Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ürünü tavsiye eder misiniz. tereddüte düşmemin sebebi ekranın büyük ama çözünürlüğün düşük olması. 5.5 inç ekran çin 1280*720 çözünürlük yetersiz değil mi? Selamlar.
  • arkadaslar merhaba, haftasonu amsterdam dortmund paris bruksel ve sofia ya gidecegim hangi ulkede xiaomi satin alabilirim acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli ama artık eski telefon güncel modellerini tavsiye ederim

• Telefon galerideki foto ve videoları mi buluta yüklemiş. Hesaba giriş yapmama rağmen buluttan foto ve videoları silemiyorum. Bu bulut uygulamasını telefondan kaldıramıyor muyum.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksf -- 26 Eylül 2015; 14:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksf

Telefon galerideki foto ve videoları mi buluta yüklemiş. Hesaba giriş yapmama rağmen buluttan foto ve videoları silemiyorum. Bu bulut uygulamasını telefondan kaldıramıyor muyum.?

Mi hesabınızin senkronizasyon ayarindan istemediklerini kapatabilirsiniz. PC den hesap doğrulma yaparsanız yüklemeleri silebilirsiniz.

• ertanx kullanıcısına yanıt
    hesap doğrulaması yaptım. içindekileri değil hesabı komple silebilirsiniz şeklinde faq da bir bilgi var. senkronizasyonu kapattım. Ama hesaba yüklenen fotoları silmeye çalıştığımda paylaşıldığı için silinemiyor şeklinde bir uyarı alıyorum
  • https://i.mi.com/?_locale=en_US bu adresten bağlanınca, gelen sms onayından sonra yüklenen herşeyi kontrol etmeniz lazım. Paylaşıldığı için silinememesi gibi bir durumla hiç karşılaşmadım. İlk zamanlar varsayılan ayarlarda senkronizasyon hepsi açık olduğu için hep kota gitti, upload edilen her ne varsahttps://i.mi.com/?_locale=en_US buradan girip sildim.
  • Arkadaşlar 1 senedir 2. Telefon olarak kullandığım resmi note 3g yi 300 TLye satıyorum hiç bir sorunu yok oyunlarda kasmiyor ve şarj performansında iyi

• Telefonu Türkiye'ye gönderebilen satıcı varmı ? (aliexpress)
  • redmi note yeni güncelleme ile 3g görüntülü görüşme geldimi acaba... ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

redmi note yeni güncelleme ile 3g görüntülü görüşme geldimi acaba... ???

hayir. miui simdiye kadar hicbir zaman 3g goruntulu gorusmeyi desteklemedi zaten

• teşekkürler.. Redmi Note 4G LTE 64bit Snapdragon 410 1 gb -8 gb modelini önerirmisiniz...???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 30 Eylül 2015; 17:07:18 >
  • quote:

teşekkürler.. Redmi Note 4G LTE 64bit Snapdragon 410 1 gb -8 gb modelini önerirmisiniz...???

1gb ramli modeli sahsen onermem. islemci de eski artik. redmi note 3g 2g ram 8 cekirdek islemci ile daha performanslidir 4g den. yukarida arkadas 300e satacagini soyluyor bu fiyata kesinlikle tavsiye ederim. kendim de kullamiyorum.

• 2 gb / 8 gb redmi note snapdrogon 400 tek simli model nasıldır hocam. önerirmsiniz.. jiayu s3 2 gb/ 16 gb modeliyle bunun arasındayım.. ??
  • quote:

2 gb / 8 gb redmi note snapdrogon 400 tek simli model nasıldır hocam. önerirmsiniz.. jiayu s3 2 gb/ 16 gb modeliyle bunun arasındayım.. ??

jiayu s3'ün işlemcisi sd 400'den kat be kat iyidir... iki tel arasında s3 derim... redmi note 2'yi de düşünebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

2 gb / 8 gb redmi note snapdrogon 400 tek simli model nasıldır hocam. önerirmsiniz.. jiayu s3 2 gb/ 16 gb modeliyle bunun arasındayım.. ??

jiayu s3'ün işlemcisi sd 400'den kat be kat iyidir... iki tel arasında s3 derim... redmi note 2'yi de düşünebilirsiniz...

Jiayu da çok sorun varmış hocam şebeke ses vs o yüzden Xiaomi daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: spider-böcek

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Jiayu da çok sorun varmış hocam şebeke ses vs o yüzden Xiaomi daha iyi

s3u kardesim kullaniyor. hicbir sorun yasamadi.

• Beyler telefon kendiliginden kapaniyor sizde de oldu mu bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    Sen hala kullaniyon mu yaw :)

• 1 sene daha omru var elimde

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.