Şimdi Ara

xiaomi sağlık seti (miband3-amazfitbip-xiaomi mi 2 akıllı tartı) 399TL - DUYURU EKLENDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
5
Favori
15.149
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OssuranFil

Hangi şehir hocam
    istanbul anadolu
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Allah Allah niye kargolanmadı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hazırlanıyor olarak gözüküyor hala
  • bende anadolu yakasindayım.simdi kargoya verildi mesaji verildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağıtıma çıkan var mı

• Benimde şimdi kargoya verildi mesajı geldi . Paket eline geçen olursa paylasirsa sevinirim

• ALAN ARKADAŞLARA DUYURU, 02122953060 nolu telefonu arayıp sırasıyla 1-1-2 yi tuşlasın, randevu günü sayacak, evde olduğunuz günü yani teslimat gününü seçin.

Ben aradım yarını seçtim sonra müşteri hizmetlerine bağlandım ve sordum bu randevu ne için diye, “size teslim edileceği tarihi seçmişsiniz, o tarihte elinize ulaşımı sağlanacaktır” dedi.

• Normal bir kargo şirketiyle çalışmak çok mu zor acaba.
    Evde bekle dur. Cumartesi diye öğleden sonra çalışmıyoruz deyip pazartesi ye bile kalabilir bence

Sanmam hocam ama şöyle bir saçmalık da var adresiniz bize iletildi ama paket daha bize ulaşmadı, bugün ulaşmış olursa belirttiğiniz tarihte dağıtıma çıkacaktır dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: OssuranFil

ALAN ARKADAŞLARA DUYURU, 02122953060 nolu telefonu arayıp sırasıyla 1-1-2 yi tuşlasın, randevu günü sayacak, evde olduğunuz günü yani teslimat gününü seçin.

Ben aradım yarını seçtim sonra müşteri hizmetlerine bağlandım ve sordum bu randevu ne için diye, “size teslim edileceği tarihi seçmişsiniz, o tarihte elinize ulaşımı sağlanacaktır” dedi.
    Ne kadar saçma bir sistem. Dün beni aradılar "Teslimatınız günü yapılacak" diye bir şey söyledi telesekreter. Gün söylemedi, gerçekten "teslimatınız günü yapılacak" dedi. Kabul ediyorsanız evet diyin dedi, bende mecburen evet dedim. Şimdide bu mesajı görünce numarayı aradım, randevu al diyor en yakın randevu da 14 mayısa. Yurtiçine verse kargoya ertesi gün elimde olacak, yok yere uğraşıyoruz. En son sevgililer günü için powerbank aldığımda 2 haftada gelmişti.

• Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Hocam iletişime geçin yarın bence, benimki kuryeye ulaşmış yarın dağıtıma çıkacakmış.

• Geldi açıyorum şuan

xiaomi sağlık seti (miband3-amazfitbip-xiaomi mi 2 akıllı tartı) 399TL - DUYURU EKLENDİ

• Kutu kutu pensee, aç aç bitmiyor

xiaomi sağlık seti (miband3-amazfitbip-xiaomi mi 2 akıllı tartı) 399TL - DUYURU EKLENDİ

• Hayırlı olsun dün aradığımda bugün için randevu vermisti şimdi arıyorum ptesi için randevu oluşturmaya çalışıyor

Benim Saat beyaz değil ama siyah da değil hocam bilgin olsun aynı gelir büyük ihtimalle, gri geldi benimki. Türkçe karakterler sıkıntılı, dosya ile çözülüyormuş ama iphonede nasıl ayarlanıyor bilmiyorum, komple türkçesi yok zaten o da ayrı bi dert

• Xiaomi de renkler öyledir biraz. Siyah diye geçen versiyon o ben sadece tartı için aldım zaten saatleri sattım

• Sipariş vermesine verdik de bu kargo firması ile bize ulaşması tamamen şans olacak gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.