Bildirim
Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
On numara haber. -
@expo-9009, büyük ihtimal kendileri getirecekmiş. Eğer öyle olmasaydı distribütör firmalar çoktan getirirdi Xiaomi ürünlerini. DGTech az uğraşmamış ama kabul etmemişler kendimiz pazara açılacağız diye.
@inexohttp://www.bloomberg.com/news/2014-04-23/xiaomi-to-enter-10-new-countries-for-smartphone-sales.html -
quote:
Orijinalden alıntı: xxSpecter
@expo-9009, büyük ihtimal kendileri getirecekmiş. Eğer öyle olmasaydı distribütör firmalar çoktan getirirdi Xiaomi ürünlerini. DGTech az uğraşmamış ama kabul etmemişler kendimiz pazara açılacağız diye.
@inexohttp://www.bloomberg.com/news/2014-04-23/xiaomi-to-enter-10-new-countries-for-smartphone-sales.html
Valla huawei gibi kendileri getirsin bence de daha iyi oluyor. Bir GM ve ya zopo vakasını daha kaldıramıycam...
-
quote:
Orijinalden alıntı: mjj_renegade
quote:
@inexohttp://www.bloomberg.com/news/2014-04-23/xiaomi-to-enter-10-new-countries-for-smartphone-sales.html
Valla huawei gibi kendileri getirsin bence de daha iyi oluyor. Bir GM ve ya zopo vakasını daha kaldıramıycam...
Aynen hocam. Bana sorarsanız Huawei Ascend P6 çok iyi fiyattan girdi ama değeri bilinmedi. O malzeme kalitesi o tasarım rağbet görmedi nedense. Umarım Xiaomi bunları yaşamaz.
-
Huawei Ascend P6 hakkında haklısınız değeri bilinmedi...
Umarım Xiaomi güzel bir pazarlama stratejisi uygular. Bilen tanıyan zaten alacak...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Guaire
Xiaomi Türkiye.
Biraz araştırma yaptım bütün fan sayfalar İngilizce. Bizimki de İngilizce olursa iyi olur.
Xiaomi türkiye olsun. MAlesef ingilizce olmalı ki adamlar takip edebilsin.. -
Bu xiaomi Turkce nasil telafuz ediliyor bilen var mi? Iksiaomi diye okunmuyor ingilizce degil onu bastan soyliyim :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Guaire
Xiaomi Türkiye.
Biraz araştırma yaptım bütün fan sayfalar İngilizce. Bizimki de İngilizce olursa iyi olur.
Xiaomi türkiye olsun. MAlesef ingilizce olmalı ki adamlar takip edebilsin..
Arkadaşlar;
Bakın tekrar ediyorum. Adamlarla her türlü resmi bağlantıyı kurmaya talibim. Bugüne kadar intel, qualcom, ZTE (Hatta şu an ZTE'nin bir modeli olan T-40'ı Türkiyede üretiyoruz) direk kontak halinde olduğum bir iş yapıyorum. gibi firmalarla direk kontak halinde olduğum bir iş yapıyorum. Uluslararası bir Türk firmasında çalışıyorum.
Her türlü konuda destek olmaya hazırım. Bu süreçte ben de çok şey öğrenip fayda sağlayacağıma eminim. Herzaman bana ulaşabilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjj_renegade -- 25 Nisan 2014; 21:54:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratai
Bu xiaomi Turkce nasil telafuz ediliyor bilen var mi? Iksiaomi diye okunmuyor ingilizce degil onu bastan soyliyim :)
'Şiomi' diye okunuyor olması gerek. Ama güney çinde ise 'şomi' şeklinde hızlı okuman gerek :-) -
quote:
Orijinalden alıntı: acer_sahibi77
Huawei Ascend P6 hakkında haklısınız değeri bilinmedi...
Umarım Xiaomi güzel bir pazarlama stratejisi uygular. Bilen tanıyan zaten alacak...
Dostum doğru söylüyorsun. Anneme Acend Mate alana kadar, Çin Malına karşıydım. Kendisi Phablet istedi onu aldım ve yılın telefonu seçildi. Örneğin o telefonu da insanlar pek bilmiyor ama Samsung Galaxy Mega dan çok daha iyi bir telefon bana göre. Ara yüzü de kendine has ve pili 2 gün gidiyor. Huawei favori firmalarım arasında yer alıyor artık! Xiaomi ye zaten görmeden hastayım :-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjj_renegade -- 25 Nisan 2014; 21:58:06 > -
Ascend Mate 2'den bahsediyorsun herhalde...
