Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
61
Favori
261.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miroom kullanıyorum
  • global kararlı 11 kulananlar farkettiniz mi çentik büyümüş yani saatin yanına bakın ekranı kapatmışlar ışık verdirmiyorlar çentiği büyütmüşler boşu boşuna ekrandan yemişler :D böyle güncelleme mi olur
    en temizi miroom 11
  • riderman R kullanıcısına yanıt
    Aynen, benim telefonumda i mac bilgisayarımda ne yaptıysam görünmedi. Depolama kısmındaki ayarları da kurcaladım bir türlü beceremedim. Oysa daha önceki android telefonlarımı USB kabloyu takar takmaz gösteriyordu. Depolama alanına müzik bile atamıyorum. Ne olur acil yardım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de Globe ROM'a geçtim fakat memnun kalmadım. Boş bir zamanımda ya MIUI 10'a geri dönerim, ya da AOSP ROM'lara geçerim.

• merhaba arkadaşlar. dün telefonumla fm2020 oynadıktan sonra oyundan çıkıp whatsappa girdim. whatsappa girdikten 3-4 saniye sonra telefon ekranım bir anda yemyeşil oldu. daha sonra telefonun güç tuşuna bir kere basıp ekranı kilitlemeye çalıştım fakat telefon komple kapandı. dünden beri ne yaptıysam (şarja takıp beklemek, tüm tuş kombinasyonlarını kullanarak açmaya çalışmak) telefonu açamadım. zaten şarja takınca da şarj da almıyor, led ışığı yanmıyor ve şarj aleti de hafif de olsa ısınmıyor. acaba ekran kartı felan mı yandı telefonun? veya fm2020den dolayı telefona virüs mü bulaştı yada fm2020 telefonu mu kastırdı? internette de çok detaylı olmasa da araştırma yaptım ama genelde iphone larda görünüyor, redmi note 6 pro'da böyle bir sorun yaşayanla karşılaşmadım.
  • Arama yönlendirme ayarlarina girdiğimde
    " ulaşılamadığında " alanında tanımadığım bir numaranın yazılı olduğunu gördüm. Daha önce herhangi bir numara girişi yapılmadı. Bu durumla karşılaşan ya da fark eden var mı?

Edit:
    Operatör tarafından verilen bir numaraymis "aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" telesekreter kaydını söylemesi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovewhisper -- 17 Aralık 2019; 15:43:39 >
  • Miroom son sürüm şiddetle tavsiye ediyorum dostum (port rom ama hiç bir global bu kadar uyumlu stabil çalışmıyor her bahse girerim)

• Ne özelliği var o room un

• Arkadaşlar merhabalar Note 6 pro kullanan bir arkadaşım var . Oyunlarda herşey sağa yönleniyor sola cevirsem de diyor . Bilgisi olan var mı ? Jiroskop testine falan girdiğinde kalibre demiş heralde ordan da yapmış olmamış .

• Merhaba,

Telefonda mevcut mail outlook ile mail attığımda fotoğraf eklediğimde ekte değil mail içinde foto olarak gidiyor ayrıca video eklenmiyor.. Bunun bir çözümü var mı, özellikle fotoğrafların ataçlı olarak gitmesini istiyorum ama hep mail içinde direk açıyor fotoyu.. Yardımcı olacak biri varsa sevinirim

• Eu rom neden kullanmıyorsunuz ki o da iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün yine saat güncellemesi adında güncelleme geldi versiyon 11 e yükseldi.İlginçtir mui güncellemesinden uzun sürdü telefon sanki bir tık hızlandı.
  • Arkadaşlar alternatif şarj aleti arıyorum, öneriniz var mı?

• Selamlar 1 seneden beri miui kullanmıyorum, cihaz fiyatına göre yeterli ancak yazılımda daha yolu var, size cdroid ve mystic (oc) kernel kombinesini tavsiye edebilirim,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonda vowifi yi açabilen var mı? Bir forum da bilgisayara bağlayıp dosya atarak yapmışlar ama başka yöntemi yok mudur?

• OC kernele ihtiyacım yok şimdilik. Cihazı pil ömrü odaklı kullanıyorum. SyberiaOS kullanıyorum şimdi. Pili ilk şarjda 2 gün gitti, şimdi günlük şarj ediyorum. Çentik sorunu ve yakınlık sensörü problemi var ROM'da. Bir ara CrDroid denerim.
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    root sız istersen var.2 dk lık olay.

Adımsayar kullanmak isteyen bölgeye Endonezya seçsin.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu
    Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 31 Aralık 2019; 19:53:29 >

• meeb kullanıcısına yanıt
    Hocam anlayamadım, yaptım ama devamında ne yapacağım?

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.