Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.308
Cevap
121
Favori
563.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben mi yanlış anladım.9500 liraya pc yokki😳

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 9 aydır kullanıyorum. 1 yılı deviren var Note 8 kullanıcılarında. Sizin yaşadığınız durum size özel yüksek ihtimalle.

• HP 15-FC0001NT 7P6K2EA

Acer Aspire 3 A315-58 NX.ADDEY.004

Lenovo V15 G2 ALC 82KD004ATX

Bu üçü iş yapar. Ancak gelecek indirim oranı maksimum %16.7 olacağı için çok fiyat farkı olmayacak. Fiyatlara Cimri'den bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar Merhaba,

Çıktığı ilk günden beridir RN8 kullanıyorum. fakat artık değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum.

Hem 2 sim kart takacağım hemde SDCard girişi olan Snapdragon işlemcili bir telefona geçek istiyorum.

Öneriniz nedir acaba :)Yada RN8 den sonra hangi cihazlara geçtiniz arkadaşlar :)

Rootdur Bootloader TWRP falan o işleri yapacam tabi. Custom rom yönünden de biraz renkli olmalı

• DeepHou5e kullanıcısına yanıt

Bütçenize bağlı bir durum. Bilmeden bir şey önermek mantıklı olmaz. Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] 

Ben Poco F5 almayı düşünüyorum. Hafıza kartı desteği yok ama iyi geliştiricileri var. Baya custom rom geliştirmeleri yapılıyor şimdiden.

• Bende aynı ekran boyutu bakıyorum. s23 fe alınabilir gibi yurtdışı server kayıtlı.

• Redmi note 12 pro (5G) al bence 😎
    🤭

5g destekli türkiye garantili bulursan al.ithalatcı garantili işine bulaşma😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 5 Ekim 2023; 9:22:0 >
  • 2020-Ocak 2023 zaman aralığında kullandım.Performansı,grafik ve Kamera konusunda beni hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı.Bu telefonu kullanan kullanıcılara tavsiyem bir sonraki telefonunuz note 11 pro veya note 12 pro olsun...9-10 lar 8 ile hemen hemen aynı teknik özellik ve performansa sahip bir durumdadır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonla ilgili ufak bir sorunum var.
    Bazı menulerde yazıları göremiyorum
    Nasıl anlatayım mesela Pamukkale sen bilet alıyorum. Bilet saatini koltuğu vs seçtim. Altta servisi seçmek için tıkladığında 10-15 tane servis güzergahı çıkıyor. Ama yazılar okunmuyor. Ya da kredi karti sanal kart ile ödeme yaparken son kullanma tarihini seçmek için tıklıyorum. Gene sağda yıllar çıkıyor ama okunmuyor rasgele seçiyorum. Aa bu değil deyip tekrar başkasını tıklıyorum filan. Umarım anlatabilmisimdir
    Bunu nasıl çözerim?

• maligezgin kullanıcısına yanıt

Sanırım satın aldığınız sayfa Mobil sürüme uygun degil, o sayfadayken tarayıcının ayarlarından masaüstü sitesini aktif edin.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt

Sadece bilet alırken olmadı birkaç farklı sitede oldu.

Ama dediğinizi yapacagim cevap için teşekkürler

• Selamlar,

Son dönemde telefonum aşırı derecede yavaşladı. Birisi aradığında telefon çalıyor ama ekranda kimin aradığını göremiyorum, 7-8 dakika bekliyorum ki telefon uygulamasında cevapsız çağrılarda görünsün...

İki tane uygulama açık durumdayken birbiri arasında geçiş yaptığımda uygulamalar tekrar açılıyor. Örneğin bir banka uygulaması açıkken Firefox'tan bir arama yapayım diyorum. Birkaç saniye içinde tekrar banka uygulamasına giriş yapınca tekrar giriş yapmak gerekiyor.

Önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Teşekkürler.

• eldiven E kullanıcısına yanıt
    Geliştirici Seçeneklerinden, Arka plan işlem sınırı = 4. yapın ve deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eldiven E kullanıcısına yanıt

Çözüm rom (yazılım) değiştirmek. Ya eski sürüm MIUI kullanacaksınız ya da saf Android arayüzlü hafif bir roma geçeceksiniz.

• nike35 kullanıcısına yanıt

4. işleme kalmadan zaten uygulamayı kapatıyor. Çok bir işe yaramaz yani. Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]  Hatta bir ihtimal koyulan sınırdan dolayı gerekli uygulamaları da kapatabilir.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Benim standart sınırdı. arka planda 2 uygulama açık ve ikisi arasında geçiş yapıyordum. Sürekli olarak yeniden açılıyordu uygulama.
    Sınırı 4 yaptım. Sorun ortadan kayboldu. Belki arkadaşın işine yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

Telefonum sapıttı🤦‍♂️

• İlginç bir şekilde tripadvisor sitesine girdiğimde, herhangi bir oteli arayıp açtığımda bu uyarıyı alıyorum.
    Ön belleği sildim. Gizli sekmede açtım. Masaüstü sitesinde açtım. Yok her seferinde aynı şey oluyor. Nedeni nedir ve neden sadece bu sitede oluyor acaba?
    Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• nike35 kullanıcısına yanıt
    Bu ayara tam olarak nereden giriyoruz hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam Arkadaşalar,

3 Yıldır kullandığım redmi note8 'den sonra POCO X5 5G cihazının siparişini dün verdim.

RN8 kullanırken çift simkart + sd card olması bnm için harikaydı.

Rom yönünden de oldukça zengin bir telefon oldu.

POXO X5 içinde umutluyum.

TWRP'de cıkmış bir official recoverysi var.

Eurom çıkmış

Yine Sdcard girişi var. İşlemcisi ortalama. Benim işimi görecek gibi.

Neden x5 pro almadam derseniz telefon bakarken ilk kriterim Snapdragon olması ikici kriterim ise Sd card işini olmasıydı.

Redmi Note 12 Pro 4G seçmedim çünkü hem 4g hem işlemcisi sentetik testlerden az puan çıkarıyordu.

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.