Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet honor play de çok güzel bir telefon ama ben sadece sosyal ağlarda takılan biri olduğum için kirin 710 bile fazla geliyor bana ki 200-300 diye diye en son 1800e kadar gözden çıkarttık benim gibi bir kullanıcı için gerek yok ama almışken biraz şık ve uzun ömürlü olmasını istiyorum. ne yazık ki donanım olarak redmi note 7 pro çok güzel olsada şıklık ve uzun ömürlülük konusunda performansını düşük buluyorum ki bizim ülkedeki xiaomi ilgisinden dolayı çakallar her zaman olması gerekenden çok daha pahalı fiyatlara satıyor.. yine de acele etmeyecem pişman olmamak için ama cavurun telefonu da gelmeyecek gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Kasası mi 8 lite ile benzer, acaba mi 8 lite da mı plastik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captor34 kullanıcısına yanıt
    ters düz olayı yok takma kolaylığı var .ancak neden se daha büyük type c ve gevşeme yapabiliyor.Açıkcası soket olarak Apple lihting bir numara.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

ters düz olayı yok takma kolaylığı var .ancak neden se daha büyük type c ve gevşeme yapabiliyor.Açıkcası soket olarak Apple lihting bir numara.
    Ben mıknatıslı şarj kablosu kullanıyorum.. Cok rahat.. Ve soketin tozlanmasını falan da önlüyor.. Tavsiye ederim..

• captor34 kullanıcısına yanıt
    aslında en güzeli ancak ondada kısa devre olur diye korkuyorum. temas eder falan diye bir yere.

• quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

Kasası mi 8 lite ile benzer, acaba mi 8 lite da mı plastik.
    Yok hocam.mi serisinde genelde metal kasa oluyor.redmi de artık tüm telefonlar plastik olur maliyet ve satış politikası yüzünden

• olasılıksız238 kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkan cihazlar USB-C ile çıkıyor. Micro USB'li cihaz için aldığınız kablolar diğer cihazlara uymayacak. Benim mevcut cihazım da USB-C porta sahip olduğu için tekrar port/kablo değiştirmek istemem (ki sabitleyip gizlediğim kablolar da var). Micro USB kablolar daha eski bir standara göre hazırlandığı için veri aktarım hızları da daha düşük olabiliyor. Bu anladığım kadarıyla kabloya ve kablo ucuna bağlı, daha yüksek hız destekleyen halleri de var. Öte yandan telefonu veri aktarımı için kabloyla bağlamak da eskide kaldı. Dediğim gibi bunlar kişisel sebepler/tercihler, herkesin ihtiyacı/önceliği farklı olacaktır.

Not: Bir de eski kablolardaki ters/düz olayı beni sinir ediyor. USB-C'de (tek tarafta da olsa) o dert olmaması da güzel
  • bekle bekle gelmeyecek galiba en iyisi m 8 lite yada yurtdışı m8 se almak
  • Kac aydır tr gelmesini bekliyorum derken pro yüzünden biraz daha bekleyeceğim moralim bozuk.
    Orta sınıfın en iyi telefonu bnce tartışmasız.

1-Dizayn.Premium kasa. Arkasi göze hoş ve kaliteli gelen sağlam g.glass 5 cam malzeme. Cerceveler plastikmis hic sorun değil. Rakiplerinin arka kapaklarinin tamami plastik daha mi guzel?? Telefon suyada darbelerede cok dayanıklı birsuru dayaniklik testi videosu var. En son elemanin biri test yapmış ameliyat malzemeleri ile telefona eziyet ediyor resmen güç uygulayip büküyor kırıyor yorum yapmışlar pekte dayanıklı degil diye 😁. Sadomazoşist varsa alsın eziyet etsin telefona.

2- Bu devirde sarjınız iyi gidecek abi başka yolu yok. 4000 lik batarya cok başarılı bnce. Ve type-c hızlı sarj daha ne istiyorsunuz. Bu arada kulaklık girişide var ekstra aparat kullanmayada gerek yok.

