Bildirim
# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (121. sayfa)
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
oylama yapalım arkadaslar...
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=144382 -
haha..leblebi itin olsun abi .adres kayıtlı :D
telefonumu özledin herhalde:D
yakında zaten sıfırlıcam telefonu tekrardan .samsung hafıza kartı aldım sıfır..sanırım benim eski yedeklerin içinde bi sıkıntı ,bir uyumsuzluk vardı.
büyük ihtimal cihazı sıfırlarken telefonu kucağına bırakırım gibi:D -
quote:
Orijinalden alıntı: zulkarneyn___
haha..leblebi itin olsun abi .adres kayıtlı :D
telefonumu özledin herhalde:D
yakında zaten sıfırlıcam telefonu tekrardan .samsung hafıza kartı aldım sıfır..sanırım benim eski yedeklerin içinde bi sıkıntı ,bir uyumsuzluk vardı.
büyük ihtimal cihazı sıfırlarken telefonu kucağına bırakırım gibi:D
adresim değişti. aman sıfırlarken dikkatli ol :D:D:D:d -
@muhlis bey
quote:
Orijinalden alıntı: muhlis bey
Xiaomi resmi olarak hepsiburada da sonbaharda satışa başlayacak diye haberler vardı ben beklemedeyim sanırım 2 aya kadar satışa sunulur.
Yok o habere kulak asmayın. Zaten tek kaynaktan çıkan, saçma sapan bilgisizce kafadan uydurularak yazılan bir haberdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 15 Ağustos 2015; 17:23:26 > -
miui 7 li son versiyonu kurdum ama bi fark göremedim. Görsellik v6 ile aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhlis bey
miui 7 li son versiyonu kurdum ama bi fark göremedim. Görsellik v6 ile aynı.
miu7 bildiğim kadarıyla bizim cihazlara gelmicekti nereden kurdunuz ki.haftalık güncellemeelr bile aktif olmadı henüz. -
Ankete redmi note 3g yı eklemeleri miui 7 nin geleceğini belirtiyor zaten. Tahmininde 4.4.2 nin ustune inşa edip verirler. Ama arkadaşın ben kurdum demesi, bir yanlışlık var sanırım
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=144550&extra=page%3D1&mobile=2
linkteki konuda anlatım mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
V40 yüklü multi rom yeni versiyon nasıl kurarız?dosyayı seçerek guncellemede hata verdi twrp yüklü.nasıl yüklenir son multi rom -
quote:
Orijinalden alıntı: abdullahkan
V40 yüklü multi rom yeni versiyon nasıl kurarız?dosyayı seçerek guncellemede hata verdi twrp yüklü.nasıl yüklenir son multi rom
Hata ne? Hongmi note cihazi bulunamadi gibi birdey mi? Oyle ise zip icerisindeki updater scriptinin ilk satirini silip tekrar denemelisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: nadir_en
quote:
V40 yüklü multi rom yeni versiyon nasıl kurarız?dosyayı seçerek guncellemede hata verdi twrp yüklü.nasıl yüklenir son multi rom
Hata ne? Hongmi note cihazi bulunamadi gibi birdey mi? Oyle ise zip icerisindeki updater scriptinin ilk satirini silip tekrar denemelisiniz
Hocam başka xiaomi modeline göre olan rom imiş meğer armani diye bi ibare vardı , xiaomi.eu sitesinden v40 indirip dosyayı seçtim oldu ama aynı rom sanırım
-
http://miuif.celogeek.com/5.8.20/xiaomi.eu_multi_lcsh92_wet_jb9_5.8.20_v7-4.4.zip
Xiaomi.eu nun yayinladigi en son rom. Miui 7 redmi note 3g multi language romu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 27 Ağustos 2015; 4:29:49 >
Teşekkür ederim ,artık resmi romlarda türkçe seçeneği olacakmış doğru mu
EVET 5.5.22 global rom çıktı bile. ben henüz yüklemedim ama :) -
quote:
Teşekkür ederim ,artık resmi romlarda türkçe seçeneği olacakmış doğru mu
verdiğim linkte zaten türkçe desteği var... -
redmi note 4g ye....v6.7.1.0 KHİMİCH güncellemesi geldi ama hata veriyor ,ne yapmam gerekeli tşk.ler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: sadcav
redmi note 4g ye....v6.7.1.0 KHİMİCH güncellemesi geldi ama hata veriyor ,ne yapmam gerekeli tşk.ler..
Hocam hata nedir
quote:
Orijinalden alıntı: ertanx
quote:
Orijinalden alıntı: sadcav
redmi note 4g ye....v6.7.1.0 KHİMİCH güncellemesi geldi ama hata veriyor ,ne yapmam gerekeli tşk.ler..
Hocam hata nedir
yüzde 20 lere gelip indirme hatası veriyor,internetten indirip dahili hafıza atıp öyle kurmaya deniyeceğim..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X