Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi3s'de MicroSD olur belki. Trend biraz o yöne kayıyor. HTC One M8 MicroSD ile çıktı. LG G3'ün de MicroSD ile çıkacağı söyleniyor.

Mi3s önümüzdeki ay çıkacak herhalde. Bize gelene kadar Mi3 rafa kalkacak zaten. Hatta yıl sonuna sarkarsa Mi4 ile de gelebilirler. Eylül'de çıkacakmış o da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Mi3s'de MicroSD olur belki. Trend biraz o yöne kayıyor. HTC One M8 MicroSD ile çıktı. LG G3'ün de MicroSD ile çıkacağı söyleniyor.

Mi3s önümüzdeki ay çıkacak herhalde. Bize gelene kadar Mi3 rafa kalkacak zaten. Hatta yıl sonuna sarkarsa Mi4 ile de gelebilirler. Eylül'de çıkacakmış o da.

Yalnız Mi4 çok bomba olacak. 64 bit işlemci ile MIUI arayüzünü düşünemiyorum.
  • mjj_renegade kullanıcısına yanıt
    Umarım hayal ettiğin gibi olur. En kısa sürede gelirler umarım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Hocam mi4 mü bekliyek mi3s alak mı çıkınca
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byazem

aslında indilizcesi iyi olan arkadaşlar miui forumundaki adminlere veya xiaomi resmi sitesindeki yetkililerden birine mail atarak bir nabız yoklaması yapsa hiçte fena olmaz en azından araya aracı koyup koymayacaklarını ve tahmini ne zaman satışa başlayacaklarını sorsalar türkiyede sabırsızlıkla bekleyen 100'lerce kişinin olduğunuda bu konunun linkini vererek bildirseler kaçamakta olsa bir cevap alacaklarına inanıyorum.

Edit : Hangi modellerin ülkemizde olacağını sorarlarsa iyi olur en azından ne öğrenirsek kardır.

Not: Mail atıcak arkadaş aldığı cevabı SS'li bir şekilde yayınlarsa haberin doğruluğundan da şüphe eden kimse kalmaz diye düşünüyorum.

Tam olarak şöyle bir şey yazdım:

Hello,

I want to ask you a question on behalf of the Turkish people. As you know, Xioami come to Turkey. We want to know which models will come here? I would appreciate if you give an answer, albeit short.

Good day.

Güzel bakalım ne diyecekler :) umarım olumlu ve güzel bir yanıt verirler.. Hemen gelmesi lazım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byazem

aslında indilizcesi iyi olan arkadaşlar miui forumundaki adminlere veya xiaomi resmi sitesindeki yetkililerden birine mail atarak bir nabız yoklaması yapsa hiçte fena olmaz en azından araya aracı koyup koymayacaklarını ve tahmini ne zaman satışa başlayacaklarını sorsalar türkiyede sabırsızlıkla bekleyen 100'lerce kişinin olduğunuda bu konunun linkini vererek bildirseler kaçamakta olsa bir cevap alacaklarına inanıyorum.

Edit : Hangi modellerin ülkemizde olacağını sorarlarsa iyi olur en azından ne öğrenirsek kardır.

Not: Mail atıcak arkadaş aldığı cevabı SS'li bir şekilde yayınlarsa haberin doğruluğundan da şüphe eden kimse kalmaz diye düşünüyorum.

Tam olarak şöyle bir şey yazdım:

Hello,

I want to ask you a question on behalf of the Turkish people. As you know, Xioami come to Turkey. We want to know which models will come here? I would appreciate if you give an answer, albeit short.

Good day.

Cevap vermiyecekler gibi geliyor bana

Aslında soru cevap yapmayı kabul etseler birkaç soru belirlesek forumca iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar planları ile ilgili çok bilgi paylaşacaklarını sanmıyorum...

Yine de denemek lazım...

• Dün verdiğim Çin kaynağında Mi4 için Snapdragon 805 Eylül'de diyordu.

http://laoyaoba.com/ss6/wap/viewnews.php?itemid=477538

Snapdragon 805 32-bit.

64-bit olan Snapdragon 810. Qualcomm onun çıkış tarihi için 2015'in ikinci çeyreğini hedef göstermiş.

Mi4'ü Eylül'de çıkarabilirlerse Türkiye'ye girişleri de Eylül'den sonraya sarkarsa zaten Mi4 ile gelirler.

Bence bekleyip beklememek herkesin kendi kendine yapması gereken bir değerlendirme.

O zaman geldiğinde de Snapdragon 805'li Mi4'ü mi alayım, Snapdragon 810'lu Mi4s'i mi alayım kararsızlığına dönüşür.

• Qualcomm 64 bit işlemcinin 4. çeyreğe yetişeceğini açıkladı. Mi4'de 64 bit işlemci kullanılacak büyük ihtimal. Tabii bu benim öngörüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trajle1453

quote:

quote:

Hocam mi4 mü bekliyek mi3s alak mı çıkınca

Benim bekleyecek sabrım yok. Zaten büyük ihtimal sınavlardan sonra işe girip para biriktireceğim. O zamana kadar Mi3s gelmiş olur.

