Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekranı 30 35 dolar. Bence ölene kadar kullan. Çünkü Motorola atrix için ekranı kendim değiştim ürün bozuk geldi. Kendim değişebildim ancak çalışmayınca elinde patlıyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konac K kullanıcısına yanıt
    Bplg içinde baseband modem dosyaları varmı ki

Birde Mobile uncleden band değişikliği yapılıyor onları araştırdınmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

Bplg içinde baseband modem dosyaları varmı ki

Telefonun anabant sürümündeki yazılar ile BPLG dosyasının yazıları aynı hocam bi ilişki olabilir diye düşünüyorum.

Mobile tools da band ile alakali bişey bulamadım ama engineer moddaki band durumu şöyle

Tamam bunları diyorum ama hangisi bizim işimize yarıyor bilmiyorum araştırmak lazım

• yemin ederim kafayı yiyecem Allahın belası telefondan yana bi şansım tutmadı. Ekranında ölü pixel, turunculuk vardı yavaş yavaş alışırken az önce düşürdüm ekranını kırdım kafayı yememe az kaldı hem kendime hem telefona söve söve bir kaldım ya
  • Aliminati kullanıcısına yanıt
    ekranı değişmeye bahanen olmuş işte üzme kendini olur böyle şeyler.
  • quote:

ekranı değişmeye bahanen olmuş işte üzme kendini olur böyle şeyler.

değiştirmeye bahane oldu olmasına ama nasıl değiştiricem hiç bilmiyorum daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı.
    bence telefoncuya yaptır. ama 30 35 dolar ekranlar. yan sanayileri bilmiyorum.
  • quote:

bence telefoncuya yaptır. ama 30 35 dolar ekranlar. yan sanayileri bilmiyorum.

telefoncular değiştirebilir mi dersiniz?
    oturdugun yerde araştır yalnız merkezi yerdeki telefoncular olsun özellikle. çünkü onların eline daha çok cihaz geçtigi için daha tecrübeli oluyorlar. muhakkak yapan vardır cihazıda göster fikir edin.
  • arkadaşlar bende mtk 6592 2gb ram olan telefon var cince gelmişti zar zor tükçe rom yüklemiştim

şimdi sürekli güncelleme geliyor güncellersem türkçe menü silinirmi eger romda türkçe dil destegi yoksa hiç yüklemiycem

bu konuda bilgisi olan varmı
  • ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    Telefonun cwm'den yedeğini al.Şayet bir sıkıntı olursa tekrar eskisine dönersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliminati

yemin ederim kafayı yiyecem Allahın belası telefondan yana bi şansım tutmadı. Ekranında ölü pixel, turunculuk vardı yavaş yavaş alışırken az önce düşürdüm ekranını kırdım kafayı yememe az kaldı hem kendime hem telefona söve söve bir kaldım ya

orjinal ekranlarda da sarılık var yani yeni alacağın ekranda %99 sarı lekeli olacak malesef
  • quote:

yemin ederim kafayı yiyecem Allahın belası telefondan yana bi şansım tutmadı. Ekranında ölü pixel, turunculuk vardı yavaş yavaş alışırken az önce düşürdüm ekranını kırdım kafayı yememe az kaldı hem kendime hem telefona söve söve bir kaldım ya

Geçmiş olsun.
    Siz daha en başından tüm kötülükleri üzerine çekiyorsunuz.
    Eğer biraz sakin ve olumlu olursanız, herşeye bela-lanet okuyup küfrederek değil de olumlu gözle bakarsanız bunlar da dönüp dolaşıp sizi bulmaz. Tamamen bu belaları kendinizin üzerinize çektiğinizi düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Geçmiş olsun.
    Eğer biraz sakin ve olumlu olursanız, herşeye bela-lanet okuyup küfrederek değil de olumlu gözle bakarsanız bunlar da dönüp dolaşıp sizi bulmaz. Tamamen bu belaları kendinizin üzerinize çektiğinizi düşünüyorum.

Dediğiniz de öz olarak haklısınız bela-belayı çeker elbette ama o gün hiç bir sıkıntım yoktu okuldan eve yürüye yürüye gelirken hiçbir şey yokken düştü telefon

• quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun.

Dediğiniz de öz olarak haklısınız bela-belayı çeker elbette ama o gün hiç bir sıkıntım yoktu okuldan eve yürüye yürüye gelirken hiçbir şey yokken düştü telefon

Ardından da bastınız küfürü işte.
    Hocam birçok araştırmalar gösteriyorki düşünceler insanların hayatlarını etkiliyor. Hep olumsuz düşünenler, yaşamlarında da olumsuzluklarla karşılaşıyorlar. O anda düşünüp düşünmemeniz önemli değil tabi. Olumsuz birşey yaşadığınızda, o an kahkalarla boğuluyor (tabi bu bildiğimiz boğulma değil, kahkahalara boğulmak deyimidir) olabilirsiniz. Önemli olan düşünce yapınız. Beyninizin hangi yönde geliştiği. Ben bunları öğrendikten sonra zaten bela falan okumazdım ama artık ağzımdan tek bir küfür bile çıkmaz olup, yaşadığım en kötü şeyde bile olumlu bir yön aradım. Bir bakıma Polyannacılık oynuyorum da denebilir. İnanın şimdi çok rahatım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun.

Ardından da bastınız küfürü işte.
    Hocam birçok araştırmalar gösteriyorki düşünceler insanların hayatlarını etkiliyor. Hep olumsuz düşünenler, yaşamlarında da olumsuzluklarla karşılaşıyorlar. O anda düşünüp düşünmemeniz önemli değil tabi. Olumsuz birşey yaşadığınızda, o an kahkalarla boğuluyor (tabi bu bildiğimiz boğulma değil, kahkahalara boğulmak deyimidir) olabilirsiniz. Önemli olan düşünce yapınız. Beyninizin hangi yönde geliştiği. Ben bunları öğrendikten sonra zaten bela falan okumazdım ama artık ağzımdan tek bir küfür bile çıkmaz olup, yaşadığım en kötü şeyde bile olumlu bir yön aradım. Bir bakıma Polyannacılık oynuyorum da denebilir. İnanın şimdi çok rahatım.

Haklısınız hocam kesinlikle katılıyorum ama sanırım sinirimi kötü geçen Siyasi Coğrafya sınavının hıncını telefondan çıkardım

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Chatin_62 kardeşime sonuna kadar katılıyorum.Herşeyde bir hayır vardır mantığıyla hareket edersek hayatta neşemizi ve kafamızı kimse bozamaz.
  • Ekranı kırılan arkadaşım ekranı al gel ben takayım. Bir telefon için üzülme bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.