Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar miu 7 ROM yukledim 4.4.2 ama karşı tarafa ses gitmiyo sebebi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir soruda benden arama esnasında flaş yanıyo flaşı nasıl kapatırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık cihazı satsak ne kadardan gider arkadaşlar?
  • Hiç kullanmadığım bir adet arka kapak ve silikon kılıf var elimde fazladan. Dileyen şu linkten inceleyebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_112591683/f_//tm.htm#112591683
  • iyi bir rom önerisi alabilir miyim ?

dün needrom dan MIUI v7 WCDMA Latest versions (5.11.12) romu indirdim kurdum ama çok bug var (galeriye girmiyor, ayarlarda bazı kısımlarda hata veriyor vs.) bunun yerine iyi güzel kullanışlı bir rom tavsiyeniz ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

iyi bir rom önerisi alabilir miyim ?

dün needrom dan MIUI v7 WCDMA Latest versions (5.11.12) romu indirdim kurdum ama çok bug var (galeriye girmiyor, ayarlarda bazı kısımlarda hata veriyor vs.) bunun yerine iyi güzel kullanışlı bir rom tavsiyeniz ne olur

miui rom olarak smiui.com romlarini oneririm. kendiniz online olarak duzenliyorsunuz romu.. hic zor degil. kitkat rom olaraksa stay os v3 oneririm. hos yeni unofficial 5.1.1 yayinlandi ama sebeke sorunu var 3gde ne yazik ki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

iyi bir rom önerisi alabilir miyim ?

miui rom olarak smiui.com romlarini oneririm. kendiniz online olarak duzenliyorsunuz romu.. hic zor degil. kitkat rom olaraksa stay os v3 oneririm. hos yeni unofficial 5.1.1 yayinlandi ama sebeke sorunu var 3gde ne yazik ki..

çok tşk ederim hocam, çok makbule geçti
  • Merhaba arkadaşlar,
    redmi note kullananlara bir sorum olacak.
    Rootsuz olan ve MIUI 7.0.2.0. stabil sürümünde yaşadığım sorunlar nedeniyle bir alt kararlı sürüme (V6.6.2.0) geçebilirmiyim, geçebilirsem nasıl yaparım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: schaco

Merhaba arkadaşlar,
    Rootsuz olan ve MIUI 7.0.2.0. stabil sürümünde yaşadığım sorunlar nedeniyle bir alt kararlı sürüme (V6.6.2.0) geçebilirmiyim, geçebilirsem nasıl yaparım...

aslinda cok basit ama ben miui yerine aosp tabanli bir rom oneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: schaco

Merhaba arkadaşlar,

aslinda cok basit ama ben miui yerine aosp tabanli bir rom oneririm.

MIUI 'den vazgeçmeyeceğim.
    Peki nasıl yapabilirim...
  • elinde fazladan sıfır yedek batarya olupta satmak isteyen varsa talibim
  • Aliexpresten batarya alabileceğim bir satıcı varmı acil tel çekilmiyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Aliexpresten batarya alabileceğim bir satıcı varmı acil tel çekilmiyor artık

şuan bakıyorum göndermicek birinden almayayım

• quote:

quote:

Aliexpresten batarya alabileceğim bir satıcı varmı acil tel çekilmiyor artık

şuan bakıyorum göndermicek birinden almayayım

şuradaki orjinal batarya sanırım, yorumlar o yönde...

http://www.aliexpress.com/item/100-Original-3100mAh-BM42-Battery-For-Xiaomi-Hongmi-Note-Red-Rice-NOTE-5-5-Battery-Batterie/32236879427.html?spm=2114.01020208.3.38.6WiZ4P&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_3_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6149

• Teşekkürler

• Merhaba,
    İkinci el Redmi Note3 satan var mı?
  • Arkadaşlar 2 gün sonra bu telefonu alıyorum pasaprta kayıtlı degilmiş kendim imei ayabilirmiyim bi sıkıntı çıakrmı atabiliyosam bide cihazın + sını - sini söyledinde içim rahat alıyım son olarak 2/16 gb versiyonunnu alıyorum 600₺ nasıl sizce ?
  • Bu gün geldi cihazım Redm, note 3 3gb ram 32 gb fiyat olarak da 220 usd verdik giden arkadaşa aldı getirdi sağolsun, şimdi imei attıkmı tmm dır :)
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 30 Mart 2016; 0:23:59 >
  • V7.2.3.0 KHDMIDA güncellemesi gelmiştir.Muhtemel son güncelleme olarak gelmiştir. Daha da güncelleme beklemeyin...
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.