3-Full ekran deneyimi ve su damlasi çentik. Kocaman çentikli mi olsun ne guzel işte minik bi centik var gayet hos bir ekran. (Cerceveler biraz daha ince olabilirdi)

4- İyi işlemci normalde sd660 proda sd675 var. Ortasinif telefona 855mi koyacaklardı? Ayrica 660 675 niye kotulenirki neyi yapamiyorsunuz bu islemcilerle. 855li tel. alın ozaman 4000tl 😂 675 bu arada 710u testlerde geçmeye başladı geçmiş olsun. Biraz arastirmaci olmak lazim.

5- Kameralari youtube videolarindan incele incele gsmarenada camera incelemesi falan derken cok basarili olduugna karar verdim bir cok incelemede rakiplerinin üzerinde. Hatta videoda tokatliyor eis cok başarılı.
    Note7 tabi samsung sensörlü proya göre biraz daha vasat proda sony sensör var daha başarılı sonuc verecektir. Ben begendim açıkçası 48mp+5mp gece cekim modu guncellemesi falan cok iyi. Gcam kamera uygulamasini kuranlar var youtube da muthis sonuclar vermiş. Sadece slowmotion hosuma gitmedi keske bi guncelleme ile yuksek fps slowmotion kayıt gelse slowmotion seviyorum çünkü.

6- Fiyat!! Note7 147$dan basliyor Pro 196$ şakamı? Ahh şu kur farkı vergiler vs vs olmasa. Bu özelliklere bu fiyatlar muthis bnce.

Velhasılıkelam dizayn iyi olacak batarya saglam olacak ekran guzel olacak islemci iyi olacak kamerasi hoş olacak birde ucuz olacak diyorsaniz o telefon bu telefon.En uygun fiyatli en guzel telefondur kendileri. Bekliyorum alacam seni note7

• Gel artık 1 ay daha gelmesen note 6 pro alacağım ha

• Hindistan modelinde Band 20 yok, alacaklara şimdiden söyleyeyim. Umarım cihaz globale çıkar.https://www.mi.com/in/redmi-note-7-pro/specs/
  • Note 7 modeli Türkiye piyasasına ne zaman girecek? Bilgisi olan var mı? Resmi bir açıklama yapıldı mı?
  • Ben bekleyemedim samsung M20 64gb aldım tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Ben bekleyemedim samsung M20 64gb aldım tavsiye ederim
    ithalat garantili aldınız sanırım, nasıl memnunmsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

ithalat garantili aldınız sanırım, nasıl memnunmsunuz

Alıntıları Göster
    Nazar gelmesin ve ele ayağa düşmesin diye kötüleyecem heryerde hocam
    1600e çok iyi almayan üzülür. Tek eksiği Samoled olmaması oda çok sorun değil göz alışıyor

• Böyle giderse p30 lite önce çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Nazar gelmesin ve ele ayağa düşmesin diye kötüleyecem heryerde hocam
    1600e çok iyi almayan üzülür. Tek eksiği Samoled olmaması oda çok sorun değil göz alışıyor

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun, güle güle kullanın Samsung Galaxy C serilerinde ithalat garantililerde KNOX sayaç 1 le geldiği için sıkıntı yaşanıyordu. Bu modelerde knox 0 mı geliyor ?

• unpop kullanıcısına yanıt
    Knox0 ancak shealt yüklü değil ve playstore dan yüklenmiyor cihaza uyumlu değil diyor sebebi ne olabilir

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Hocam amoled olmaması nimet bence xiaomi note 2 telefonumun camı kırıldı. Gözüm gibi bakardım kendisine neyin nezaman olacağı belli olmuyor. Ekranı AliExpress sen aldım 130$ ödedim acayip koydu. Yapıp direk satmayı düşünüyorum redmi note 7 almak istiyorum. Babam mi 6 kullanıyor ekranı çerçevesi ile 27$. Bu yüzden zengin olana kadar amoled yok :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi Redmi Note 7 de NFC varmı yokmu yoksa başka telefon bakacağım NFC olmazsa Olmaz :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.