Şimdi Ara

# Xiaomi REDMİ NOTE # [ BİLGİ PAYLAŞIM - ANA KONU ] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.546
Cevap
35
Favori
81.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhlis bey

Hocam 7.3.1.0 miui 7 temiz kurulum yap onun üzerine miui 8 kurunca sinyal sorunu kalmıyor. Kurulumu TWRP kullanmadan orijinal recovery ile yapmalisin yada güncellemeyi aç yüklenecek dosyayı göster, 5 dk kadar bekle miui 7 kurulmus olacak. Daha sonra miui 8 kur.

üstat v7 den v8 e kurulum için farklı birkaç bişiler yüklemek gerekliydi sanırım o şekilde yüklenebilmişti.
    ama dediğinizi deneyeceğim temiz kurulumdan kastınız tam olarak ndir? teli pc ye bağlama ihtimalim yok..
    orjinal recovery ye nasıl döneceğim twrp var içinde.gerçi güncellemeleri dediğiniz gibi güncelleme içinden dosya göstererek yapıyordum hep..
    miu 8 için bizim cihazlara yüklenebilmesi ,için bu işlemler yapılmalıymış sanırım
    https://xiaomi.eu/community/threads/6-6-16-17-18-miui-8.32197/page-52#post-300115
    ancak bu şekilde yükleyebilmiştim zaten .

• zulkarneyn___ Z kullanıcısına yanıt
    bu arada hocam miu 7.3.1.0 global rom sanıırm..ben haftalık kullanıyorum şu anda 6.5.19 yüklü..direkt bu romda iken dediğiniz rom dosyasını gösterip güncelleme kısmından stable a geçiş yapabilirmiyim..oradan da miu8 e. bir de zahmet olmassa link verirmisiniz rom dosyasının yanlış bişiler yapmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulkarneyn___

quote:

Hocam 7.3.1.0 miui 7 temiz kurulum yap onun üzerine miui 8 kurunca sinyal sorunu kalmıyor. Kurulumu TWRP kullanmadan orijinal recovery ile yapmalisin yada güncellemeyi aç yüklenecek dosyayı göster, 5 dk kadar bekle miui 7 kurulmus olacak. Daha sonra miui 8 kur.

üstat v7 den v8 e kurulum için farklı birkaç bişiler yüklemek gerekliydi sanırım o şekilde yüklenebilmişti.
    ama dediğinizi deneyeceğim temiz kurulumdan kastınız tam olarak ndir? teli pc ye bağlama ihtimalim yok..
    orjinal recovery ye nasıl döneceğim twrp var içinde.gerçi güncellemeleri dediğiniz gibi güncelleme içinden dosya göstererek yapıyordum hep..
    miu 8 için bizim cihazlara yüklenebilmesi ,için bu işlemler yapılmalıymış sanırım
    https://xiaomi.eu/community/threads/6-6-16-17-18-miui-8.32197/page-52#post-300115
    ancak bu şekilde yükleyebilmiştim zaten .

Benim söylediğim offical romlar olduğu için extra bir şey yapmana gerek yok wipe all data yaparsan temiz kurulum yaparsin. Eğer verdiğin linkteki xiaomi eu romu kuracaksan dahili partition yeniden bölümlendirme yapman ve daha sonra kurman gerekir. Eğer yeniden bölümlendirme yapmadan senin verdiğin linkteki romu kurarsan telefon brick olur. Dikkatli ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zulkarneyn___ Z kullanıcısına yanıt
    Evet kurabilirsiniz.

http://en.miui.com/download-218.html

Bu linkte bahse konu her iki romuda bulabilirsin.

• quote:

Evet kurabilirsiniz.

http://en.miui.com/download-218.html

Bu linkte bahse konu her iki romuda bulabilirsin.

artık haftalıklarla uğraşmak istemiyorum hocam..verdiğiniz linkten benim kullandığım haftalık v7 rom üzerine full vipe data falan yaparak v7.3.1.0 ı kuracağım güncelleme kısmından gösterek,ardından yine full vipe data flan yaparak v8.0.1 i üzerine kuracağım sinyal sorunum da kalkmış olur inşallah ,bu vesile ile de stable a geçmiş olurum

• Redmi Note 4G olarak adı gecen cihaz bu cıhazdan farklı mı ? işlemci Snapdragon sanırım onunkı..