Bir arkadaşımda var gayet memnun. Ben de almayı düşündüm ama olmadı...
quote:
Yok dostum ascend mate 1 den bahsediyorum. :-) eminim ondan da (Mate 2) memnundur diğer telefonları şarj ediyor alet. :-) Aşmış adamlar ne koyacaklarını şaşırmışlar. Yakında Pommegranade Phone gibi traş ve ya kahve makinesi koyacaklar telefona :)
Xiaomi ye kızdığım tek nokta, bende 64 GB'lık class 10 hafıza kartı var, Galaxy S3'ümde kullanıyordum onu ne yapacağım ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjj_renegade -- 25 Nisan 2014; 22:08:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: muratai
Şahomi veya Şaomi diye okunuyor. Zaten DH Mi3 ön incelemesinde Mesut Çevik Şahomi diyordu. -
quote:
quote:
Yok dostum ascend mate 1 den bahsediyorum. :-) eminim ondan da (Mate 2) memnundur diğer telefonları şarj ediyor alet. :-) Aşmış adamlar ne koyacaklarını şaşırmışlar. Yakında Pommegranade Phone gibi traş ve ya kahve makinesi koyacaklar telefona :)
Xiaomi ye kızdığım tek nokta, bende 64 GB'lık class 10 hafıza kartı var, Galaxy S3'ümde kullanıyordum onu ne yapacağım ??
Mi3s'e belki micro sd card slotu koyarlar.
-
Pardon ya Ascend Mate 1 olacak 2 değil. :)
Kusura bakma. Ascend Mate 2'de çok hoşuma giden bir telefon.
Sd card kullanmak istiyorsanız Oppo Find 7'yi düşünebilirsiniz...
aslında indilizcesi iyi olan arkadaşlar miui forumundaki adminlere veya xiaomi resmi sitesindeki yetkililerden birine mail atarak bir nabız yoklaması yapsa hiçte fena olmaz en azından araya aracı koyup koymayacaklarını ve tahmini ne zaman satışa başlayacaklarını sorsalar türkiyede sabırsızlıkla bekleyen 100'lerce kişinin olduğunuda bu konunun linkini vererek bildirseler kaçamakta olsa bir cevap alacaklarına inanıyorum.
Edit : Hangi modellerin ülkemizde olacağını sorarlarsa iyi olur en azından ne öğrenirsek kardır.
Not: Mail atıcak arkadaş aldığı cevabı SS'li bir şekilde yayınlarsa haberin doğruluğundan da şüphe eden kimse kalmaz diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byazem -- 25 Nisan 2014; 22:19:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: byazem
aslında indilizcesi iyi olan arkadaşlar miui forumundaki adminlere veya xiaomi resmi sitesindeki yetkililerden birine mail atarak bir nabız yoklaması yapsa hiçte fena olmaz en azından araya aracı koyup koymayacaklarını ve tahmini ne zaman satışa başlayacaklarını sorsalar türkiyede sabırsızlıkla bekleyen 100'lerce kişinin olduğunuda bu konunun linkini vererek bildirseler kaçamakta olsa bir cevap alacaklarına inanıyorum.
Edit : Hangi modellerin ülkemizde olacağını sorarlarsa iyi olur en azından ne öğrenirsek kardır.
Not: Mail atıcak arkadaş aldığı cevabı SS'li bir şekilde yayınlarsa haberin doğruluğundan da şüphe eden kimse kalmaz diye düşünüyorum.
Tam metni yazsın konuyu idare eden arkadaş ve bana iletişim bilgisi versin hemen mailleşmeye başlıyım ve çevirileri burada paylaşayım.
-
quote:
Pardon ya Ascend Mate 1 olacak 2 değil. :)
Kusura bakma. Ascend Mate 2'de çok hoşuma giden bir telefon.
Sd card kullanmak istiyorsanız Oppo Find 7'yi düşünebilirsiniz...
Yok kardeşim ben Xiaomi istiyorum. demekki TR ye gelirse MI3s ve ya çıkınca MI4 alacağız (onda sd girişi olduğunu ve 64'lüğü detekleyeceğini hayal ederek...) -
quote:
Orijinalden alıntı: byazem
Tam olarak şöyle bir şey yazdım:
Hello,
I want to ask you a question on behalf of the Turkish people. As you know, Xioami come to Turkey. We want to know which models will come here? I would appreciate if you give an answer, albeit short.
Good day.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X