Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona üzülmeye üzüldüm ama kötü geçen sınavım üstüne bu olunca sinirlerim iyice gerildi telefondan çıkardım hıncımı.
  • Merhabalar, 1 senedir kullandığım telefon hiçbir şey yokken kapanıp açılmaya başlamıştı 2-3 hafta önce, çok rahatsız etmiyor diye ellemedim fakat dün cebimdeyken kapandı ve bidaha açılmadı. Bazen power tuşuna bastığımda kilit ekranına kadar açılıyor sonra donuyor, bazen MI yazısında donuyor. Yardımlarınızı bekliyorum
  • Stable rom gelene kadar miui v6 sevdasına ara bugünden sonra :)
  • Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    V6 yi sorunsuz kullaniyorum , su ana kadar sikinti yok hocam :) ama guncellemeyi cok gec dagitiyor xiaomi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkan olursa telefonu satıp zenfone 2 ye geçiş yapacağım
  • Bende satacamda yerine telefon bulamıyorum almak için. Zen 2yi bi arastirayim bakalım, mantıklı olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • einlied kullanıcısına yanıt
    Bende sorunsuz diyordum ama mailleri artik wifi olmadiginda alamamaya basladi, birde pil normalden cok daha cabuk bitiyor. İyice sogudum bu telefondan.

• dün itibarı ile redmi note 3g (hm note 1w) sahibiyim, bugün miui v6 yükledim... root sorun oldu; hiçbir şekilde root aktif olmuyordu... recovery de miui 2.01'e döndü... updater problem çıkardı vs...

zor bela tekrar cwm yükledim xda'daki leedroid romu yükledim.. şimdilik çok iyi.. miui v6 daha tam oturmamış anlaşılan note 3g için...
  • Ya 2.0 recoveryde hic bir yukleme yapilmiyor, nasil eski haline gelir yada nasil cwm yukleriz?

• p7000 P kullanıcısına yanıt
    ne sarılıgi varmış bilip bilmeden konuşuyor millet deli oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerny

Ya 2.0 recoveryde hic bir yukleme yapilmiyor, nasil eski haline gelir yada nasil cwm yukleriz?

Rootlayıp mobile uncle ile recovery yükleyebilirsin

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Benim ekranın sağ tarafının yarısı sapsarı bilip bilmeden konuşuyorlar derken ne demek istediğinizi ben anlamadım hocam :)

• adam orijinal ekranlarda sarılık var yazmış. elimden onlarca xiaomi geçti hiçbirinde böyle birşey görmedim. arkadaşım duvara fırlatmışti kenarında sarılık oluştu. yani orijinalinde sarılık yok düşürmuş veya başka birşey olmuştur .şuan red mi 2 kullanıyorum 4 aydır bir problem yok çok şükür

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    O elemana itibar etme ya. P7000 Nickiyle üyelik açıp p7000 grubuna geldi mal mal konuştu.

• abi bu güncellemeler ne için geliyo allah aşkına söyle hiçbişey deyişmiyo her hafta güncelleniyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmazguney kullanıcısına yanıt
    Change log kısmında yazıyo ama nereden giriliyordu aklımda değil şuan :)

• V6 da e-mail senkronizasyonunda ciddi sikinti yasiyorum, 3G de mail alirken cok zorlaniyor hatta cogu zaman alamiyor , alsa basligi gosteriyor govdeyi acamiyor, V5 te hic boyle sorun yasamamistim, edge hizinda bile herzaman mail alabiliyordu. bana su anki en sorunsuz en duzgun romu nedir, ne tavsiye edersiniz?

• turkerny T kullanıcısına yanıt
    izinler kısmında ki bütün izinleri verdinizmi uygulamaya?
  • jokiti rom kurdum aosp kitkat 4.4.2.. v6 sıkıntılı bence...
  • arkadaşlar v6 da whatsapp da sıkıntı yaşayan var mı. whatsapp ı kapatınca ve belleği temizleyince tekrar açmayana kadar msjlar gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.