Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tt.us

Maui meta yi win 8.1 de kullanabilir miyim 7 mi lazim. Mobile uncle olay store dan son versiyonu kullandım ztn ama ise yaramadı

Hic 8.1le kullanmadim ama sorun cikaracagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.geçen sene yeğenim için redmi note 4g almıştım.severek kullanıyor hala ama uzun zamandır güncelleme gelmediğini söyledi.acaba cihazdan destek çekildimi.yoksa hala haftalık güncellme alıyormu bu cihaz.eğer alıyorsa birisi kullanılan ve yükleyebileceğimiz son sürümün linkini atabilirmi acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirsu

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.geçen sene yeğenim için redmi note 4g almıştım.severek kullanıyor hala ama uzun zamandır güncelleme gelmediğini söyledi.acaba cihazdan destek çekildimi.yoksa hala haftalık güncellme alıyormu bu cihaz.eğer alıyorsa birisi kullanılan ve yükleyebileceğimiz son sürümün linkini atabilirmi acaba...

Kararli surumun guncellemesi yok evet. Ama gelstirici surumu her cuma guncellenir.
    http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=218&mobile=no#370

Buradan kontrol edin. Cift ve tek sim olmadina gore ayri romlar var, dikkatli olun.

• eyvallah kardeşim sağolasın cevap için.
  • arkadaşlar cepte taşıma modu turuncu alanı kapatmayın uyarısı yeniden baş gösterdi bende üstelik o seçeneği kilitlemisler ayarlardan değiştiremiyorum. cepte taşıma modu sürekli açık ve çok sinir bozucu birşey. nasıl kapatılır bilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

pek yardımcı olan olmuyor ama yinede sorayım
    mtk 6592 redmi note var 8gb hafıza program yüklerken sorun yaşıyorum hafıza dolu diye
    hafıza kartı aldım 32gb çalışıyor ama yinede program yükleyemiyorum bunun bi ayarı varmıdır yoksa hep bu sorunu yaşayacakmıyım

2. sorum güncelleme geliyor çince stabil sürüm diyor güncellersem tel çince olurmu şuan türkçe
    türkçe stabil en güncel kullanışlı sürüm hangisidir link atarmısınız rica etsem teli güncellemek istiyorum

teşekkürler.

En guncel resmi surum miui v5.42 dir. Ama cok guzel aosp tabanli custom romlar mevcut. Cwm recovery yukleyip jotiki final rom yukle derim.

http://en.miui.com/thread-82895-1-1.html

dediginiz rom bu galiba

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefonu android 4.4 yapmam gerekiyor bir türlü başaamadım yardım edecek kimye yok mu ?
    ücretli olarak bunu yükleyebilecek olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan0652 -- 24 Temmuz 2015; 22:44:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: altan0652

arkadaşlar telefonu android 4.4 yapmam gerekiyor bir türlü başaamadım yardım edecek kimye yok mu ?

Android 4.4 derken neyi kastediyorsunuz. Xiaomi'nin resmi Global sitesi en.miui.com sitesinden cihazınıza ait recovery'den yada Fastboot ile yüklenen Global ve Stable romları indirip yükleyebilirsiniz. Hem de çok basit bir şekilde. Türkiye Resmi sitede videolu olarak ta, resimli olarak ta anlatımları var. Ben MiPad için anlattım ama hepsinde aynı zaten:
    http://www.forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-yukleme-videolu-anlatim.2901/

Bölümde diğer yöntemlerin videolarını da bulabilirsiniz. Şimdi hepsini buraya ayrı ayrı link atmaya gerek yok.

• Çinden buzzer'Im geldi 15 günde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Android 4.4 derken neyi kastediyorsunuz. Xiaomi'nin resmi Global sitesi en.miui.com sitesinden cihazınıza ait recovery'den yada Fastboot ile yüklenen Global ve Stable romları indirip yükleyebilirsiniz. Hem de çok basit bir şekilde. Türkiye Resmi sitede videolu olarak ta, resimli olarak ta anlatımları var. Ben MiPad için anlattım ama hepsinde aynı zaten:
    http://www.forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-yukleme-videolu-anlatim.2901/

Bölümde diğer yöntemlerin videolarını da bulabilirsiniz. Şimdi hepsini buraya ayrı ayrı link atmaya gerek yok.

öncelikle ilginiz için tesekkur ederim. Ben miui inin sitesinden ROM yukledim telefon da türkçe menu yoktu ve telefonun yerçekimi sensoru calismiodu pusula GPS falan telefon ekranı tam ekran bilen olmuyordu otomatik olarak fotoğraf çekince tel kapanıyordu eski sonra eski orijinal romu buldum zor duzelttim android versiyonu 4.2 olduğu için bunda da kullandığım çoğu uygulama calismiyor

• quote:

quote:

quote:

