Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.553
Cevap
241
Favori
1.112.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun tek hoşuma gitmeyen özelliği biraz kalın ve ağır olması. Fakat aslında o da sağlamlık ve güven hissi veriyor. Kılıf da takınca cepte taşıması biraz zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 13 Ekim 2019; 19:29:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam 7 saat ekran süresi aldım ve daha yüzde 47 şarjım var. Bence süper

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terbiyesizliğe devam et sen... Sizin gibiler forumun içine etti. Farklı düşüncelere tahammülünüz olsun biraz. Yallah.
  • Recepali55 R kullanıcısına yanıt
    Evet sıvı soğutması var.
    Eskiden olsa size hak verirdim ama bu yeni işlemcilerin ben aşırı ısınıp sorun çıkaracağına ihtimal vermiyorum.
    Geçmişe bakınca MediaTek hakkında olumsuz bir ön yargı var. Bu işlemci Mediatek için bir sınav olacak.
    Geçmişte hatırlarsanız Snapdragon 810'da ısınıyordu ve bu sorun Snapdragon 835'e kadar devam etti.
    Ben şunu anlıyorum Mediatek artık yarışta bende varım diyor en azından bunun adımlarını atmak istiyor kullandıkça anlıyacağız.
    Anlatmak istediğim geçmişte yağtığı işlerle bazı firmaların sicili iyi olmayabilir ama bu gelecekte iyi işler çıkarmayacağı anlamına gelmiyor.

Geçen gün bir teknoloji marketine gittim. Telefonları inceliyordum sonra görevliye Note 8 Pro'yu gösterdim iyi cihaz dedim nasıl buluyorsunuz? Görevli genç eline aldı inceledi baktı şöyle bir evirdi çevirdi sonra abi bu alınmaz ama artık almışsın keşke almasaydın gibi laflar etti. Neden dedim? Abi bunda mediatek işlemci var dedi snapdragon al dedi bana iyi peki neyse dedim geçiştirdim içimden bir de hepsi bunların birşey ezberlemiş G90T 12nm 730 8nm sanki ben bilmiyorum dedim içimden. Sonra ben bu işlemcinin güçsüz olduğu anlamına gelmez dedim. Sonra bana abi o fiyata daha iyi cihazlar var dedi. Göster dedim hangisi? Bana gitti A50'yi gösterdi. Sonra gitti bana 3000 küsür liralık Oppo Reno Z'yi falan gösteriyor. Sonra baktı olmadı kameraya 64MP ama 1.9 diyafram yaramaz gibilerinden laf etti sanırsın ki piyasa bir sürü 64MP li cihaz var bu da en kötüsü. Telefona b.. atmak için çabaladı durdu anlayacağınız. Anlatmak istediğim herkes o kadar önyargılı ki ve kendini şartlamış ki daha işlemci çıkmadan neredeyse infaz edilmek istendi. Mediatek'in avukatı değilim sonuçta ama G90T'ye başlatılan bu linç kampanyasını doğru bulmuyorum. Ayrıca şunu da bilin bu tip yerlere gittiğinizde size belli cihazları satmaya çalışıyorlar ve müşteriyi de yanlış yönlendirebiliyorlar. Dikkatli olunması gerekiyor.

• Bu cihazı TR garantili almak istiyorum.
    Aklıma takılan bir şey var.

Volte ve VoWifi kullanılıyor mu?
    Özellikle Vodafone için.

Direkt ayarlarda bu seçenek var mı yoksa komut vererek veya kodla mı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xsw X kullanıcısına yanıt
    Mantıklı bir cevap olmuş. Note 8 e 2000 vermeye değmez. Mi 9t de hafıza kartı desteği yok fakat ekranda parmak izi okuma, göreceli daha şık tasarım ve snapdragon 730 işlemci var. Redmi note 8 pro yerine ben bu yüzden mi 9t yi tercih ederdim. Mi 9 lite ise bu iki cihazdanda geride kalmasına rağmen fiyatıyla geri kalmıyor.

Şuan en mantıklısı mi a3 veya redmi note 7 yi 1700 civarına almak veya üzerine 700-800 koyup direk bu 3 cihazdan birini almak. Redmi note 8 almak çok mantıksız duruyor. İşlemciyi en azından snapdragon 712 koysalarmış 665 koymuş adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Ekim 2019; 12:53:48 >
  • Düz Note 8 yerine Note 7 alınabilir. Aralarındaki tek fark 2 fazla kamera sanırım.
  • Mi a3 mü önerirsiniz Redmi note 8 mi ? kararsız kaldım,bir türlü ne alacağıma karar veremedim.
  • 2500 tl ye ne zaman ve nerede satışa konulacak?Şu an almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kkzlckk

Bu cihazı TR garantili almak istiyorum.
    Aklıma takılan bir şey var.

Volte ve VoWifi kullanılıyor mu?
    Özellikle Vodafone için.

