Şimdi Ara

Xiaomi SU7'nin Avrupa'ya gelişi uzayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi SU7'nin Avrupa'ya gelişi uzayacak
    Xiaomi'nin ilk elektrikli otomobili SU7, piyasaya çıktığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Çinli şirket yoğun bir çaba sarf ederek aracın üretimini artırdı. Ayrıca kısa süre önce elektrikli sedanın Nürburgring tur rekorunu kırmayı hedefleyen özel bir prototip modeli bile tanıtıldı.

Ayrıca Bkz.Xiaomi elektrikli otomobil üretimini hızla artırıyor: 100.000 teslimat hedefi çok yakın

Peki bu otomobili ne zaman Avrupa'da göreceğiz? Paris Olimpiyatları sırasında şehre bir SU7 getirilip sergilenmesi, Xiaomi'nin elektrikli otomobili yakında Avrupa'ya getireceğine dair beklentileri artırdı. Ancak Çin'den pek iç açıcı haberler gelmiyor. Xiaomi'nin elektrikli sedanını kısa vadede Avrupa pazarına sunma gibi bir planı yok

"Doğru zamanı bekleyeceğiz"

Xiaomi CEO'su Lei Jun, katıldığı bir canlı yayında 2030'dan önce Avrupa'da otomobil satmaya gayret edeceklerini söyledi. Ancak kesin bir tarih vermedi. Deneyimli yönetici ilk beşi hedefleyen küresel bir marka olmak istediklerini ve doğru zaman geldiğinde globale açılacaklarını söylüyor.

Xiaomi SU7'nin resmi olarak Avrupa'da satılmaması aracın Çin dışına çıkmasına elbette ki engel değil. Elektrikli sedan paralel ithalat yoluyla dünyanın çeşitli ülkelerinde satılmakta. Hatta bunu fırsat bilen bayiler otomobil üzerinden yüksek kârlar elde ediyor.

Kaynak:https://carnewschina.com/2024/07/29/xiaomi-wont-officially-export-for-some-years-yet-much-to-the-delight-of-parallel-channels/

• ÇÖP

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    Senin gibi mi?

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt

Sana derler xiaomi denen çöp 🚮 o kadar paraları verecek kadar kafayı yemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illaki Türkiye'ye gelmesine gerek yok, aracın paralel ithalat yoluyla geleceğini düşünüyorum, parası çok olanlar her zamanki gibi gidip alacaklar arada sırada yolda izde göreceğiz.

Son olarak şunu söylemem lazım araç çok güzel duruyor fakat şu haliyle ben alırmıyım? mümkün değil sedan kullanıyorum benim yaşam senaryoma uymuyor fakat alacağını düşündüğüm tanıdıklarım var.

• dogru market pazarlama ile gelirse bu araba teslanin yerine gecebilir, merakla bekliyorum.

Sebep?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Comeback yapmaya çalışıp beceremeyen şahıs Xiaomi'de sana araba vermeye çalışıyordu yalvarıyordu sanki.

• Herhangi bir gerekçe belirtmeden "çöp" yazılması yorumu "çöp" yapıyor. İnsanın iyisi/hayırlısı insanlara faydalı olandır. Neden çöp olduğunu doğru gerekçelerle yazarsa hayırlı olur. Burada yazan çoğu yorumcu çok faydalı bilgiler paylaşıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.