Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 4GB/64GB Migros/1849 TL (Money Bonus 1749 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
49.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan arkadaşlardan rica etsem kutudan çıkan silikon kılıfı taktıktan sonra kameranın ne kadar çıkıntı yaptığını söyleyebilirler mi, masaya koyunca kameraya mı denk geliyor?

Bir de kutu içinden quick charge 2 mi 3 mü çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

İstemedigi cihazi neden zorla alıyorsunuz ki.
    Zorla kullandiramassin cihazi. Kusura bakmada. Samsungun hiç yoksa garantisi belli adi belli cihazlar.
    Bence istedigi cihazi alın yengeye diretmeyin tadiniz kacmasin.

Alıntıları Göster
    Çok dogru söylüyorsunuz ama ekonomik olması lazım arkadaşlar. Bu kadınlar telefona hava gözüyle bakıyorlar. Size sorarım iphone se kullanıyor her şekilde bu özellikteki cihazlar ferrari gibi gelmeyecekmi ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Bu mesaj silindi.
    Xiaomi türkiye garantililerde quick charge 2 çıkıyormuş diye okudum ben

• riderman R kullanıcısına yanıt
    Bu gunler gecimin zor oldugu gunler, 650 lira az vererek alinan telefona şükür etmek lazim.. Her turlu bir insana yetecek cihaz..

• xiaomi turkiye garantili aldım asagıdakı sarz aleti cıktı 2 amp sizde durum nedir ayrıca sim kart takma ignesi de cıkmadı.
    Xiaomi Redmi Note 7 4GB/64GB Migros/1849 TL (Money Bonus 1749 TL)
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    En dandik cihazlardan da bu çıkıyor artık. Hocam qc 3.0 cihaz masrafı yapmanız gerek şimdi bir de.

• OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    anladım hocam acaba tum redmı note 7 lerden mı bu cıkıyor yoksa ıthalatcı olanlar farklımı
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    İncelemenin birinde türkiye için hepsi böyle dediler eleştirdiler maliyet düşürmek için yapılmışmış.

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    poco f1 de de qc4 var deniyor ama şarj aleti qc3. maliyetten kısmak için yapılmış şeyler olabilir bunlar. çok garip gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riderman

Çok dogru söylüyorsunuz ama ekonomik olması lazım arkadaşlar. Bu kadınlar telefona hava gözüyle bakıyorlar. Size sorarım iphone se kullanıyor her şekilde bu özellikteki cihazlar ferrari gibi gelmeyecekmi ona.

Alıntıları Göster
    hocam telefonu alacağın kişi eşin, el oğlu el kızı değil neticede. 650 tl az vermek için belki uzun süre bunun tartışmasını yapacaksınız tadınız kaçacak. sende olan kişisel zevk (içki, sigara, gezme tozma, halı saha mesela) eşinde yoksa istediği telfonu almak ta hakkı olmalı bence.

• Xiaomi Mi Note 3 Siyah 128Gb 6Gb Ram Cep Telefonu sepette 100 TL indirim veriyor. Toplam 1899TL. Nasıl ?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

hocam telefonu alacağın kişi eşin, el oğlu el kızı değil neticede. 650 tl az vermek için belki uzun süre bunun tartışmasını yapacaksınız tadınız kaçacak. sende olan kişisel zevk (içki, sigara, gezme tozma, halı saha mesela) eşinde yoksa istediği telfonu almak ta hakkı olmalı bence.

Alıntıları Göster
    katılıyorum arkadaşım . henüz daha jelatini dahi açılmadı.alındı konuldu kenara. akşama kadar karar ver dedim bende. forumdan bir arkadaşa da söz verdim. eşim istemezse ona vereceğim.
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    benim aldığım ürün şuydu , ampere ile ölçtüm , 2700 veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler anadolu yakasında hangi migroslarda buluruz acaba bilgisi olan bir arkadaş yarım edebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.