Direkt ayarlarda bu seçenek var mı yoksa komut vererek veya kodla mı oluyor?
    Bendeki yurtdışı
    voltede vowifide çalışıyor tuş kombinasyonu ile aktif ediliyor bendekide vodafone
    volte ve vowifiyi aktif etmek isteyenler volte için
    *#*# 86583 #*#* tuşlayınca volte aktif oluyor
    *#*# 869434 #*#* tuşladıktan sonra ayarlar-simkartlar&mobil ağlar-operatörü tıklayın en altta ağ tercihlerinden wifi veya mobil ağları tercih edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 14 Ekim 2019; 19:35:37 >
  • Bende aynı şekilde ikilemde kaldim amoled yanığı ve kronik sorunlar çıkarmı diye takipteyim.

• Telefonu nerede inceleyebiliriz?
  • Yorumlari okudumda zamzung al yegeeeenciler burda :) 3 senedir reeder p10s kullaniyorum ustunde mediatek islemcisi var . Seyahat eden gezen biriyim bircok full hd vidyolar duzenliyorum telefonumda kes yapistir virt zirt time lapse vs . Ben bu işlemci ile 1 gr sorun yasamadim. Buda media tek ve 3 senedir 1 kez teknik servis e gitmedi. Zombi olmayin bizim millet sozde denilenlere cok kulak asiyor . Alin deneyin. Ben fiyatin dusmesini beklicem ve reeder tlf emekli edip kutusunda saklicam :) saglam emektar benim icin. Herne ise amd intel ciler gibi ocu bucu olmayin. Hayat bu deneyimlemeden onyargili ve korku dolu olmayin . Ben kesinlikle alicam ama belki 1 ay sonra veya 2 ay ben oyun oynamiyorum. Gezip tozdugum vidyolari kesip bicip duzenleme de daha iyi bir performans alacagimi dusunuyorum. Gavur sitelerini cok da guzel paylasmis konuyu acan arkadas lutfen oradaki incelemeleri dikkatlice izleyin ;) seviyemizi bozmadan herkes birbirni aydinlatmak icin bur formda lutfen dikkat edelim hepiniz adamsiniz 🍺🍺🍺

• Düz note 8 global var mı bilginiz var mı? Facede 4/64 1500tl ye satıyorlar.

• fuuby kullanıcısına yanıt
    Ne yaparsanız yapın amoled yanığının önüne geçemezsiniz. minimum 1,5 - 2 sene sonra uygulamaların ve klavyenin gölgesi ekranda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red86 -- 14 Ekim 2019; 22:52:42 >
  • Haberlerde 64GB versiyondan bahsediliyor ilginç fiyatı da 2699 TL Acaba 128GB gelmeyecek mi? iyi ki Migros'dan almışım 128GB versiyonu 2599 TL'ye

• Şuan araştırma yaptığımda birçok üst seviye telefonlarda dahi amoled ekran kullanıldığını gördüm hepsinde amoled yanığı oluşması durumunda hala neden amoled teknolojisi kullanılmaya devam ediyor çok anlamsız geldi kullanımı böyle düşününce bi nevi hatalı ürün satılıyor gibi bişey düşününce buna çözüm bulunmuş olabilirmi ?
    Amoled ekran lcd ekrana göre daha parlaktır. Neden hala kullanmaya devam ediyorlar bir fikrim yok. Firma 2 sene gitsin sonra ne olursa olsun mantığında üretiyor olabilir. Aslına bakarsan lcd ekranlardaki görüntü amolede göre daha gerçekçi. Şu an 2016 yılının son aylarında aldığım amoled ekranlı samsung marka bir telefon kullanıyorum. 3 sene geçti Klavye facebook instagram uygulamasının ve üst bar çizgi gölgeleri net belli ve beyaz renkler kırmızılaşmaya başladı. Bir sonraki telefonum kesinlikle amoled ekran olmayacak ;) Sebebi de Fotoğraf çekmeyi ve düzenlemeyi çok seviyorum. Amoled ekranda renkleriyle oynayıp "vay be çok güzel oldu" dediğim fotoğraf bilgisayar ekranında çok sönük görünüyor..
  • Evet ips ekran ve amoled ekrani yanyana koyup aynı görüntüye bakildiginda gercektende amoled daha güzel gösteriyor gibi geldi banada ben suan ki telefonumdan memnunum yalniz garanti bitmeden elden cikarip daha üst modeller almayi seviyorum fakat bu ara hem maddi hemde bazi durumlardan dolayi bir türlü istedigim özelliklerde kafama yatan cok az model var birde fiyatlar aşırı yüksek gidiyor elim kolum bağlı beklemekten baska bisey yapamiyorum sagolun hocam yardiminiz icin amoled ekran hic kullanmadim o yüzden kullananlardan fikir aliyorum tekrardan sagolun yardimci oldugunuz icin teşekkür ederim.

Bende geçen ay telefon almaya karar verdim. Note 7 de karar kıldım 1.800 ₺ civarındaydı. Note 8 in çıkacağını duydum ve bekliyorum. Note 8 Pro 2.400 ₺ altında olursa onu alabilirim. Abartılı bir fiyattan satışa çıkarsa 1700 ₺ lere kadar düşen Note 7 alacağım. Yani kısacası sizde Amoled'e bulaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red86 -- 15 Ekim 2019; 0:43:39 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.