< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Router 4A Gigabit Edition Stok ve OpenWrt karşılaştırmam, kurduğum eklentiler (sqm,adblck...) (8. sayfa)
-
-
Benim stock rom yüklü xiamio 4a gigabit router tarih 2014 yazıyor sorunsuz openwrt atılabiliyor değilmi?Brick olsa bir kurtarılabliyor değilmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 6 Ağustos 2023; 17:39:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2016 ve sonrası üretimli değil mi bu cihazlar ?
Bilmiyorum benim yeni aldığım 4agigabit edition router temiz sıfır gibi ama tarih 2014 gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 6 Ağustos 2023; 17:40:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cihazın 2014 yılında çıkmış olmasının imkanı yok.
Başka bir tarihten bahsediyorsunuz muhtemelen.
-
Banada cihaz o kadar eski gelmedi.Arka kısmında yazanı söyledim.Başka yerde tarih varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 6 Ağustos 2023; 21:53:12 >
tarih kutusunun üzerinde yazıyor
2.el aldım.Kutusu yok.Cihazın arkasındaki seri numarası imiş.Telefonun ışığı ile deliklerden görebilirsem bakayım.Cihaz menüsünden üretim yılını öğrenme imkanım varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 7 Ağustos 2023; 15:55:37 >
malesef yok. cihazı biraz aralayıp telefonun ışığı ile chipin modelini görebilirsin.
-
sorunu halettim teşekkürler modem akıyor ^^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSuNaMi_ -- 8 Ağustos 2023; 0:21:31 >
İlk izlenimlerim;
- 5Ghz kanalında sinyal seviyesi baya arttı.
- Oyunda pignler 3-4 ms azaldı.
- Onun haricinde çok bişisi yok :)
- Hattaki B olan bufferfloatım F oldu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSuNaMi_ -- 9 Ağustos 2023; 13:6:21 > -
zaten stok romda openwrt tabanlı sadece eski sürüm ve firma modifiye, hatta 4pda xiaomi modifiye wifi driverin ham openwrtden daha verimli olduğu yazılıyor tabi db açılmış çin sürümünde.
-
hmm anladım teşekkür ederim. Peki şu kernel bişi yazan openwrt var o ne işe yarıyor tam olarak?
Sqm qos modülü ile bağlantı hızının yaklaşık %94 ünü belirleyerek bufferbloat A olabilir. Van Tech CorneryoutubeOpenWRT - SQM QoS Setup on LuCIhttps://www.youtube.com/watch?v=OPtFTcX92lw&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 9 Ağustos 2023; 13:35:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
evet yaptım düzeldi dün akşam ama sqm modülü mucize birşey değilmiş benzer işi Akıllı QQS vardı standart yazılımda o da yapıyordu. Sanırım orjinal yazılıma geri döneceğim.
Openwrtde ayarlar bana karışık geliyor.Stock rom sade ve ayarlar kolay.Wifi çekim gücüde gayet iyi.Stock rom hoşuma gitti.Onu kullanacağım.Ben kablosuz kullanıyorum.Menüde dns girme,ıss kadı,şifre gireceğim vs bazı yerler gözükmüyor.Orjinal roma dönünce Qos menü ayarların resmini atarmısınız?
Burada bazı görüntüler mevcut hocam
https://lazytourer.com/in/xiaomi-mi-router-4a-gigabit-edition-review-budget-wifi5-router-for-india/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam.
-
tamamdır haftasonu paylaşırım nasipse
Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X