Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel haber.. red mi note gelirmi bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masyur

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

2si1'de Xiaomi'nin okunuşunu tartışmış Mesut Çevik ve Talha Aynacı.

O değil OnePlus One'da Türkiye'ye gelecekmiş. Güle güle sözünün eri Muzaffer Gölcü.

one plus one kesin mi hocam bide xiaomi nasıl okunuyomuş

Açıklama yapmışlar geleceğiz diye fakat biraz zaman alacak demişler. Xiaomi'de Çinliler tarafından ''Şaomi'' diye okunuyormuş.

• Gel artık gel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Evet tekrar duzenlemenizde fayda var iconfinder adresine gidiyor direk resmin olduğu adrese

Şimdi bakar mısın hocam?
  • bakacaz artık one plus one veya xiaomi mi3 duruma tarihlerine göre
    bu arada rusya bastırmıs biraz oylamada ne zamana kadardı oylama süresi

• bu telefonlar yüksek vergilere rağmen ucuz olacak. Ama ucuzun pahalısı. Mi3 ve mi2 gelirse red mii ye gerej kalmaz bence. İyi forumlar..

• Aynı malesef başka mobilden Opera mini ile giriyorum

• quote:

bakacaz artık one plus one veya xiaomi mi3 duruma tarihlerine göre
    bu arada rusya bastırmıs biraz oylamada ne zamana kadardı oylama süresi

Oylama süresi yok. Xiaomi 1 yıla kadar belirlediği 10 ülkeye açılacak. Yani az oy alsaydık 1 yıl bekleyebilir, en son bize gelebilirlerdi ama şu anki durumda gücümüzü gösterdik. Büyük ihtimal Rusya ve Hindistan ile beraber ilk bizim pazara gelecekler.
  • Oyumu verdim. Sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini

• quote:

Orijinalden alıntı: dhcobanı

bu telefonlar yüksek vergilere rağmen ucuz olacak. Ama ucuzun pahalısı. Mi3 ve mi2 gelirse red mii ye gerej kalmaz bence. İyi forumlar..

2si1 yorumlarında 1600 felan yazmış biri videoda mı geçti yoksa o arkadaşın tahminimi acaba videoyu izlemedim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Yok mu dediniz? Yani benim bildiğim yok galiba...

O yüzden vermiyor olabilir.

Yok dedim evet. Ama genede mesaj atması gerekirdi. Diğer yöneticiler cevap atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Aynı malesef başka mobilden Opera mini ile giriyorum

Ben şuan PC'deyim ve direk facebook sayfasına yönlendiriyor. Opera Mini'den kaynaklı olabilir.
  • Mesut cevik en ust modeli (mi3)1600 tl den.gelebilir felan diyiyordu boyle bisey olursa kimse almaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dhcobanı

bu telefonlar yüksek vergilere rağmen ucuz olacak. Ama ucuzun pahalısı. Mi3 ve mi2 gelirse red mii ye gerej kalmaz bence. İyi forumlar..

2si1 yorumlarında 1600 felan yazmış biri videoda mı geçti yoksa o arkadaşın tahminimi acaba videoyu izlemedim daha

o kadar yuksek olacagini sanmiyorum 273 dolardan o kadara patlamaz. 600 dolarlik s5 2200 lirayken hele. İyi forumlar..

• ne zaman alabilecez?
  • Bana böyle bir pm gelmiş. Ne diyor burada arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Ne dediğini az çok anladım ama İngilizce bilen arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.

hi, i know you have purchased something from China, if you are willing to do a review for me and i can offer various products to you for free .Let me know your reply soon.thanks

Have a good time
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

ne zaman alabilecez?

2014 bitmeden.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    kabataslak "Çin'den birşeyler satın aldığını biliyorum eğer incelemesini yaparsan sana bazı ürünleri bedava sunabilirim. cevabını bildir" felan demiş

sazan.avi dir ya inceleme yapmaya beleş ürün anca telefon kabı felan verir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 26 Nisan 2014; 0:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

kabataslak "Çin'den birşeyler satın aldığını biliyorum eğer incelemesini yaparsan sana bazı ürünleri bedava sunabilirim. cevabını bildir" felan demiş

sazan.avi dir ya inceleme yapmaya beleş ürün anca telefon kabı felan verir heralde

Forumdan biri kekliyor galiba beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: byazem

aslında indilizcesi iyi olan arkadaşlar miui forumundaki adminlere veya xiaomi resmi sitesindeki yetkililerden birine mail atarak bir nabız yoklaması yapsa hiçte fena olmaz en azından araya aracı koyup koymayacaklarını ve tahmini ne zaman satışa başlayacaklarını sorsalar türkiyede sabırsızlıkla bekleyen 100'lerce kişinin olduğunuda bu konunun linkini vererek bildirseler kaçamakta olsa bir cevap alacaklarına inanıyorum.

Edit : Hangi modellerin ülkemizde olacağını sorarlarsa iyi olur en azından ne öğrenirsek kardır.

Not: Mail atıcak arkadaş aldığı cevabı SS'li bir şekilde yayınlarsa haberin doğruluğundan da şüphe eden kimse kalmaz diye düşünüyorum.

Tam olarak şöyle bir şey yazdım:

Hello,

I want to ask you a question on behalf of the Turkish people. As you know, Xioami come to Turkey. We want to know which models will come here? I would appreciate if you give an answer, albeit short.

Good day.

Bence sadece hangi modellerin geleceğini sormakla yetinmeyip yazdıklarımı da sorsaydın hangi modeller ile tahmini geliş zamanınız ne olur ve hangi satış stratejisini kullanacaksınız acaba aracı firmalar vasıtasıylamı alıcaz yoksa direk sizin siteniz üzerindenmi alıcaz gibi sorular dan bir tanesini bile cevaplasalar en azından elimizde temiz bir haberin bir parçası oluşmuş olur.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.