Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artik hangi guncelleme ile geldiyse dün bu menüyü gördüm.üstteki bar standart kısmındaydı sağa çektim sonra sola çektim deneyim nasıl oluyor diye sonra sola yapıştı kaldı hiçbir yere cekemiyorum. Alttaki sekmeden seçim yapabiliyorum ama dediğim gibi üst tarafta oynama yapamiyorum sebebi ne olabilir
     # Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ]

• quote:

Orijinalden alıntı: zulkarneyn___

Artik hangi guncelleme ile geldiyse dün bu menüyü gördüm.üstteki bar standart kısmındaydı sağa çektim sonra sola çektim deneyim nasıl oluyor diye sonra sola yapıştı kaldı hiçbir yere cekemiyorum. Alttaki sekmeden seçim yapabiliyorum ama dediğim gibi üst tarafta oynama yapamiyorum sebebi ne olabilir

gelsin leblebiler

• haha..leblebi itin olsun abi .adres kayıtlı :D
    telefonumu özledin herhalde:D
    yakında zaten sıfırlıcam telefonu tekrardan .samsung hafıza kartı aldım sıfır..sanırım benim eski yedeklerin içinde bi sıkıntı ,bir uyumsuzluk vardı.
    büyük ihtimal cihazı sıfırlarken telefonu kucağına bırakırım gibi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulkarneyn___

haha..leblebi itin olsun abi .adres kayıtlı :D
    telefonumu özledin herhalde:D
    yakında zaten sıfırlıcam telefonu tekrardan .samsung hafıza kartı aldım sıfır..sanırım benim eski yedeklerin içinde bi sıkıntı ,bir uyumsuzluk vardı.
    büyük ihtimal cihazı sıfırlarken telefonu kucağına bırakırım gibi:D

adresim değişti. aman sıfırlarken dikkatli ol :D:D:D:d
  • @muhlis bey

quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

Xiaomi resmi olarak hepsiburada da sonbaharda satışa başlayacak diye haberler vardı ben beklemedeyim sanırım 2 aya kadar satışa sunulur.

Yok o habere kulak asmayın. Zaten tek kaynaktan çıkan, saçma sapan bilgisizce kafadan uydurularak yazılan bir haberdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 15 Ağustos 2015; 17:23:26 >
  • miui 7 li son versiyonu kurdum ama bi fark göremedim. Görsellik v6 ile aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

miui 7 li son versiyonu kurdum ama bi fark göremedim. Görsellik v6 ile aynı.

miu7 bildiğim kadarıyla bizim cihazlara gelmicekti nereden kurdunuz ki.haftalık güncellemeelr bile aktif olmadı henüz.
  • Ankete redmi note 3g yı eklemeleri miui 7 nin geleceğini belirtiyor zaten. Tahmininde 4.4.2 nin ustune inşa edip verirler. Ama arkadaşın ben kurdum demesi, bir yanlışlık var sanırım

• http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=144550&extra=page%3D1&mobile=2
    linkteki konuda anlatım mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • V40 yüklü multi rom yeni versiyon nasıl kurarız?dosyayı seçerek guncellemede hata verdi twrp yüklü.nasıl yüklenir son multi rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

V40 yüklü multi rom yeni versiyon nasıl kurarız?dosyayı seçerek guncellemede hata verdi twrp yüklü.nasıl yüklenir son multi rom

Hata ne? Hongmi note cihazi bulunamadi gibi birdey mi? Oyle ise zip icerisindeki updater scriptinin ilk satirini silip tekrar denemelisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

V40 yüklü multi rom yeni versiyon nasıl kurarız?dosyayı seçerek guncellemede hata verdi twrp yüklü.nasıl yüklenir son multi rom

Hata ne? Hongmi note cihazi bulunamadi gibi birdey mi? Oyle ise zip icerisindeki updater scriptinin ilk satirini silip tekrar denemelisiniz

Hocam başka xiaomi modeline göre olan rom imiş meğer armani diye bi ibare vardı  # Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ], xiaomi.eu sitesinden v40 indirip dosyayı seçtim oldu ama aynı rom sanırım

• http://miuif.celogeek.com/5.8.20/xiaomi.eu_multi_lcsh92_wet_jb9_5.8.20_v7-4.4.zip

Xiaomi.eu nun yayinladigi en son rom. Miui 7 redmi note 3g multi language romu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 27 Ağustos 2015; 4:29:49 >
  • Teşekkür ederim ,artık resmi romlarda türkçe seçeneği olacakmış doğru mu

• EVET 5.5.22 global rom çıktı bile. ben henüz yüklemedim ama :)
  • quote:

Teşekkür ederim ,artık resmi romlarda türkçe seçeneği olacakmış doğru mu

verdiğim linkte zaten türkçe desteği var...
  • redmi note 4g ye....v6.7.1.0 KHİMİCH güncellemesi geldi ama hata veriyor ,ne yapmam gerekeli tşk.ler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadcav

redmi note 4g ye....v6.7.1.0 KHİMİCH güncellemesi geldi ama hata veriyor ,ne yapmam gerekeli tşk.ler..

Hocam hata nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

quote:

Orijinalden alıntı: sadcav

redmi note 4g ye....v6.7.1.0 KHİMİCH güncellemesi geldi ama hata veriyor ,ne yapmam gerekeli tşk.ler..

Hocam hata nedir

yüzde 20 lere gelip indirme hatası veriyor,internetten indirip dahili hafıza atıp öyle kurmaya deniyeceğim..
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.