6.0.1
    http://forum.xda-developers.com/redmi-note/general/official-resurrection-remix-6-0-1-t3348983

7.0
    http://forum.xda-developers.com/redmi-note/general/redmi-note4g-cm14-0-android-nougat7-0-t3466112

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 27 Eylül 2016; 17:11:58 >

• quote:

Birde bilgisayarı değiştir öyle dene, çok klasik olacak ama sürücülerin hepsinin yuklendiginden emin ol. Kolay gelsin.
    Birde buradan bakarak yapmayı dene.https://youtu.be/zKBbfdawEYg

malesef hocam arkadaşım için yeni topladığımız bilgisayarda farklı data kablolarıyla da denedim olmadı.Aynı hatayı alıyorum
    dikkatimi çeken nokta aygıt yöneticide telefonu mediatek usb port olarak görüyor izlediğim videolarda mediatek preloader olarak görüyor.
    Acaba bu telefonları tamir eden bir yer biliyormusunuz.

• Telefonu bilgisayar bağla ses açma ve güç tuşuna basılı tut oyle boot etmeye çalış eksik sürüler varsa yüklenir. Sonra işlemi tekrar edersin.
    Semers elektronik var İstanbul çağlayan adliye sarayının yakınlarında telefonunu sahibinden sitesinden bul bi sor yapsa yapsa onlar yapar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 2 Ekim 2016; 14:38:54 >
  • Telefon kasıyor diye fabrika ayarlarına döndüm. Root ve imei uçtu. Mauimeta ile imei düzelttim ama root atamadım. Kötüsü telefon arada çekiyor,arada çekmiyor, genelde az çekiyor. Çözümünü bulamıyorum.
    Modem dosyası bozulmuş olabilirmiş :S
    Yok mu yardım edebilecek bir xiaomi sever?
  • Arkadaşlar durduk yere şebeke çekmiyor nedeni ne olabilir acaba

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electronic Engineer -- 29 Kasım 2021; 13:15:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Arkadaşlar durduk yere şebeke çekmiyor nedeni ne olabilir acaba

miui8'e mi geçtiniz? 8de böyle bir sorun var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorfizik

quote:

4 ay geçsede yardımınız için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

4 ay geçsede yardımınız için teşekkürler

dikkat etmemişim tarihe :)
  • Sanırım bizim yolun sonu artık. :) bundan sonra şafakta güncelleme görünmüyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sanırım bizim yolun sonu artık. :) bundan sonra şafakta güncelleme görünmüyor :)

china rom güncelleniyor.. xiaomi.eu romlardan devam edebilirsiniz... şu an için 8.2.1.0 kararlı sürüm yayınlandı xiaomi.eu'da.
  • quote:

quote:

Sanırım bizim yolun sonu artık. :) bundan sonra şafakta güncelleme görünmüyor :)

china rom güncelleniyor.. xiaomi.eu romlardan devam edebilirsiniz... şu an için 8.2.1.0 kararlı sürüm yayınlandı xiaomi.eu'da.

Siz eu rom damısınız? En son kararlıyım geçmeden önce eu da idim mi 8 e geçince şebeke sıkıntısından dolayı kararlıya geçtim öylece bekliyorum:) root falanda yok haliyle nasıl yaptığımıda unuttum şayet eu da artık sıkıntı yok derseniz ve neler yapmam gerektiğini yazarsanız eu ya tekrar geçiş yapabilirim, sanırım twrp yükleyip root etmem gerekli ilk önce. Sonra bizim cihazlar için partikül ayırıyorduk yanlış hatırlamıyorsam?

• quote:

quote:

quote:

Siz eu rom damısınız? En son kararlıyım geçmeden önce eu da idim mi 8 e geçince şebeke sıkıntısından dolayı kararlıya geçtim öylece bekliyorum:) root falanda yok haliyle nasıl yaptığımıda unuttum şayet eu da artık sıkıntı yok derseniz ve neler yapmam gerektiğini yazarsanız eu ya tekrar geçiş yapabilirim, sanırım twrp yükleyip root etmem gerekli ilk önce. Sonra bizim cihazlar için partikül ayırıyorduk yanlış hatırlamıyorsam?

Fatih nedir bu çilen :D :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

evet ben eu romdayım. şebeke sıkıntısının nedeni nvram. en mantıklısı en son miui7 flashlayıp üzerine miui8 yüklemek. yalnız xiaomi.eu nun miui8'leri redmi note 3g'ye sığmıyor, o yüzden 800mb'lık sistem partisyonunu en az 1 gb yapmak gerekiyor. ama eu stabil romda birkaç sıkıntı vardı; bu işlerden biraz anladığım için kendim düzelttim. elinizden geliyorsa yükleyin pişman olmasınız... nvram yedeğiniz varsa üzerine nvram'ı da yükleyin tamamdır...

nvram'ın nasıl restore edileceğini miui forumda anlatmıştım:http://en.miui.com/thread-496062-1-1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

quote:

quote:

quote:

Fatih nedir bu çilen :D :D

haha hocam ne yapalım be gördüğün gibi hala yardırıyoruz:)
    ya suç bende değil taaaa redmi note 2 den beri yenileyim derken,derken hızlarına yetişemiyorum mi6 ya kaldım yine:))

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.