Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi bakalım...
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    GM yetkililerinin canının sıkılması gayet normal.
    Sağlam bir rakip geliyor. Fiyatları da daha rekabetçi olabilir.

Ticaret böyle hocam. Onlar da Elite ile biraz bocaladılar gibi. Xiaomi ve başka firmaların gelmesi de onları iyice köşeye sıkıştıracak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

En üst modeli 64GB veya 128GB Mi3s en fazla 1100TL olur. Daha azı da olabilir.

Alt modeli 16 veya 32GB Mi3s ise en fazla 900TL olur. Benim görüşüm bu.

450TL'ye Snapdragon 400 Redmi 1s olur.

500TL'ye MTK6592 veya MTK6595 5.5 inç Redmi Note olur.

Keşke böyle olsa,
  • @inexo, 0nime-N0-Kyo

Adam 1.7Ghz 8 çekirdek MTK6592, 8GB/2GB 5.5 inç HD ekranlı Redmi Note'u %17 vergisi dahil 340TL'ye (999 yuan) satıyor.

Burda 500TL olur denince afallamaya gerek yok. %46 daha pahalı bir tahmin olmuş

Bir de onun kardeşi var aslında.

1.4Ghz MTK6592M 8 çekirdek 8GB/1GB, 5.5 inç HD ekran. O da 280TL'ye (799 yuan) satılıyor.

4.7 inç Snapdragon 400 Redmi de 280TL. %60 fazlasını demişim 450TL diyerek.

MTK6595 bir Redmi modeli için önce 6-7 ay sonrası deniyordu, ama son haberlere göre Haziran sonu Temmuz başı deniyor. 6-7 ay sonra çıkacaksa Redmi Note 1s olur.

Haziran sonu Temmuz başı gibi çıkacaksa daha değişik bir model olabilir. 6 inç mesela veya 5.2 inç gibi mevcut serilerinden farklı boyutta bir ürün olabilir. Bilemiyorum.

Zira 5 inçlik bir MTK6592M daha çıkacakmış Redmi serisinden.

Ucuz serisi Redmi 4.7 inç Redmi 1s, 5 inç MTK6592M, 5.5 inç MTK6592M ve MTK6592... Bir de MTK6595'li farklı bir boyutta daha çıkarabilir.

@xxSpecter

Casper'ı alan var malesef. Bunların boyu hiçbir zaman uzamaz, ama Casper'ın patronu kimse cahil insanları kazıklayarak krallar gibi yaşıyor. Büyümek gibi bir derdi yok zaten. İlla ki müşteri buluyor kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 26 Nisan 2014; 14:16:45 >

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    arkadaş sen hediye one plus one kazanan kişi değil misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

LG G2'ye 56 dakikalık inceleme yapıp da, GM Elite'e 10 tane video çekmek (Birisi tam 2 saat), nasıl reklam yaptıklarını göz önüne seriyor. Casper Via V4 incelemesinde objektif yorumlar yapmıyorsunuz dediğimiz kızanlar nedense incelemeyi Üst Konu yapmışlar. Böyle bir sitenin editörlerinden Xiaomi'nin gelmesini heyecanla karşılamalarını beklemek abes olurdu. Neticede Xiaomi reklam yapmayan bir firma. DH'ye reklam vermeyeceğine göre telefonlar gelince karalama kampanyalarına başlarlar.

Tamamen katılıyorum. Ama bu sadece Donanım Haber'in suçu değil. Bizim de suçumuz var. 30 yıldır ne Chip, ne PCWorld ne de şu an aklıma gelmeyen diğer Teknoloji dergileri olsun, ne de internetin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan Teknoloji Blogları ve forumlar olsun, menfaat olmadan yapılan tek bir inceleme görmedim, bundan sonra da görmem mümkün değil. Her inceleme aynı zamanda bir reklamdır. Bu sektörde elinize bir metin verip, incelemeyi böyle yapacaksınız derler, siz de yaparsınız. Bu nedenle her zaman sadece amatör kişilerin bloglarına, incelemelerine, forumlarda üyelerin yaptığı yorumlara itibar ettim. Çünkü işin içine maddiyat girdimi tarafsız olmak mümkün değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@inexo, 0nime-N0-Kyo

Adam 1.7Ghz 8 çekirdek MTK6592, 8GB/2GB 5.5 inç HD ekranlı Redmi Note'u %17 vergisi dahil 340TL'ye (999 yuan) satıyor.

Burda 500TL olur denince afallamaya gerek yok. %46 daha pahalı bir tahmin olmuş

Bir de onun kardeşi var aslında.

1.4Ghz MTK6592M 8 çekirdek 8GB/1GB, 5.5 inç HD ekran. O da 280TL'ye (799 yuan) satılıyor.

4.7 inç Snapdragon 400 Redmi de 280TL. %60 fazlasını demişim 450TL diyerek.

MTK6595 bir Redmi modeli için önce 6-7 ay sonrası deniyordu, ama son haberlere göre Haziran sonu Temmuz başı deniyor. 6-7 ay sonra çıkacaksa Redmi Note 1s olur.

