Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
61
Favori
261.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son vergi duzenlemelerinden sonra AliExpress ten alis veris yapanlar varmi? Fiyatlar vergi ile Alisveris yaptiginiza degecek haldemi hala?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • note 5 lere bile gelmiş miui 11 bize halen gelmedi yaf ilginç
  • orochiearth kullanıcısına yanıt
    kasim sonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu telefonda uygulama arama cubuğu yokmudur 100 tane uygulama var yerlerini unutuyorum bir saat arıyorum var mı bir çözümü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: anonline

bence alma ben aldım, benim aldığım cihaz ve birçok yerde okduğum kadarı ile çekim gücü vodafone hattında zayıf nedeni ise band20 olmaması özellikle hindistan üretimi cihazlarda bu sorun var note 7 sine bakın

Alıntıları Göster
    Hocam bende Vodafone geçmeyi düşünüyorum türktelekom hiö çekmiyor yeni taşındığım evde şimdi ona geçsem odamı çekmeyecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Hocam bende Vodafone geçmeyi düşünüyorum türktelekom hiö çekmiyor yeni taşındığım evde şimdi ona geçsem odamı çekmeyecek ?

Alıntıları Göster
    hocam hint üretimi note 6 prolarda band20 olmadığı için çekim sıkıntısı yaşarsın usta model numarasının sonu TI olandan uzak dur diğer çin üretimi olanda sıkıntı yok
  • anonline kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tg ile bitiyor birde sana uygulama bulmam için samsunglarda arama cubuğu var üste bunlarda yokmudur ondan bilgin varmı ?

• flatron58 kullanıcısına yanıt
    yok hocam uygulama arama çubuğu samsungdaki gibi halen kullanıyorum cihazı güzel cihaz şebeke sıkıntısı olmasa
  • anonline kullanıcısına yanıt
    Varmı yani arama cubuğu ?

• flatron58 kullanıcısına yanıt
    yok hocam
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzzmaan -- 11 Kasım 2019; 17:49:21 >
  • Arkadaşlar,
    Bu cihazdan bende aldım fakat sorularim var. Öncelikle aktivasyon nedir, nasil yapacağım.
    Bana bilgi verecek yardımcı olabilecek biri var mı

• orochiearth kullanıcısına yanıt
    Geldi
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-6-pro-global-kararli-v11-0-1-0-pekmixm-indirme-baglantilari.61465/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 15 Kasım 2019; 13:2:23 >
  • Güzel
  • Arkadaslar babamın telefonunda ses kısma tuşu içe göçmüş durumda ve işlevsiz hale geldi güç tuşu ise bazen çalışıyor bazen çalışmıyor garanti bu işe ne der? Ne kadara mal olur veya kendimiz tamir edebilir miyiz?

• Arkadaslar. Note 6 pro kullaniyorum. Uygulama acikken ekrani kilitledigimde, telefonu tekrar actigim zaman ana ekrana geliyor telefon. Bu ayar nereden duzeltilir. Kimsede boyle yapmıyor. Mesela whatsapdayken ekrani kilitliyorum. Ekranı açtığımda ana ekran geliyor.

• güncelleme gelmiş, şimdi kontrol ettim güncelleme var mı diye miui 11 çıktı şuan yüklüyor.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.