Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.315
Cevap
121
Favori
566.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Deji orjinal bataryalar kadar güçlü deil.

Deji ile internette sörf falan yapmak,görüntülü görüşmeler falan yapmak çok zor.

Deji batarya takılı bi telefonu anca aramalar için sesli görüşmeler yapmak için kullabilirsin.

Ben samsung galaxy s5 için deji takdım,telefonu 2-3 gün kullandıktan sonra 70 yaşındaki babama dedim ki al sen kullan bunu.nasıl olsa dedim internetlen bi işin yok🤭

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    O zaman yeni telefon alma vakti geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Ha şunu bileydin kardeş

🙂

• R.Note 8 de wifi görmüyor sebeke sorunum vardi şimdi wifi de görmüyor defalarca yeniden baslat yaptım görmüyor

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Redmi Note 13 8 GB RAM 256 GB ROM Cep Telefonu, Gece Yarısı Siyahı

Bu cihaz alınır mı hocam

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Hiçbir cihazı kötülemek istemem ama Xiaomi 13T aldıktan sonra Redmi Note serisinin ne kadar geri planda kalmış olduğunu fark ettim hocam. Güncel cihazları da denedim ama bi Xiaomi serisi gibi olmuyorlar.

10K altına tavsiyem garantisiz Nothing Phone 1'dir bulabilirseniz. Garantili olarak bulursanız Note 13 Pro veya Galaxy A34 5G.

• Redmi note 8 için Deji batarya alıp kendim montajını yaptım ilk şarj sonrası kullanım istatikleri :
    Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKo

Redmi note 8 için Deji batarya alıp kendim montajını yaptım ilk şarj sonrası kullanım istatikleri :

Deji = çöp yatırım

Bulaşmana değmezXiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] 

• Vay be emektar telefonumun konusuna denk geldim. Ocak 2020de almıştım neredeyse tam 5 sene... 2 sene ben kullandım 2 sene babam şimdi de iş yerinde ofis telefonu olarak duruyor. Romlarla zamanının en zevkli Android telefonlarından biriydi kanımca. Gcam deneyip deneyip foto deneme işi falan 😁 şarjı da bir gün gidiyordu emektarın. Şimdi s23fe kullanıyorum 6 saat ekran süresi alınca bayram havası oluyor 😁

• Deji batarya performansı kalan %2
    1 yıl daha idare ederse süper
    Custom rom evolution x A15
    telegram
    Evolution X - Xiaomi Redmi Note 8/8T
    https://t.me/EvoIutionXGinkgo

• s.a arkadaşlar redmi note 8 telefon kullanıyorum dün kulaklık ile müzik dinledikten sonra ses titreşim bölümünde yer alan dokunulduğunda titret ayarı açık ve güçlü olmasına rağmen dokunulduğunda ses gelmiyor nerden kapatmış olabilirim yanlışlık ile

• bu ayarların hepsi açık

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]Mehmet Pekcanyoutube
    android telefon, xiaomi telefon, redmi telefon, samsung telefon, titreşim özelliğini aktif etme, titreşim özelliğini açma, android telefonda titreşim özelliğini aktif etme, android telefonda titreşim özelliğini açma, xiaomi telefonda titreşim özelliğini aktif etme, xiaomi telefonda titreşim özelliğini açma, redmi telefonda titreşim özelliğini aktif etme, redmi telefonda titreşim özelliğini açma, samsung telefonda titreşim özelliğini aktif etme, samsung telefonda titreşim özelliğini açma, android telefonlarda titreşim özelliğini aktif etme, android telefonlarda titreşim özelliğini açma, xiaomi telefonlarda titreşim özelliğini aktif etme, xiaomi telefonlarda titreşim özelliğini açma, redmi telefonlarda titreşim özelliğini aktif etme, redmi telefonlarda titreşim özelliğini açma, samsung telefonlarda titreşim özelliğini aktif etme, samsung telefonlarda titreşim özelliğini açma, android titreşim özelliğini aktif etme, android titreşim özelliğini açma, xiaomi titreşim özelliğini aktif etme, xiaomi titreşim özelliğini açma, redmi titreşim özelliğini aktif etme, redmi titreşim özelliğini açma, samsung titreşim özelliğini aktif etme, samsung titreşim özelliğini açma, titreşim özelliğini aktif etme android telefonda, titreşim özelliğini açma android telefonda, titreşim özelliğini aktif etme xiaomi telefonda, titreşim özelliğini açma xiaomi telefonda, titreşim özelliğini aktif etme redmi telefonda, titreşim özelliğini aktif açma redmi telefonda, titreşim özelliğini aktif etme samsung telefonda, titreşim özelliğini aktif açma samsung telefonda, titreşim özelliğini aktif etme android telefonlarda, titreşim özelliğini açma android telefonlarda, titreşim özelliğini aktif etme xiaomi telefonlarda, titreşim özelliğini açma xiaomi telefonlarda, titreşim özelliğini aktif etme redmi telefonlarda, titreşim özelliğini açma redmi telefonlarda, titreşim özelliğini aktif etme samsung telefonlarda, titreşim özelliğini açma samsung telefonarda, titreşim özelliğini aktif etme android, titreşim özelliğini açma android, titreşim özelliğini aktif etme xiaomi, titreşim özelliğini açma xiaomi, titreşim özelliğini aktif etme redmi, titreşim özelliğini açma redmi, titreşim özelliğini aktif etme samsung, titreşim özelliğini açma samsung, titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, android telefonda titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, android telefonda titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, xiaomi telefonda titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, xiaomi telefonda titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, redmi telefonda titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, redmi telefonda titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, samsung telefonda titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, samsung telefonda titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, android telefonlarda titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, android telefonlarda titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, xiaomi telefonlarda titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, xiaomi telefonlarda titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, redmi telefonlarda titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, redmi telefonlarda titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, samsung telefonlarda titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, samsung telefonlarda titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, android titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, android titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, xiaomi titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, xiaomi titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, redmi titreşim özelliğini aktif etme nasıl yapılır, redmi titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, samsung titreşim özelliğini aktif etme yapılır, samsung titreşim özelliğini açma nasıl yapılır, titreşim özelliğini nasıl aktif edilir, titreşim özelliği nasıl açılır, android telefonda titreşim özelliğini nasıl aktif edilir, android telefonda titreşim özelliği açılır, xiaomi telefonda titreşim özelliğini nasıl aktif edilir, xiaomi telefonda titreşim özelliği nasıl açılır, redmi telefonda titreşim özelliğini nasıl aktif edilir, redmi telefonda titreşim özelliği nasıl açılır, samsung telefonda titreşim özelliğini nasıl aktif edilir, samsung telefonda titreşim özelliği nasıl açılır, android titreşim özelliğini nasıl aktif edilir, android titreşim özelliği nasıl açılır, xiaomi titreşim özelliğini nasıl aktif edilir, xiaomi titreşim özelliği nasıl açılır, redmi titreşim özelliğini nasıl aktif edilir, redmi titreşim özelliği nasıl açılır, samsung titreşim özelliğini nasıl aktif edilir, samsung titreşim özelliği nasıl açılır, android telefonlarda titreşim özelliğini nasıl aktif edilir,
    https://www.youtube.com/watch?v=kHrX6vpA9kA
  • 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.