öncelikle ilginiz için tesekkur ederim. Ben miui inin sitesinden ROM yukledim telefon da türkçe menu yoktu ve telefonun yerçekimi sensoru calismiodu pusula GPS falan telefon ekranı tam ekran bilen olmuyordu otomatik olarak fotoğraf çekince tel kapanıyordu eski sonra eski orijinal romu buldum zor duzelttim android versiyonu 4.2 olduğu için bunda da kullandığım çoğu uygulama calismiyor

en.miui deki romların hepsi zaten orjinaldir. Fastboot ile Global romu yüklerseniz (herşeyi sıfırlayarak tabi, videoda nasıl olduğunu anlatmıştım) herhangi yazılımsal bir sorun yaşamazsınız. Ardından da eğer Türkçe dil yoksa (henüz tüm cihazlarda mevcut değil) ve illa Türkçe olsun istiyorsanız, Fastboottan sonra başka bir işlem yapmadan xioami.eu sitesindeki haftalık rom konusundan (sitede görmemeniz mümkün değil) sizin cihaza ait romu indirip updater ile yada recovery'den yükleyebilirsiniz. Bunları da videolu olarak anlattım.

• arkadaşlar yok mu uzaktan bağlantıyla android 4.4 yada 5 rom yükleyebilecek 3 haftadır uğraşıyorum 1 adım ilerleyemedim kafa beyin kalmadı.o sayfadan oraya dolonup duruyorum LÜTFEN YARDIM

MESAJLARI OKUYORUM RESİMLERE BAKIYORUM AMA GÖSTERİLEN HİÇ BİRŞEY BENİM TELDE OLMUYOR TEK BAŞARABİLDİĞİM Version: 5.7.26 (MIUI6) Yİ YÜKLEYEBİLMEK OLDU http://en.miui.com/download-218.html#313 burda da türkçe menü yok ve bir sürü hata var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan0652 -- 30 Temmuz 2015; 14:37:29 >

• quote:

arkadaşlar yok mu uzaktan bağlantıyla android 4.4 yada 5 rom yükleyebilecek 3 haftadır uğraşıyorum 1 adım ilerleyemedim kafa beyin kalmadı.o sayfadan oraya dolonup duruyorum LÜTFEN YARDIM

MESAJLARI OKUYORUM RESİMLERE BAKIYORUM AMA GÖSTERİLEN HİÇ BİRŞEY BENİM TELDE OLMUYOR TEK BAŞARABİLDİĞİM Version: 5.7.26 (MIUI6) Yİ YÜKLEYEBİLMEK OLDU http://en.miui.com/download-218.html#313 burda da türkçe menü yok ve bir sürü hata var.

Resme baktığımızda adb.exe dosyasını bulamadığını görüyoruz. Bu de demek olur ki kullandığınız uygulamalar, pc ile telefonu haberleştiren ve asıl işlemleri yaptıran dosyayı bulamıyor. İşlem yaptığınız klasörde ADB dosyalarının da olduğundan emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 30 Temmuz 2015; 23:39:41 >

• Arkadaşlar elimde redmi note için 1 adet slikon kılıf 1 adet te arka kapak var. Kılıfları hiç kullanmadım telefonumu sattıktan sonra kılıflar elime ulaştı

buyrun link

http://forum.miuiturkiye.net/konu/sifir-redmi-note-arka-kapak-ve-kilif.2979/
  • quote:

quote:

arkadaşlar yok mu uzaktan bağlantıyla android 4.4 yada 5 rom yükleyebilecek 3 haftadır uğraşıyorum 1 adım ilerleyemedim kafa beyin kalmadı.o sayfadan oraya dolonup duruyorum LÜTFEN YARDIM

Resme baktığımızda adb.exe dosyasını bulamadığını görüyoruz. Bu de demek olur ki kullandığınız uygulamalar, pc ile telefonu haberleştiren ve asıl işlemleri yaptıran dosyayı bulamıyor. İşlem yaptığınız klasörde ADB dosyalarının da olduğundan emin olun.

Hocam yaptım birşeyler ama bu pusula yine çalışmıyor ya bu versiyonda sadece bende mi oluyor bu sorun

• Stabil v6 global yayinlandi 2 gun once. Yukleyen var mi?

• Ptesi yukleyeyim hocam, haftalik guncellemer kasmaya basladi artik.

• quote:

Hocam yaptım birşeyler ama bu pusula yine çalışmıyor ya bu versiyonda sadece bende mi oluyor bu sorun

GPS için yapılan bir çok işlemler var. Kendi cihazınıza uygun olanları deneyebilirsiniz. Pusulayı etkileyen birçok etmenler olabilir. Etrafınızda bir manyetik alan bulunması cihazı sapıtır. Cihaza sahip olan arkadaşların cevaplamaası daha doğru olacaktır.
  • arkadaşlar yeni redmi not aldım ve imei 'ni değiştirmem lazım acaba gerekli bilgileri nerede bulabilirim?
    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnr

arkadaşlar yeni redmi not aldım ve imei 'ni değiştirmem lazım acaba gerekli bilgileri nerede bulabilirim?
    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Mtk droid tools ile kolaylikla yapabilirsin. Daha kesin yontem ise maui meta 3g. Google a yaz ikisi hk. Da detayli bilgi bulursun

• arkadaşım cevap çin teşekkür ederim
    benim telefon qualcomm adreno (tm) 305 işlemcili
    4 çekirdek ve 1.6 GHz

snapdragon içinde kullanılır mı acaba?

teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.