Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7'den iPhone 7'ye geçmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar değerli iPhone 7 kullanıcıları.
    Şu an hali hazırda Redmi Note 7 kullanıyorum. Ancak cihazımı satıp üzerine bir miktar daha koyup iPhone 7 almak istiyorum.

Hala iPhone 7 alınır mı? Alsam akıcılık ve performans konusunda memnun kalır mıyım?

Wifi çekmeme sorunu ve ahize sorunu varmış. Bu sorunları yaşayan var mı?

Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.

• iPhone 7 almanızı tavsiye etmem, biraz bekleyin SE geldikten sonra piyasa otursun, en kötü 8 alırsınız (SE de alabilirsiniz ama 2 kat fiyat farkı var maalesef)
  • Valla 6s plus kullanıyordum , hakem heyeti kararından sonra paramı iade alıp 7 plus aldım sorunsuz kullanıyorum hocam. 7'de büyük ihtimalle pil performansından memnun kalmayabilirsin , onun haricinde İphone 7'den her şekilde memnun kalırsın , arkadaşında dediği gibi SE 2020 geldikten sonra fiyatlar daha iyiye gelebilir. Şu an Teknosa 3.299 TL'den satıyor , bonus kredi kartına da 100 TL puan veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

iPhone 7 almanızı tavsiye etmem, biraz bekleyin SE geldikten sonra piyasa otursun, en kötü 8 alırsınız (SE de alabilirsiniz ama 2 kat fiyat farkı var maalesef)
    Hocam neden 7 tavsiye etmiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Valla 6s plus kullanıyordum , hakem heyeti kararından sonra paramı iade alıp 7 plus aldım sorunsuz kullanıyorum hocam. 7'de büyük ihtimalle pil performansından memnun kalmayabilirsin , onun haricinde İphone 7'den her şekilde memnun kalırsın , arkadaşında dediği gibi SE 2020 geldikten sonra fiyatlar daha iyiye gelebilir. Şu an Teknosa 3.299 TL'den satıyor , bonus kredi kartına da 100 TL puan veriyor.
    Hocam 2.el fiyatları düşer mi 7'lerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aftertheevent1

Hocam neden 7 tavsiye etmiyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Eskidi arttık se 2 yi bekle halen 6s kıllanıyorum.Halen memlunum 5 senedir iyi veya kötü güncelleme alıyor.Bütçem olmadığı için yenileyenedim.Bu sene fişini çekiyorlar.Sıradaki 7 ye ait olucak.Paranı çöpe atma se çıktığın da elindeki cihazı verip geçmeyi düşünüyorum.Biraz sabret alınmaz değil ama o para o cihza verilmez.

• aftertheevent1 A kullanıcısına yanıt
    Üstteki arkadaşın yazdığı gibi 7'nin işlemcisi artık yavaş gelmeye başladı. şuanda 7 kullananlar yine nispeten sorunsuz kullanıyorlar fakat siz aldıktan 1 sene sonra güncelleme desteği kesilecek ki iPhonelerin genel özelliği çok seneler güncelleme almaları. ben de 7 alacaktım fakat mantık çerçevesinde değil şuanda, ayrıca genel olarak wifi ve ahize sıkıntıları olan bir telefon. ben de fotoğraf makinemi satıp SE alacağım bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Üstteki arkadaşın yazdığı gibi 7'nin işlemcisi artık yavaş gelmeye başladı. şuanda 7 kullananlar yine nispeten sorunsuz kullanıyorlar fakat siz aldıktan 1 sene sonra güncelleme desteği kesilecek ki iPhonelerin genel özelliği çok seneler güncelleme almaları. ben de 7 alacaktım fakat mantık çerçevesinde değil şuanda, ayrıca genel olarak wifi ve ahize sıkıntıları olan bir telefon. ben de fotoğraf makinemi satıp SE alacağım bakalım.
    SE piyasaya düşünce iPhone 8'ler ucuzlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A

Eskidi arttık se 2 yi bekle halen 6s kıllanıyorum.Halen memlunum 5 senedir iyi veya kötü güncelleme alıyor.Bütçem olmadığı için yenileyenedim.Bu sene fişini çekiyorlar.Sıradaki 7 ye ait olucak.Paranı çöpe atma se çıktığın da elindeki cihazı verip geçmeyi düşünüyorum.Biraz sabret alınmaz değil ama o para o cihza verilmez.

