Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7'den iPhone 7'ye geçmek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar teşekkür ederim. SE çıkana kadar bekleyeceğim. Şu an Redmi Note 7'de 7 - 8 saat arası ekran süresi alıyorum ama gerçekten çok aktif kullanıyorum. Her saat elimde diyebilirim. Benim için önemli olan kullanım sırasında cihazın yağ gibi akması teklememesi. Android'de kralı gelse maalesef cihaz bir zamandan sonra tekliyor. Ancak şunu da fark ettim. 2 bin lira bütçem var ama sahibinden.com'da ki cihazların hepsi çöp. Bu insanlar telefonlarını nasıl bu hale getirmişler anlamıyorum. Açıkçası pil sağlıkları da oldukça düşük. 2 bin cihaz + 300 pil demek oluyor bu da. O yüzden fiyatların düşmesini bekleyeceğim. Teşekkür ederim hepinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 plus kullanıyorum, daha bir şeye yetmediğini görmedim. İşlemci eski ama yavaş diyene gülerim.

7 serisi daha düşük çözünürlükte ekran olduğu için grafikli performans gerektiren uygulamalarda daha uzun ömürlü olacağı taraftarıyım. Bende ios 14’den sonrasını alacağını sanmıyorum ancak alo alo demek için 7 serisi alınır mı? Bence alınmaz. Madem alo denecek 6s bile alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aktif kullanıcıyım. Alo alo demekten daha fazlası var.

• Şu an 32/3 cihaz kullanıyorum Note 7.
    Satıp 128'lik cihaz almak mantıklı olur mu sizce?

• bende alıcam şimdi bence iyibi telefon gardasım note 8 den daha mantıklı geldı bana bende arastırıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.