Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scorpion3560

Telefon çıktı,eskidi daha türkiyeye gelcek sonra avrupa bizi kıskanıyo
    Bekle hocam Daha Pro su çıkacak, Pro çıktıktan sonra düz Note 7yi beklemek lazım burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçimden önce gelir umarım
  • Çinya'da mübarek bayram. biraz sabredin adamlar zaten karın tokluğuna çalışıyor azıcık tatil yapmasın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

ilk çıktığı gün rekor kırmıştı zaten, o pzara doymadan diğerlerine fazla açılmamak lazım. yoksa vaatler zamanında gerçekleşmez. bildiğim kadarıyla çinde tatil yüzünden üretimler yavaş

Alıntıları Göster
    Hocam bunun bayramla alakası yok.adamlar para için herşeyi yapacak durumda.mesai filan yaparlar.seri üretim uapan fabrikalarda üretim durmaz.zaten hindistana çoktan note 7 yollamışlardı.en son bize gelcek sanırım.

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Geçen gün teknoloji haberlerinde duydum firma dını tam hatırlayamadım, tatil yüzünden üretim yaptıramadığı için model çıkış tarihini ertelemiş diye. Haberi bulsam paylaşırım da firmayı hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2EF209ABE

Redmi note 7 de kullanilan sd 660 in saat hizi 200 mhz dusurulmus. Normalde 2.2 ghz de calisan sd 660 redmi note 7 de 2.0 ghz de calisiyor.

Alıntıları Göster
    yükseltilmşş falan olmasın hocam?
    Xiaomi 660ı güçlendirerek kullandığını söyledi lansmanda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

Geçen gün teknoloji haberlerinde duydum firma dını tam hatırlayamadım, tatil yüzünden üretim yaptıramadığı için model çıkış tarihini ertelemiş diye. Haberi bulsam paylaşırım da firmayı hatırlayamadım.
    28 Şubat tarihi dolanıyor ortada ama, Hindistan için Note 7 lansmani mi. Yoksa Redmi Note 7 Pro lansmani mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

28 Şubat tarihi dolanıyor ortada ama, Hindistan için Note 7 lansmani mi. Yoksa Redmi Note 7 Pro lansmani mi bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Pro için hocam o.hindistanda note 7 geçen ay çıktı

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Hayır pro değil normal note 7 lansmanı 28 Şubat'ta Hindistan da
    GSMArena.com
    Redmi Note 7 coming to India on February 28
    https://m.gsmarena.com/redmi_note_7_arrive_india_february_28-news-35515.php

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    pro diye biliyorum ben
  • Redmi TÜRKİYE Facebook grubuna davetlisiniz arkadaşlar..

Xiaomi Redmi TÜRKİYEfacebook
    Xiaomi Redmi TÜRKİYE
    https://www.facebook.com/groups/607726826319180/?ref=share

• 2 gündür redmi note 7 yi kullanıyorum. Eşim için almıştım. En azından bir xiaomi tecrübem olsun diye denemek istedim. 3 senelik samsung s7 edge den sonra bataryası harika geldi. Gece kamerada video çekimi tatminkar ancak s7 kadar iyi gibi gelmedi. Gündüz hem ön hem arka kamera kusursuz. En geç 1 ay içinde imei atma da gelecek. 4 64 olandan aldım. Rengi mavi ve inanılmaz duruşu var. İçinden kulaklık çıkmıyor. Nfc desteği yok. Bana 1400 tl ye çinden arkadaşım getirdi. Burada fırsatçılar kayıtsız 2000 liraları istiyor. Bence o kadar vermeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

2 gündür redmi note 7 yi kullanıyorum. Eşim için almıştım. En azından bir xiaomi tecrübem olsun diye denemek istedim. 3 senelik samsung s7 edge den sonra bataryası harika geldi. Gece kamerada video çekimi tatminkar ancak s7 kadar iyi gibi gelmedi. Gündüz hem ön hem arka kamera kusursuz. En geç 1 ay içinde imei atma da gelecek. 4 64 olandan aldım. Rengi mavi ve inanılmaz duruşu var. İçinden kulaklık çıkmıyor. Nfc desteği yok. Bana 1400 tl ye çinden arkadaşım getirdi. Burada fırsatçılar kayıtsız 2000 liraları istiyor. Bence o kadar vermeye gerek yok.
    darısı bizim başımıza gözümüz yollarda kaldı umarım bu ay bitmeden gelir de biz de kullanırız.
  • gekren kullanıcısına yanıt
    Gece çekimleri içinde bl kilidi açıp gcam kurabilirseniz tadından yenmez. Benimde aklımda olan bir modeldi ama 1700-1800 istiyorlar kayıtsız+türkçe dilsiz tercihimi ya mi8 lite,gm9prodan yada mate20 lite ithalatci garantiden yana kullanıcağım.
  • Proda nfc varmı ?

• nfc yoksa hayaller paris
  • arkadaşlar nfcyi neden bu kadar önemsiyorsunuz genel olarak hangi alanlarda kullanılıyor günlük yaşama bir etkisi kolaylığı var mı?
  • mobil ödeme, nfc kart okuma için büyük kolaylık. kredi kartına gerek yok yaklaştırıp ceple ödersin, toplu taşıma kartın varsa aynı mantık, otobüsü gördüğün an kartımda bakiye var mıydı diye düşünmek yerine tık okutursun anında öğrenirsin şuan yok ama ilerde nfc ile telefon değiştirdiğinde sadece yakşatırıp yeni telefona tüm bilgilerin aktarılabileceği söyleniyor
  • gekren kullanıcısına yanıt
    Kayıt konusunda kesinlik yok maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.