Haziran sonu Temmuz başı gibi çıkacaksa daha değişik bir model olabilir. 6 inç mesela veya 5.2 inç gibi mevcut serilerinden farklı boyutta bir ürün olabilir. Bilemiyorum.

Zira 5 inçlik bir MTK6592M daha çıkacakmış Redmi serisinden.

Ucuz serisi Redmi 4.7 inç Redmi 1s, 5 inç MTK6592M, 5.5 inç MTK6592M ve MTK6592... Bir de MTK6595'li farklı bir boyutta daha çıkarabilir.

@xxSpecter

Casper'ı alan var malesef. Bunların boyu hiçbir zaman uzamaz, ama Casper'ın patronu kimse cahil insanları kazıklayarak krallar gibi yaşıyor. Büyümek gibi bir derdi yok zaten. İlla ki müşteri buluyor kendine.

Bizede hak ver 1600 denildikten sonra afallanıyor tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: HsynBkts

Oranımız düşüyo beyler saldırın

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

endonezya barajı geçmiş ben ysk ya gidiyorum

1600tl geyiği nerede yapıldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 26 Nisan 2014; 14:30:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

LG G2'ye 56 dakikalık inceleme yapıp da, GM Elite'e 10 tane video çekmek (Birisi tam 2 saat), nasıl reklam yaptıklarını göz önüne seriyor. Casper Via V4 incelemesinde objektif yorumlar yapmıyorsunuz dediğimiz kızanlar nedense incelemeyi Üst Konu yapmışlar. Böyle bir sitenin editörlerinden Xiaomi'nin gelmesini heyecanla karşılamalarını beklemek abes olurdu. Neticede Xiaomi reklam yapmayan bir firma. DH'ye reklam vermeyeceğine göre telefonlar gelince karalama kampanyalarına başlarlar.

aynen öyle donanımhaberin inceleme videolarının tarafsızlığına inanan kaldımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

GM yetkililerinin canının sıkılması gayet normal.
    Sağlam bir rakip geliyor. Fiyatları da daha rekabetçi olabilir.

Ticaret böyle hocam. Onlar da Elite ile biraz bocaladılar gibi. Xiaomi ve başka firmaların gelmesi de onları iyice köşeye sıkıştıracak...

O firmanın telefonlarını alan adama kürekle vurmak lazım. Adamlar telefonun arkasına GM yazdırıyor sadece ve çıkıp müşterilerimizin istekleri doğrultusunda donanım koyduk diyebiliyorlar. Bu müşteriyi keriz yerine koymaktır.
  • Umarım iyi yerlere gelir bu firma

• Xiaomi Mi3 tanıtım videosu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

mesut cevik hocam 1600nedir ya niye boyle fıyatlar verıyosunuz anlamıyorum elıte ıcınde aynısını yaptınız

Ben anlayamıyorum bu adamları. Bunu ilk yapışları da değil. Kendi kafalarına göre fiyat belirliyorlar. İnsanlarda da normalmiş gibi bir algı yaratıyorlar.
  • quote:

En üst modeli 64GB veya 128GB Mi3s en fazla 1100TL olur. Daha azı da olabilir.

Alt modeli 16 veya 32GB Mi3s ise en fazla 900TL olur. Benim görüşüm bu.

450TL'ye Snapdragon 400 Redmi 1s olur.

500TL'ye MTK6592 veya MTK6595 5.5 inç Redmi Note olur.

bu fiyatlandırmadan girerse dagıtır ortalığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

quote:

mesut cevik hocam 1600nedir ya niye boyle fıyatlar verıyosunuz anlamıyorum elıte ıcınde aynısını yaptınız

Ben anlayamıyorum bu adamları. Bunu ilk yapışları da değil. Kendi kafalarına göre fiyat belirliyorlar. İnsanlarda da normalmiş gibi bir algı yaratıyorlar.

gm ye de verdiler gazı verdiler gazı planladıklarından yüzde 10 pahalı sattırdılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

quote:

istedikleri kadar yapsınlar herkez artık herşeyin farkında özellikle general mobile incelemelerinden sonra ne kadar taraflı oldukları belli oldu.Belli iyi para almışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insurrection -- 26 Nisan 2014; 15:06:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: HsynBkts

Oranımız düşüyo beyler saldırın

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

endonezya barajı geçmiş ben ysk ya gidiyorum

1600tl geyiği nerede yapıldı?

Mesut Çevik 2si1'de en üst seviye cihazı 1600 girecek dedi.

• http://www.phonearena.com/news/New-Xiaomi-Mi3S-to-have-a-Snapdragon-801-processor-and-improved-design_id54927

şurda haberi var mi3s için 320 dolara satilacaği soylenmis bu telefonu 1000 liraya rahatlikla satarlar , guaire arkadaşımız hesapları yapmış zaten.
  • fiyat olayı değişkenlik gösterebilir. tamam ucuza gelecek ama burada da bir çok kalem gideri var cihazın nakliyesi türkiyedeki oluşum dağıtım artı servis onarım birimini kendi kuracaksa o da maliyet demektir

• Gelsede alsak bi ton para vermekten kurtuluruz en azından
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.