Teşekkür ederim hocam evet dediğiniz gibi flex değişti. Yarım saatte değişip verdiler. |
Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (621. sayfa)
-
-
Ne kadar ödediniz?
-
250 lira verdim hocam. Açıkçası çok araştırma fırsatım olmadı. Ucuz mu pahalı mı bilmiyorum açıkçası
-
Eskiden olsa çok derdim ama günümüze bakınca gayet normal. Sırf bu sebeple telefon almak istesen eyvah :)
-
Çok haklısınız hocam. Eskiden olsa pahalı derdim ama şimdi normal geldi benim için de.
Bir aksilik olmazsa beni 3 - 4 sene daha idare edeceğini düşünüyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: mydonose_2Çok haklısınız hocam. Eskiden olsa pahalı derdim ama şimdi normal geldi benim için de.
Bir aksilik olmazsa beni 3 - 4 sene daha idare edeceğini düşünüyorum :)
İdare eder inşaAllah. Benim eşimle telefonları değiştirdim. 4 yaşındaki Mate 20 Lite kullanıyorum artık. Note 8 Pro'yu eşime verdim kamerası daha iyi diye. Ama arkadaşlarında iPhone var ve morali bozuluyor :)
-
Hocam bende de yedek telefon olarak mate 20 lite var. Note 8 pronun arayüzü daha hızlı geliyor bana nedense. Uygulamalarda akıcılık daha fazla bence
-
Ona hiç şüphe yok :) ilk zamanlar alışamadım ağır geldi. Format attım vs az biraz düzeldi ama tabi ki hız olarak Note 8 pro'yu aramadım değil. Üzerine bu telefona emuı12 geldi ve format atmaya üşendim böylece kullanıyorum valla :)
-
Bende de aynı sorun vardı.
Ben mobil banka uygulamasını kaldırdım .
Tekrar kurdum düzeldi.
Şu an mobil ödeme yapabiliyorum -
Merhaba arkadaşlar halihazırda yada daha evvel custom rom deneme imkanını oldumu yada kullanan varmi ? Batarya benim için önemli günü çıkarmıyor maalesef bunun için daha sade bir rom denemek istiyorum önceliğ batarya tabiki stabilite olmasi da önemli önerileri bekliyorum iyi forumlar -
Bağlantıda sırası ile en stabilden başlıyor. inceleyin sitesinden indirip deneyebilirsiniz.
Redmi Note 8 Pro Custom Romlar -
Çok teşekkürler başlamak lazım biryerden -
merhaba arkadaşlar. şuan note 8 pro kullanıyorum telefon piyasasından baya bir uzak kaldım. Bir telefon alma ihtiyacım oldum. Güncel telefonlarda note 8 pro ayarında sorunsuz olan hangi telefonu önerirsiniz.
-
Mi 12T bir inceleyiniz. Aslında 8 Pro yazılım desteği verilse halen tıkır tıkır çalışan bir cihaz. Ama uzun vade istiyorsanız bu olabilir. -
telefonu sıfırladım ve kamera problem olmaya başladı. fabrika romu yüklü, her foto çekmek istediğimde 3 saniye zamanlama açıkmış gibi geriye sayıp çekiyo. zamanlamayı kapatsam da 3 saniyeye ayarlasam da aynı. ayarlardan kamera uygulamasının verisini sildim, gene aynı. fikri olan var mı? -
Tüm Xiaomi cihazlar için pil ve performans Ayarı. (Redmi, Poco Cihazlar için de uygundur.)
Videoyu tam ekran izleyiniz.
Mi 10T cihaz ayarları ile yapılmıştır.
Ayrıca Xiaomi uygulamaları örn; Dosya yöneticisi vb. ayarlardan reklamları. tavsiye al. kapatabilirsiniz.
Xiaomi Pil ve Performans Ayarı -
bu telefonu yeni aldım bu kadar bloatware dolu cihaz daha önce hayatımda hiç görmedim.
ne bulduysam kapattım. gereksiz olan hepsini.
gerçi bu telefonda aplikasyonları disable ettirmiyor.
big brother sağolsun ;)
reklamları kapatın. özel verileri çalan izinleri uygulamada geri çekin rahat edin.
-
-
İlk 1 dakikayı izledim,menüleri güzelce dolaştınız. . Devamını izlemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X