Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.553
Cevap
241
Favori
1.110.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir soru daha sn. Dahool. Anneminkini ayarlarken yanlışlıkla kendiminkini de bozdum. Factory reset yapmadan cihazımın şifresini nasıl resetleyebilirim?

• OK. buldum. Gerek kalmadı. Teşekkürler!..

• Sorunu çözdüm. Konu benim hatam. Şifremi sıfırlamak için kendi telefon numaramı kullanmışım. Annemin resetlenecek telefonunu kullanınca oldu. Ancak garip gelen, annemi telefonunun ayarlar kısmında benim telefon numaramı girince benim telefonumun şifresini değiştiriyor. Ondan şüphelenmedim hata mı yaptım diye.

Neyse konu çözüldü.

• debianmr D kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüğüne sevindim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba uzun zaman sonra pili ciddi anlamda bir günü gecilemeyecek seviyeye gelmeye başladı. Yeni pil ile bir buçuk gün geçirir mi? yoksa artık yeni bir modele geçiş mi yapmalıyım?

• copilotttt kullanıcısına yanıt
    Yani yeni pil ile daha iyi hale gelir, özellikleri halen iyi bir cihaz.

Özellikleri iyi olduğundan bu zamana kadar performanslı kullanıldı. Yazılım desteği bitti. Ama anlıyorsanız rom vb. işlerden geliştiricilerin yaptığı özel rom, yazılım yükleyip daha iyi kullanım elde edebilirsiniz.

Yada imkanınız doğrultusunda yeni bir cihaza da geçebilirsiniz.

Ekstra biraz daha kullanırım derseniz gereksiz uygulamaları kaldırıp pil ve performans olarak daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Tabii pili değiştirmek şartı ile.

Bu videodan yapabilirsiniz gereksizleri kaldırmak için rehber; (Tam Ekran izleyiniz)

Kaldırılmayan uygulamaları kaldırma rehberi.

Ladb indirme linki;

LADB APK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 29 Kasım 2024; 16:3:42 >

• Arkadaşlar merhaba. Arca camım kırıldı da nereden temin edebilirim? İnternette satılanlarda renk uyumsuzluğu şikayetleri var.

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt

Bu tamirci iyi iş yapıyor. Ben ve çevremdekiler bütün telefonları buna veriyoruz

Kaynarca - pendik - ist

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]cep hastanesi
    Cep Hastanesi | Türkiyenin Profesyonel Cep Telefonu Tamiri Servisi
    https://cephastanesi.net
  • Flaş açık şekilde fotoğraf çektikten sonra flaş kendiliğinden kapanıyor bu neden olur?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam camı ben bulsam ben de değişim sağlarımda piyasadaki ürünlerde renk farkı oluyor genelde. Çıkma bulana kadar bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.