Şimdi Ara

xiaomi sağlık seti (miband3-amazfitbip-xiaomi mi 2 akıllı tartı) 399TL - DUYURU EKLENDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
5
Favori
15.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece ürünü satın aldıktan sonra ne olduğuna baktım. Artık sıcak fırsatlarda birkaç iyi yorum görürsem sorgulamıyorum.

Bu sabah ürünleri araştırmaya başladım ve iyi ki almışım. Unofficial yazılımlar ile bir çok özellik ve tasarım eklene biliyor. müzik ileri geri, ses açma kapama, navigasyon gösterme, çağrı yanıtlama.... gibi bir sürü özellik ve binlerce arayüz var amazfit bip için. Bileklikte aynı şekilde özelleşebiliyor. Tartı sadece tartsa bile yeter zaten. Daha ne olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi band 3 üm vardı

Bip için ekranı kötü demişlerdi o yüzden almadım

Fiyat çok iyiydi, alıp mibandı satıp diğerlerini kullansam olurmuş aslında
    Ama almadım, alanlara hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Mi band 3 var olmasa set olarak alırdım, neredeyse 7 ay oldu sanırım band 3 ten çok memnunum hatta belki inanmayan veya saçma bulan olacak ama samsung smart watch vardı son çıkan, 1 ay kullandım sevmedim sattım band 3 e geri döndüm
    Samsung Watch serisi ile Mi Band'i nasil kiyasladin hocam :)
    Biri gerizekalı biri akıllı bende Band kullandim 1 ay hicbirseye yaramadigi icin sattim watch aldim.Kimseyede tavsiye etmiyorum band'i gercekten yaptiklari sinirli ve aynisini telefonda yapiyor.Parali uygulamalar aldim bu arada yinede memnun kalmadim nereden bildirim geldigini vs goremiyorsun ne oldugunu goremiyorsun vs beklentim belkide buyuktu ondan sevmedim oda olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Apple watch alacak param var ama almıyorum çünkü gerizekalı değilim. Eşek yüküyle para verdiğim bir saati 2-3 günde bir şarja takmak benim için saatin doğasına aykırı. Mi band 2 kullanıyorum, ayda bir şarj ediyorum. Ekranlı bir saate ihtiyaç duyarsam Amazfit Bip alırım 2 haftada bir şarj ederim. Ekranını sıkıldıkça değiştiririm, istersem kendi tasarımımı bile yapabilirim. Karşılığında işime yarayacak bir şey almıyorsam Apple'a neden para vereyim?
    hocam yaklaşık 1.5 yıl bip kullandım, 60 günden önce şarj ettiğimi hatırlamıyorum.
  • Mi band 3 almıştım.. hiç heves edecek şeyler değil.. düzgün ölçümde yapmıyor alet 1 ay sonra da hevesiniz geçer... Ailenizin yada kendinizin parasını boşa harcamayın... doğru düzgün marka saat bile alsanız olur

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Mi band 3 almıştım.. hiç heves edecek şeyler değil.. düzgün ölçümde yapmıyor alet 1 ay sonra da hevesiniz geçer... Ailenizin yada kendinizin parasını boşa harcamayın... doğru düzgün marka saat bile alsanız olur
    Adımsayarı doğru ölmüyor diye birkaç yorum okumuştum sırf bunun için vazgeçtim adımsayar doğru değilse mantığı yok çok yürüyen biriyim

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

xiaomi balonuna halen kananlar var.

Adamlar fiziksel göze hitap eden ürün üretip, donanım ve yazılım sıfır ürünleri piyasaya sürmekte 10 numaralar.

Parayı çöpe atmak için 10 numara fırsat

3 gün kullanıp 4 gün rafa koyarsın. 6 ay sonra ise 2. elde 100TL ye alıcı dahi bulamazsın.

xiaomi duyunca kaçacaksın ağa
    Hocam çok önceleri Mi Band 2 almıştım, uzunca bir süre kullandım, kayışı değiştirerek eşim kullanmaya başladı. GPS özelliği ve nabız bandına olduğu için Pace aldım, tepe tepe kullanıyorum. Bu tür aletler (ne marka alırsan al) 2 seneden sonra yalan. F/P olarak benzersiz bence.

Benim de canım gidip Garmin almak ister, ama x5 katı kadar bir fiyatı vardı..

- Bir istisna, Casio ProTrek (PRG-50T) almıştım 15-16 yıl önce. O zaman cep telefonları tek tük varken (ki sensör filan hiç yoktu), üzerinde atmosferi basınç, manyetik (pusula için) sıcaklık sensörü olan, üzerindeki güneş paneli ile kendini şarj edebilen bir saat uzay teknolojisi gibiydi. Adamlar nasıl yapmışsa, arada şarj edilebilir pili değiştirip hala kullanabiliyorum.

xiaomi sağlık seti (miband3-amazfitbip-xiaomi mi 2 akıllı tartı) 399TL - DUYURU EKLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 9 Mayıs 2019; 10:59:40 >

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    o kadar uyarıyoruz, hala böyle mesajlar atıyon

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.