Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
51
Favori
148.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sade hocam fakat google playstore'dan IOS tarzı launcher falan indirerek MIUI'ye biraz benztebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Haziran 2024; 10:23:38 >
  • Gene yaptı hocam ghost touch. Donanımsal olduğunun kanaatine vardim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt

Evet o zaman donanımsal hocam cünkü kernel degisti, MIUI rom degisti, yazılımsal sorun olması mümkün degil..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Ben en iyisi orjinal romu flashlayim alıştık ona telefon alana kadar dursun bari

Flashla orjinali hocam ekran degisimi neden düsünmüyorsun peki? Kaliteli ekran bulamam seklinde mi düsünüyorsun?

5 senelik telefon hocam saten kendisi 2/3 binlira zor eder herhalde. Ekran değişimi ne kadarmış hiç bilgim yok

4 senelik hocam.. maksimum 1000 liraya degistirirler herhalde.. Fakat yeni alacagın telefona 720g ayarında ya da biraz iyi bir cihaza en az 10000 14000 civarı verirsin.. Yani en kötü telefon zaten 10 k'dan baslıyor.. O sekilde bakınca degisime degebilir.. Fakat cihazı zaten yenilemek istiyorsan bu bahaneyle yeni bir cihaz alabilirsin tabii ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Haziran 2024; 14:23:14 >
    Ekrani değişince düzelecek mi o var birde.

• Yeni ekran saglamsa tabii ki duzelir fakat duzgun montaj yapmalari gerekir yine de risk tabii ekran kalitesi nasil cikar denemeden bilemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Haziran 2024; 22:7:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    miadını doldurmuş olsada halen piyasada pek çok orta segmentte cihazla baş edebilecek en kemikli redmi serisi bu cihazdı sd720g başlıca faktörü eğerki ekran kurtarmazsa muadili cihazlar Tr garantili olanlar yani 18-20 bandında tabi yarı parasına yurtdışı olanlar mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 7 Haziran 2024; 8:37:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    orjinal ekran bulması zor olur cihaz eski olunca eski hassasiyetide yakalaması zor oluyor yan sanayi ekran ile 1000₺ iyimser bir rakam olmuş bu paraya değişim yaparlarsa kesinlikle yaptırılıp hiç olmazsa yedek cihaz olarak bile kıyıda köşede saklanır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hassasiyette sorun cıkmaz gibi genelde renk gamutu biraz farklı oluyor renkler daha soguk oluyor ve parlaklık düsük olabiliyor

Gecen yıl Antalya'da degistirmeye niyetlenmistim ve 900 TL fiyat almıstım benim ekranda da ghost tıklama ve biraz da ghost screen uygulama izi kalıyor fakat ileri boyutta olmadıgı icin vazgecip orjinali kullanmaya devam ettim..

Ayrıca ben farklı ilginc bir sorunla daha karsılastım benim cihazda. Hani bu ekranın üzerinde olefobik diye bir kaplama oluyor o kaplama yer yer soyuldugu icin ekranda gecmeyen lekeler vardı suna benzer bir sey olmustu

https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/gEpJcqhRBHAFvtvNiHBUfZ.jpeg

Ekrandaki tüm kaplamayı kendim kimyasalla cıkarttım ve temizledim falan orjinale devam ediyorum

Tabii o zamandan bu zamana fiyatlar artmıstır simdi kontol ettim trendyol gibi sitelerde yan sanayi ekranların kendisini 900 1100 liraya satmaya baslamıslar 1000 olmasa da telefoncular 1500 falan civarı isterler herhalde

trendyol.com
    Genos Xiaomi Redmi Note 9s Lcd Ekran Dokunmatik Siyah Çıtasız A Plus Kalite Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/pd/genos/xiaomi-redmi-note-9s-lcd-ekran-dokunmatik-siyah-citasiz-a-plus-kalite-p-753292952?boutiqueId=61&merchantId=131317

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Haziran 2024; 9:19:43 >

Siz hangi rom kullanıyorsunuz hocam. Şuan pixel kullanıyorum ghost touch yaptı gene. Tekrar orjinal romu indiriyorum. Hiç olmazsa orjinal de dursun

2020 yılından beri MIUI 12 02 global rom kullanıyorum hocam o tarihten beri update etmedim güncelleme sevmem

Bir aralar sürekli ghost tıklama oluyordu günde birkac kez gibi kasanın eğrildigini fark ettim ve düzelttim bununla ilgisi var mı yok mu tam bilemiyorum fakat ondan sonra ghost tıklamalar birkac ayda birkac kez olmaya basladı yani cok nadiren ghost tıklama oluyor bir de yukarda saat ve sarj göstergesinin oldugu kısımda 2 santimlik bir alanda uygulamaların baslıklarının izi kalıyor o da cok az fark ediliyor o yüzden fazla önemsemiyorum

Sizin olay donanımdan kaynaklanıyor fakat sürekli ghost tıklama varsa sorun daha ileri boyuttadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Haziran 2024; 14:5:40 >

Hocam zaten problem donanımsal oldugu icin istiyorsanız orjinale geri dönün

• selamlar ubuntu touch kurmak icin android 10.0 a donmek istiyorum turkiye versiyonu icin nereden bulabilirim

hocam kullandığın romda whatsapp bildirim sorunu var mı? Mesela eski bildirime bakmadığımda ve yeni bildirim geldiğinde tekrar eski bildirimi gösteriyordu android 10 romlarında

• FazKontrast kullanıcısına yanıt

Ben ona hic dikkat etmedim hocam bildirim geliyor fakat bir daha bildirim geldiginde, eskisini mi gösteriyor ona dikkat etmedim, cünkü whatsapp bildirimi kontrol etme alıskanlıgım yok, ben uygulama simgesine dokunuyorum, yeni mesaj var mı o sekilde kontrol ediyorum..

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.