Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aman hocam ben de Discovery aldım zamanında ve hala onu kullanıyorum. Kürekle falan vurma

Şu 1+ gelse bir an önce de kurtulayım GM'den.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiapple

Teknoseyir'in şimdiye kadar hiç taraflı bir inceleme yaptığını görmedim hatta adamlar gmd yi bile firmadan alamadı izleyici gönderdi öyle inceledi

Levent Pekcan gibi bir duayenin yanında mesut cevik ancak cırak olur. Gmd ile işbirligi yaptığını sagır sultan bile duydu. Ayrıca biz kimin reklam kimin inceleme yaptığını çok iyi anlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 26 Nisan 2014; 19:46:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @erdekuru Bende Zopo 980+ için bekledim ama ürünlerin inceleme olmadan almamak istemem ve geç gelmesi sebebi ile üstünede oneplus ve xiaomi haberinden sonra buna yöneldim :) Redmi Note zaten diyecek birşey yük süper birde o zamana kadar 6595 çıkarsa diyecek birşey yok tadından yenmez.
    @xxSpecter Kusura bakmayın ama bu devlet sırrımı ne haber aldıysanız söyleyin bilgilenelim bizde olmaz mı ?, bekleyin bekleyin sabır edin deniyor de işte yeni haberler ile sabır etmek daha kolay oluyor.
  • Hocam ne zaman gelecekleri hakkında birşey söylemediler bu başka bir konu ile alakalı ama söyleme dediler. Bence haberiniz olsun telefonları bekleyin diye yazdım.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    doğru söze ne hacet adamlar gmd ye yaptığı incelemenin ya da röportajın 10/1'ini xiaomi,one plus one,zopo gibi firmalar için yapsalar içim yanmayacak 2si1 de xiaomi ve one plus one'dan bir buçuk dakikadan fazla bahsetmediler artık gm nasıl bi taht korkusu içindeyse bu da donanımhabere yansıyor demekki
  • Arkadaslar facebooktanmi oylama yapiliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende redmi var, 400 e çinden almıştım, gerçekten güzel cihaz. bu parayı hak ediyor.
    miui ise bu cihazda bile yağ gibi. mi3 te nasıldır siz düşünün. sonraki telefonum yine xiaomi olacak ve bu sefer amiral gemi modelini alırım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAYKO

iphone değil de bu telefonu diğer android telefonlar ile karşılaştırmak daha doğru olacaktır. Sonuçta işletim sistemi bi defa farklı. farkı anlamak zor.

Hocam kısmen haklısın ancak bu telefon çinin iphonesi. Akıcılık ve performans açısından karsılastırmak önemli bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: qwert77

quote:

iphone değil de bu telefonu diğer android telefonlar ile karşılaştırmak daha doğru olacaktır. Sonuçta işletim sistemi bi defa farklı. farkı anlamak zor.

Hocam kısmen haklısın ancak bu telefon çinin iphonesi. Akıcılık ve performans açısından karsılastırmak önemli bence..

Sonucta androidte en cok muzdarip oldugumuz konulardan biri donma ve takılmalar..

• quote:

quote:

quote:

Sonucta androidte en cok muzdarip oldugumuz konulardan biri donma ve takılmalar..

yeni nesil telefonlarda takılma vs kalmadı neredeyse. dizel ile benzinli karsılastırmak gibi oluyor o. ama zopo ile karsılastırınca zoponun ekran daha parlak

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    "Çok fena detaylar" kısmı bizi beni ve arkadaşları ateşlemeye yetti !
    Cihazın neyiyle ilgili ?
    mi3s dışında mi4 ile ilgili net bir bilgi var mı ?
    Adamsın..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yeni nesil telefonlarda takılma vs kalmadı neredeyse. dizel ile benzinli karsılastırmak gibi oluyor o. ama zopo ile karsılastırınca zoponun ekran daha parlak

Xiaomi neden bu kadar tanındı?? MİUİ arayüzü sayesinde. Çünkü stabil ve akıcı bir arayüz. Ancak merak ettigim iphone kadar arayüzdeki hissiyatı saglayabilecekmi?? İOS6 icin diyorum tabi. İOS7 iphonenin icine etti gerci..

• Mi4 avatarımdaki telefon

• Bekliyoruz bakalım, eğer tahmin ettiğim satış politikasını izlerlerse bazı firmalara iyi bir ders olacak,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuksel Mord

Mi4 avatarımdaki telefon

Evet öyle birşey olacak. Bunlar da gizmochina.com'un ulaştığı fotoğraflar:

• Zaten ben mi4 ü beklicem 1000 liraya alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuksel Mord

Zaten ben mi4 ü beklicem 1000 liraya alıcam

Mi3 bence tasarım olarak çok çok iyi. Mühendisler müthiş tasarlamışlar. Mi3s gelirse 3 gb ramle kimse duramaz karşısında.
  • Ben mi4 ü 5,5 inç snapdragon 805 le bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuksel Mord -- 26 Nisan 2014; 22:18:19 >
  • mi4 yılbaşında çıkar mı ?

edit : imla

Gizmochina yı okudum ....

Mİ4 yılın ikinci yarısında Snap 805 ile satışa sunulacakmış ; yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 26 Nisan 2014; 22:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

mi4 yılbaşında çıkar mı ?

edit : imla

Gizmochina yı okudum ....

Mİ4 yılın ikinci yarısında Snap 805 ile satışa sunulacakmış ; yazıyor.

en azından ben öyle olacağını düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.