Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.549
Cevap
242
Favori
1.109.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Todu indirdim herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • duggari06 D kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz Android 9 iken uygulama çalışmıyordu. Geçen 10'a güncelleyince normal bir şekilde açıldı. Android 10 altı olanlarda çalışmıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 28 Temmuz 2024; 1:38:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba note 8 pro "Main reboot ekranında" takılı kaldı ve çıkamıyorum ekrandan.

Reboot seçtim cihaz tekrar başladı ancak main reboot ekranına geri döndü.

Reboot seçtikten sonra sonra "ses azaltma" tuşuyla "fastboot" ekranına geçtim bu sefer orda takıldı, fastboot ekranından çıkmak için powera basılı tuttum tekrar "main reboot" ekranına döndü.

Telefon kapanmıyor, bu yüzden ses açma tuşuyla power basıp resetleme işlemi yapamıyorum.

Bir sürü varyasyonu denedim çözemedim, farklı bir çözümü olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt
    Main reboot ekranında

Wipe data yapıp, wipe all data yapıp tamam diyin. format atılır tüm bilgileriniz silinip cihaz açılır.

• dahool kullanıcısına yanıt

Mecbur wipe data dedim yapcak bişey yok , normale döndü Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] 

• Arkadaşlar Çocuk telefonun şifresini değiştirmiş ve hatırlamıyor. Bilgisayara bağlayıp resimleri vs alırım ama diğer WhatsApp fln kalsın istiyorum nasıl yaparım

• Merhaba. Xiaomi Redmi Note 8 ve 9 pro telefonlarım var. Şarj aletimiz bozuldu. Neyse ki turbo şarj aleti çalışıyor. Ancak 1 tane daha almak istiyorum. Hepsiburada ve Trendyol'da turbo şarj seti satan var mıdı? sadece turbo şarj arıyorum.

Güvenilir bir ürün olsun istiyorum - malum patlar matlar.

Turkcell bayisine gidip alsam pahalıya mı gelir?

• debianmr D kullanıcısına yanıt

Kalitesiz sarj cihazlarında üst düzey güvenlik önlemlerine cok dikkat edilmiyor maliyet düsük olsun diye daha basit devre tasarımları kullanıyorlar fakat yine de patlamaz milyonda bir olacak sey.. Patlarsa Belkin ve Anker hatta orjinal de patlayabilir.. Hatta cihazının icindeki orjinal pil bile durduk yere patlayabilir.. Hepsi ihtimal dahilindedir..

Turkcell bayisinden falan kazıklanmaya değmez.. Telefon kablolarında ve sarj cihazlarında kazıklanmayın.. Tabii bu en ucuz sarj cihazını alın demek degil bazı sarj cihazlarını prizden cekerken, sarj cihazının kasası ayrılabiliyor bile orta kalite bir sey al yeterlidir..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Teşekkürler Sn. Headlong...

• Styx Projesi 4.0.0+alfa1
    Android 15

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

devuploads.com
    Download File from DevUploads
    https://devuploads.com/vvrbzqpqtoad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 10 Ekim 2024; 12:2:36 >

• FM radyoda hiçbir kanalı bulmuyor neden olabilir? Otomatik tarama ve manuel hiçbir şekilde fark etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kulaklıkla mı denediniz? Kulaklık anten görevi de görüyordu.

Evet kulaklık takıyorum da zaten kulaklık takmazsan uygulama açılmıyor. Eskiden normal çalışırdı acaba Android güncellemesinden mi bozuldu anlamadım.

Sistem uygulama Güncelleştirmesi ayarlarına bakın
    Yeni radyo güncellemesi geldi. Ya sorun yenide yada eskide var bir sorun ozaman deneyin.

Onu da denedim bir şey değişmedi. Belki kulaklıkla alakalıdır; başka bir kulaklık deneyeceğim.

Önceki telefonda kulaklık yerine kablosu kesik jak takıyordum ve radyo çalışıyordu ama bunda olmuyormuş. Kulaklık takınca normal çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 14 Kasım 2024; 19:39:13 >
  • Merhaba. Annemin redmi note 8 cihazını fabrika ayarlarına sıfırlamak istiyorum. Şifreniz hatalı dedi. Değiştirdim. yine hatalı dedi. 3-4 Kere daha denedim. şifremi doğru girmeme rağmen hatalı kullanıcı adı ve şifre diyor.

Sorun nedir?

Fabrika ayarlarına sıfırlamanın daha pratik yolu var mı? Bir şey yedeklemek istemiyoruz. Yedeklemenin kolay yolunu söylerseniz onu da yaparım. Bilgisayara yedeklerim.

Şifresini bilmiyorsanız açılışta hesap ister cihazı açamazsiniz. O yüzden şifre vekullanıcı adı ile alakalı sorun olabilir. Bunları temin edin.

Yoksa tuş kombinasyonu ile hard reset atma yöntemi var ama açılışta tekrar şifre isteyebilir. Sonra cihazı acamazsiniz

Hesaba giriş yapıp sonra çıkış yapın hesap olmayacak cihazda, ancak o zaman sıfırlama yaparsınız.

Yedeginiz varsa alın resim dosyasını alın numaralarda zaten Gmail hesabında kayıtlıdır tabii. Yedekleme açık ise.

Dediğim gibi kullanıcı adı şifre olmadan cihaz kilitli kalır

Hard reset yöntemi;

https://www.hardreset.info/tr/devices/xiaomi/xiaomi-redmi-note-8/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 27 Kasım 2024; 17:10:40 >

Teşekkürler sn. dahool

• 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.