note 7'nin yeni android güncellemesini alacak oluşu avantaj.

Red mi note 6 pro'da neler iyidi.
    Eski cihazım 4/64 idi yeni redmi note 7 ise 3/32 dolayısıyla kapasite avantajım vardı.
    Fiyatı biraz daha aşağı gelecek gibi o zaman o f/p oranı oldukça yüksek bir cihaz.

Her iki telefonda da gördüğüm eksikler.
    + Bildirim sorunu
    + Araç aux takılıyken müzik değiştirdiğinizde kısa bir cızırtı geliyor.
    + Arayüzde değişiklik yaptığınızda bazen uygulamıyor telefonu kapatıp açmak lazım şaka gibi
    + Miui'nin hala yolu var. Bazı özellikleri iyi fakat eksikleri de mevcut.
    + Kutudan çıkan kılıf işe yaramıyor. Kamera çentiğini korumaması olmamasına eyvallah, cam gibi kir tutmuyor olsaydı.

Xiaomi Neden alınmaz
    Distribitör ve garanti son derece problemli her yerde şikayetler var. Adamlar şikayetlere cevap verme zahmetinde dahi bulunmuyorlar. Bu sebepten bu markayı alırken iyi düşünmek gerek.
    Resim arayüzde reklam nedir Allah aşkına. Güncelleyince yeniden reklam aktif oluyor.

Redmi note 6 pro 64/4 yerine Redmi note 7 32/3 gb tercih edilebilir mi? Kesinlikle evet.
    Video için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 29 Eylül 2019; 12:10:39 >

• öncelikle teşekkür ediyorum.Zira şu saatten sonra bende olsam aradaki az fiyat farkından dolayı note 7 alırdım.Neticede eksiltilmemiş özellikte daha güncel bir cihaz.Genelde her yeni cihazda bir özelliği kırparlar.Özellikle irda uzaktan kumanda 4 tane lg kullanınca alıştığım bir özellik.

Miui nin bence de çok yolu var daha.Bildiirm sorunu 7 de çözülmüştür sanıyordum.Bence özellik tasarım iyi olsada hala Samsung lg kada stabil bir arayüz değil.Ara sıra kasmalar hantallaşmalar, bildirim sorunu , vs insanı cihazdan soğutuyor.

İyi günlerde kullanın diyorum tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

öncelikle teşekkür ediyorum.Zira şu saatten sonra bende olsam aradaki az fiyat farkından dolayı note 7 alırdım.Neticede eksiltilmemiş özellikte daha güncel bir cihaz.Genelde her yeni cihazda bir özelliği kırparlar.Özellikle irda uzaktan kumanda 4 tane lg kullanınca alıştığım bir özellik.

Miui nin bence de çok yolu var daha.Bildiirm sorunu 7 de çözülmüştür sanıyordum.Bence özellik tasarım iyi olsada hala Samsung lg kada stabil bir arayüz değil.Ara sıra kasmalar hantallaşmalar, bildirim sorunu , vs insanı cihazdan soğutuyor.

İyi günlerde kullanın diyorum tekrar teşekkürler.
    Rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir. Özellikle yani alacak arkadaşlara.

Redmi note 7 iyi bir telefon, hatta redmi note 8'in büyük fark yaratacağını düşünmüyorum. Fakat sadece bir makro kamerası ve kısmi işlemci güncellemesi telefon sattırmaz. Alacak olanlar note 7'nin fiyatları düşmesini bekleyebilir.

Redmi note 7'de bildirim sorunu çözülmemiş çünkü problem miui'den kaynaklanıyor ikisininde versiyonu aynı. Yani al birini vur ötekine

• 1350 liraya daha iyisi yok 64 lük not 6 pro alın,
    300 lira fazla para verip note 7 almaya gerek yok

• Arkadaşlar VoLTE nasıl açılıyor bu cihazda

• INOVASYON kullanıcısına yanıt
    sorunsuz çalışıyor memnunum..
    IMEI Huawei 4g modem kayıtlı..
    geçen Turkcell de 76mbps baya iyi..

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    üstelik 4 ram 64 hafıza varken neden almaz şaşırtıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

üstelik 4 ram 64 hafıza varken neden almaz şaşırtıcı
    6 pro olarak var listede. Alacağı söyleniyor note 6 pronun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

6 pro olarak var listede. Alacağı söyleniyor note 6 pronun

Alıntıları Göster
    Gadget Now
    Compare Xiaomi Redmi 6 Pro vs Xiaomi Redmi Note 6 Pro: Price, Specs, Review | Gadgets Now
    https://www.gadgetsnow.com/compare-mobile-phones/Xiaomi-Redmi-6-Pro-vs-Xiaomi-Redmi-Note-6-Pro

2si farklı cihazlar

• Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu
    saniyede
    Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu

• telefonun 4.5 g mobil bağlantı hızı efsane..
    Operator; Lifecell=Turkcell
    Hat bilgileri 15 gb mobil paketli Lifecell
    Test Konumu; Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Alaeddin bey mahallesi..
    Test Hızı; 198 mbps download/39.4 upload
    Yani; saniyede 24.7 mb indirmek /4.92 mb göndermek mümkün
    1gb dosya:41-42 saniye
    2 gb dosya: 83 saniye 90 olsa 1.5 dakika
    Önemli Hatırlatma; 360 mb veri kullandı test icin
    paketiniz az ise hız testi yapmayın!!

• Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle. 1 ay kadar önce dolar kurundaki düşüşle redmi note 6 pro 64/4gb modelini aldım. Daha öncesinde 32 lik modeli kardeşime almıştım. telefon çok hoşuma gidiyor tam f/p telefonu. Yalnız şu ara bi sıkıntım var. Beni arayanlar ulaşamıyor. 2-3 aramadan sonra çalıyor diyorlar. Direkt meşgule attığını söylüyor arayan kişiler. Benim telefonuma çağrı düşmüyor yani. Cihazım global rom. M1806E7TG model. 2g de kullanıyorum telefonu sürekli. Evde zaten wifi bağlı olduğu için gerek kalmıyor 4.5 veya 3g. Operatörü aradım. Bimcell. 128kb lik simkart. Sorundan bahsettim hemen anladım şimdi güncelliyorum kapatıp açın kontrol edin dedi. Fakat sorun devam ediyor. Benzer sorunla karşılaşan bi çözümünü bulan var mıdır? Telefon çok güzel sırf bu yüzden değiştirmek istemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.