Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nfc yok hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İspanya da yarın redmi note 7 tanıtılacak o zaman görürüz band 20 yi kesin olacak bunu bilin global versiyonda.

Redmi note 7
    Redmi note 7pro
    Galaxy a30
    Galaxy m30
    En iyi f/p ürününü alacağım beklemekteyim

• ~mustafa~ kullanıcısına yanıt
    +1 beklemedeyiz
  • tuna4141 kullanıcısına yanıt
    İyi diyon da hala bekliyoruz. Dediklerinede tam olsrak katılıyorum. Redmi note 4x var 2 sene oldum yıllardır bu kadar memnun olduğum tel olmadı. Xiaominin rakibi yine xiaomi dir.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    6mart yarın itibariyle ispanyada tanıtımı var. Global versiyon avrupada satışa başlayacak bizede bu ay içerisinde gelir diye umuyorum. İnsallah güzel bi fiyattan gelir. Telefonun fark yaratan özelliği ztn 147$ başlangıç fiyatı. Eger ulkemize rezalet bi fiyattan giriş yaparsa hic bir anlamı kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna4141

6mart yarın itibariyle ispanyada tanıtımı var. Global versiyon avrupada satışa başlayacak bizede bu ay içerisinde gelir diye umuyorum. İnsallah güzel bi fiyattan gelir. Telefonun fark yaratan özelliği ztn 147$ başlangıç fiyatı. Eger ulkemize rezalet bi fiyattan giriş yaparsa hic bir anlamı kalmaz.
    önümüzde ki ay inşallah bi almanya gezim olabilir. dedikleri fiyata çıkmışsa alırım büyük ihtimal.
  • global versiyonu çıktıktan sonra global rom u da çıkar mı acaba? Bilgi var mı?
  • kesinlik yok
  • ben şahsen ümidi kestim redmi note 7 serisinden
    SD675 kötü bir işlemci olmayabilir. performansı da iyidir onda sözüm yok
    sorun cihazın beklenene uymaması
    evet mi9 se ile kıyaslamak isterdim
    sonuçda biri amiral ın yarım versiyonu ama nfc ve irda mevcud

bu ise note serisinin amirali olacak iken.....gönül isterdiki sd715-720 serisi bir işlemcisi olsun. veyahut nfc kablosuz şarj desteği olsun
    cihaz kasa olarak oldukça hoş. ekran tasarımı da
    çin reklamlarını, elden düşme - ayak ile ezme - ceviz kırma üzerine inşaa etmesini anlamıyorum. cihazın dayanımı etkileyicidir ama sonuçda cihazın kullanımındaki kolaylık daha önemli

galaxy serisinde ve o sırada çıkan cihazlarda, birbirine yaklaştırıp dosya paylaşımı vs var idi ve bu çok önde tutuluyor idi. hatta BT kıyaslaması bile yapılıyor idi. şimdi cihazlarda +5 BT hızı var kimse bakmıyor düşünmüyor bile.

eğer iş hayatında iseniz... sürekli notebook kullanıyor iseniz.. wifi hızınız çok önemli. ama millet internet hızını ölçmeyi wifi hızı sanacak kadar cahil.
    irda olmayan cihazlar ile tv - klima kontrol etmeyi düşünen salakların olması gibi... ben evimdeki lambaları kumandalı rgb led aldım. doğal olarak irda cihazda olması çok önemli. tlf daki dahili kapasite veya kart slotunun olması artık ikinci plan veya önemsiz seviyelere geldi. riski düşük kapasite şuan için 64gb lık dahili bellek. ram içinde uzun bir süre için 6gb oldukça yeterli.
    sd650 note3 pro nun ekran performansından sonra mtk tlf kullanmak istemedim. cihazım çok uçan bir tlf değil ama mtk aynı segmentdekine göre özellikle ekran geçişlerinde gpu performansı çok belli oluyor. bunu özellikle ekranda fhd film seyrederken veya 4k video oynattığınızda.. şu sıra modası geçmek ile birlikte 3D film seyretmek istediğiniz de çok net belli oluyor.
    bazı arkadaşlar 1gb boyutundaki ama 3D fhd film çözünürlükleri ile karıştırmasın. sonuçda aynı filmi ekran çözünürlük değeri aynı kalmak şartı ile çok farklı değerde modifiye edebilrisiniz

kısacası benim ümüdüm note serisinde bitti

hedefimde mi9 se bekliyorum

• İspanya'da tanıtıldı. Global olarak Band20 de bulunuyor. 14 Mart'ta satışta.https://www.mi.com/es/redmi-note-7/specs/
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    çin reklamlarını, elden düşme - ayak ile ezme - ceviz kırma üzerine inşaa etmesini anlamıyorum
    ceviz kırmak isteseydik eski takoz telefonlarımızı kullanırdık bence de öyle reklamları saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

İspanya'da tanıtıldı. Global olarak Band20 de bulunuyor. 14 Mart'ta satışta.https://www.mi.com/es/redmi-note-7/specs/
    14 martta nerde satışta ispanya da mı biz de mi ??
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    İspanya'da.
  • bu cihazlar gelmeyecek anlaşılan gelsede fiyatı ne olacak belirsiz pasaport kaydı çözülmez ise zaten gider mi 8 se alırım
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    aynen ben de ümidi kesmeye başladım
  • Avrupada 140 euroya çıkmış. Kamerası samsung olan mı çıkmış ?

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    140 euroya samsung kamerali olan cikmistir diye dusunuyorum bende.
  • Sony kameralı olsa alırdım

• Nisandan önce gelmesi çok zor beyler, beklemek isteyenler kesin alacağım diyenler 2 ayı göze almalı.
    Geldikten sonra da fiyatlar yüksek olacaktır maalesef, biraz da düşmesini beklemek lazım.
    Yani yazı bulur telefonu almak bilginiz olsun.

Ben şahsen acele etmiyorum, Note 7 Pro yada Mi9 SE bakalım kısmette ne var...
  • Redmi note 7 3/32gb 149 euro. 4/64gb sürümü 199 euro. Bunlarda samsung sensör var söylediğiniz gibi. Yalnızca daha sonra gelecek note 7 pro modelinde sony sensör var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iktu_61 -- 7 Mart 2019; 18:57:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.