• Bir tane kendini beğenmiş bir yönetici var miui forumunda. Onun dışındaki kişilerle muhabbeti kurdum. Şuan iyi gidiyor, zaman ne gösterir bilinmez.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Onlar orta seviye telefonlarda kullanılabilecek olan çipsetleri: Snapdragon 4 çekirdekli 410, 610 ile 8 çekirdekli 615. Çekirdekleri Cortex-A53. 32-bit çipsetlerdeki Cortex-A7 gibi. Performansı düşük. Enerji tüketimi düşük.

64-bit yüksek performanslı çekirdek Cortex-A57. Kullanılacak olan çipsetleri 8 çekirdekli (4*Cortex-A57 + 4*Cortex-A53) big.LITTLE Snapdragon 810 ve 6 çekirdekli big.LITTLE (2*Cortex-A57 + 4*Cortex-A53) Snapdragon 808. Onlar 2015'in ikinci çeyreğinde çıkacak.

Mi4 amiral gemisi olduğu için Snapdragon 615 bile yeterli gelmez. Onlar Redmi serisinde kullanılabilir.
  • quote:

Bir tane kendini beğenmiş bir yönetici var miui forumunda. Onun dışındaki kişilerle muhabbeti kurdum. Şuan iyi gidiyor, zaman ne gösterir bilinmez.

Kardeş link ver de seni yanlız bırakmayalım :-) Bir Bürk dünyaya bedel iki Türk'ü sen düşün :-)
  • zopo zp780 den vazgeçerek redmi yi beklemeye başladım. redmi satılırsa tabi orasıda ayrı bi olay. tam olarak anlayamadığım bir olay ürünün kendi sitesinde 4 - 5 tane fotoğraf var lens aralığı felen belirtilmiş kameranın. o fotoğraflar redmi ile mi çekilmiş. eğer öyleyse oha diyorum. ayriyetten fotoğraf makinesine hiç gerek kalmaz.

http://www.mi.com/en/redmi
  • Türkiye'ye en az 3 modelle girerler.

Singapur'da 2 modelleri var: Mi3 ve Hongmi.

http://www.mi.com/sg/

Taiwan'da da 2 modelleri var: Mi3 ve Hongmi.

http://www.mi.com/tw/

Zaten adamların 4 tane telefonu var: Mi3, Mi2s, Redmi ve Redmi Note.

Redmi Note'un WCDMA versiyonunu henüz olmadığı için Çin dışında satamazlar. WCDMA versiyonunu çıkarınca onları da Çin dışına çıkarırlar.

Mi3s veya Mi4 hangisi varsa amiral gemisi olarak gelir.

MTK6589T'li Redmi o zamana kadar piyasadan kalkmış olur. Snapdragon 400'lü Redmi 1s gelir.

Bir de Redmi Note gelir. O da şu andaki MTK6592'den MTK6595'e dönüşmüş olabilir. Zira Haziran-Temmuz aylarında MTK6595'li bir Redmi çıkacakmış. MTK6595'li Redmi tam canavar olacak. Full HD ekran koymayıp diğer Redmi'lerde olduğu gibi HD ekranla gelirse amiral gemileriyle direk kafa kafaya bir performansı olacak. MTK6592'den çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mjj_renegade

quote:

Bir tane kendini beğenmiş bir yönetici var miui forumunda. Onun dışındaki kişilerle muhabbeti kurdum. Şuan iyi gidiyor, zaman ne gösterir bilinmez.

Kardeş link ver de seni yanlız bırakmayalım :-) Bir Bürk dünyaya bedel iki Türk'ü sen düşün :-)

Hocam ilk sayfadaki miui forumundan ulaşıyorum. Ben şuan iletişimdeyim. Şimdi herkes mail atarsa kene gibi yapıştı bunlar derler. Bence şuan tek kişi iyidir. An ve an bilgilendiriyorum zaten buradan.

Hocam daha fazla insanın iletişim kurmasında bir sorun olmaz bence. Oy verirken kimse kene gibi yapıştı demediyse bilgi amaçlı mesaj atmaya da birşey edemezler. Yanlış anlamayın ama insan bazen yaş ve meslek gereği şüpheci oluyor ve böyle bir mesaj okuyunca aklıma kötü şeyler geliyor. Sözüm meclisten dışarı...

Bence isteyen istediğini yapmaya serbest... Mesaj atmak isteyen varsa bence atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam daha fazla insanın iletişim kurmasında bir sorun olmaz bence. Oy verirken kimse kene gibi yapıştı demediyse bilgi amaçlı mesaj atmaya da birşey edemezler. Yanlış anlamayın ama insan bazen yaş ve meslek gereği şüpheci oluyor ve böyle bir mesaj okuyunca aklıma kötü şeyler geliyor. Sözüm meclisten dışarı...

Bence isteyen istediğini yapmaya serbest... Mesaj atmak isteyen varsa bence atabilir.

Ben sadece fikrimi söyledim, tabii ki isteyen istediğini yapabilir. Zaten nereden ulaştığımı bildirdim arkadaşa.
    Hocam yanlış anlama lafım sana değildi. İleride tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Ondan dedim. İyi niyetinizden şüphem yok... Birileri çıkıp rant peşinde olduğunuzu iddia edebilir. Yoksa doğru dürüst bir iletişim kanalı olması gerçekten sevindirici...

Siz iletişimi kesmeyin... Herkese hayırlı olur umarım...

• Şu Redmi kılıflarına bakın:

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.