Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 4GB/64GB Migros/1849 TL (Money Bonus 1749 TL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
49.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güncel kur karşılığı bir anlam ifade etmiyor aslında. İspanya'da asgari ücret 1050 EUR, bir aylık maaşla bu telefonu çokta zorlanmadan alabiliyorlar. Ya bizde 2020 lira asgari ücret telefon 2000 lira.
  • garanti hangi firma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

garanti hangi firma?
    Ritz diye bir firma . Sirkeci dogubank ın yanındaymış yeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mavi olan modelini aldım kullanıyorum hızlı telefon bataryası çok iyi internetim 24 saat açık sosyal medya oyun oynuyorum sürekli yinede 1 günde bitiremedim tavsiye ederim alacaklara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi kendinize algı yapmayın. Devletin vergisi her telefonda var. O vergiler bu telefonun giriş fiyatını açıklamıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • riderman R kullanıcısına yanıt
    ben 2 sene önce hanıma p9 lite 2017 aldım 4s vardı benim emektar:) Teknoloji ile pek ilgili değil ve o zaman etrafında huawei kullanan yoktu Türkiyede tam da o dönemler parlamaya başlamıştı. huawei ne samsung felan alaydın bari demişti şimdi huawei den başka telefon istemiyor. aranızda ki anlaşmazlık ne derecede bilemem ama çok ileri düzeyde değilse açın kullanın alışır sever bence.
  • Bende bugün migrostan mavi alarak aranıza katıldım migrostan alma sebebim ne kadar doğrudur ama ekran garantisi zaten ithalatçı garantililer bu fiyat aralığında yüz ile kilit açma da aktif gayet akıcı bir cihaz

• Bende Migros tan siyah renk aldım

• Bugün Teknosa'daki satış elemanı bu telefonun başarısız olduğunu, özellikle kamerasının çok tırt olduğunu söyledi. Normalde bu tezgahtarlara pek itimadım yoktur ama bi kafamı bulandırmadı değil. Almayı düşünüyordum sizce de öyle mi?

• albaywolf kullanıcısına yanıt
    bu fiyata süper

Size ne önerdi acaba? Huawei mate 20 lite 2500TLye önermiştir muhtemelen

İstisnalar olabilir ama genelde teknosa vb deki satış elemanı pek bilgili olmaz, hangi markadan kazanç yüksek veya çok satıyorsa direkt onu önerirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

Bugün Teknosa'daki satış elemanı bu telefonun başarısız olduğunu, özellikle kamerasının çok tırt olduğunu söyledi. Normalde bu tezgahtarlara pek itimadım yoktur ama bi kafamı bulandırmadı değil. Almayı düşünüyordum sizce de öyle mi?
    Şimdi bir küfür ederdim o şeref yoksununa ama neyse.

Amiral gemisi hariç tüm telefonlardan üstün kamerası var.

Detayları incelemek için gsmarena.com da kamera karşılaştırma ekranı var. Kameram iyi diyen bir çok cihazı tokatlar.

Bende benzer bir firmada çalıştım yıllar önce.
    Çöp olan bir bilgisayarin satış primi 150 liraydı.
    Acımadan sattım. Niye mi? Maaşım 900 liraydı çünkü. Yıl 2008.

Gözün kapalı alabilirsin redmi note 7yi.

• m.gsmarena.com
    Photo Compare Tool - GSMArena.com
    https://m.gsmarena.com/piccmp.php3

Bahsettiğim karşılaştırma sayfası bu.
    Sayfayı açıp 2 veya 3 cihazı seçin.
    Good light = iyi ışıklı ortam
    Low light = karanlık, az ışıklı ortam.

Sonra kareyi detaylarda gezdirin. Kalite farkını gözünüzle görün.

• markalardan modellerden bağımsız olarak söylüyorum teknosa çalışanı cahil keko herhangi bir markayı kötüleyip size başka bir marka itelemeye çalışıyorsa satmaya çalıştığı markadan prim alma hesabı yapan sizi zerre iplemeyen pire yavrusunun tekidir. bu teknosada azıcık iş ahlakı ticaret etiği olsa böyle adiliklere prim vermez. vaktinde o personeller delist ürünleri nasıl kendilerine peşkeş çekip sattı azıcık sıcak fırsatlara takılan herkes bilir, tam sopalıklar bu kepaze herifler.

• Ben gittiğimde direk bu modeli sordum az miktarda geldiğini hemen bittiğini ama iyi bir cihaz olmadığını söyledi. Belki elinde olmayan cihazı satamayacağı için başka cihaz iteleme derdindedir.

• Teknosa ya inanan adam kaldı mı derken 1 adet çıktı

• Bu cihaz da beni cok cezbediyor.Devletin taksiti kaldirmasi kotu oldu.Boylesi durumlarda genelde nakit avans kullanirim.

Buyuk ekran seviyorum.Mi mAx 3 ile bunun arasinda kaldim.Aslinda arka ksim.metal olsaymis super olurmus.Cunku islemci ve pil isindigindan metal yuzey bu tarz seyler icin birebir.

• Bu cihazın fiyatı daha düşer mi? N11'de delta garantilisi var 1853'e hangisini almak daha mantıklı olur? (Money bonus yok) Ya da 1999'a Xiaomi Türkiye garantilisini mi almalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaywolf -- 21 Nisan 2019; 21:7:28 >
  • benim money bonus kartım yok önce onu çıkartmam gerekiyor galiba onunda yıllık aidat bedeli 120 lira civarıymış, başka türlü yararlanamaz mıyız bu indirimden?
  • albaywolf kullanıcısına yanıt
    garanti hepsi aynı hocam. 5 tl fazla vermene bile değmez.
  • Xiaomi'lerdeki kronik çekim sorunu bu cihazda var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.