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkür ederim. Yorumlarınızı dikkate aldım...
    normalde mantıken ucuzlaması lazım ama SE hariç bütün modellere zam gelmesi bekleniyor (SE'nin çıkış fiyatından yola çıkarak) o yüzden çok emin olamıyorum.
  • 8 ve 8 plus daha mnatıklı olur
  • quote:

Wifi ve ahize sikintisi cook nadir. Hele konuyu acan arkadasin yazdigi telefonun sikintilarinin yaninda resmen iphone 7 sorunsuz cihazdir. Note 7nin bir dunya sorunu oldugunu biliyorum ki eski bir telefon bile degil. Ote yandan ben de iphone 7ye para verilmemesi taraftariyim. 7 plus asagisini dusunmezdim.
    2. el tanıdık hariç tavsiye etmem hocam , işlemcisi eski diyenler var ancak şu an hazırda satılan İpad 10.2 de bile bu işlemci kullanılıyor. Ama olay 2. el cihaz olunca durum riskli.

• iPhone 7'nin son güncellemesi seneye olmaz. Apple A10 kullanan ipad tanıttı 2019 eylülde. Hal böyleyken bu cihaz 2 sürüm daha alır diyorum. Ayrıca A10 hala çok güçlü bir işlemci. Yetersiz diyenlere bakmayın siz hocam. Beklemeniz gereken tek şey var o da SE'nin piyasaya etkisi. SE çıktıktan sonra iphone 7 alabilirsiniz gayet mantıklı olur. Alo alo diyen biriyseniz iphone 7 her halükarda fazla fazla yeter ki gayet iyi kamerası , işlemcisi , küçük ama kaliteli bir ekranı var unutmamak lazım.
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Ben 6S'i alırken 7 daha yeni çıkmıştı, fiyatı sitelerde en düşük 2999a kadar iniyordu Bu olaylar 3-4 sene önce oluyor. Hala 3 bin küsür liralara satılıyor

iPhone 7 kesinlikle güçsüz bir telefon değil ama faydalı ömrünün sonuna gelmiş bir telefon. iOS 14'den ilerisini alacağınızın hiçbir kaynağı yok, iPhone 5S'e ekstra olarak 1 sürüm çıkmasının nedeni iOS 11'in berbat bir durumda olmasıydı, 6 da zaten 13'ü almadı. Mantıken 6S'den 1 fazla sürüm alması lazım ama henüz iOS 14'ün destekleyeceği telefonlar belli değil zaten. Ki alo alo diyecek adam 6-6S de alabilir, neden 3000 lira versin? 4 senelik telefonu 0 almak kesinlikle akıl karı değil.

• quote:

Ben 6S'i alırken 7 daha yeni çıkmıştı, fiyatı sitelerde en düşük 2999a kadar iniyordu Bu olaylar 3-4 sene önce oluyor. Hala 3 bin küsür liralara satılıyor

iPhone 7 kesinlikle güçsüz bir telefon değil ama faydalı ömrünün sonuna gelmiş bir telefon. iOS 14'den ilerisini alacağınızın hiçbir kaynağı yok, iPhone 5S'e ekstra olarak 1 sürüm çıkmasının nedeni iOS 11'in berbat bir durumda olmasıydı, 6 da zaten 13'ü almadı. Mantıken 6S'den 1 fazla sürüm alması lazım ama henüz iOS 14'ün destekleyeceği telefonlar belli değil zaten. Ki alo alo diyecek adam 6-6S de alabilir, neden 3000 lira versin? 4 senelik telefonu 0 almak kesinlikle akıl karı değil.
    Hocam benim son android tecrübemden sonra Apple olsun taştan olsun mantığıyla 4 senelik telefona 3.000 tl veririm. 4 senelik bu telefonun 3.000tllik androidlerden uzun ömürlü olacağına da eminim. Android inanılmaz soğuttu beni yav.

• Engin Cann kullanıcısına yanıt
    3000 liralık androidlerden daha uzun ömürlü olacağına katılıyorum ama en azından 8 alınması gerektiğini düşünüyorum
  • Mi 9T ve Mi A3 kullanıyorum. IOS ihtiyacı oldu. Geçen hafta ikinci el olarak aldım. Bi haftadır kullanıyorum. Gayet iyiyiz şuan. Bence alınabilir.

• Xr - se - 11 bunlar harici sıfırına para verme

• sıfır alınmaz,audio ic arızaları gibi kronik sorunları olabiliyor. ben kullanıyorum mutluyum ama tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.