Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antiapple

redmi note 600 tl'den aşağı bi fiyata gelsin ne gmd 2 kalır ne moto g ne de başkası siler süpürür ayrıca da çoğu yabancı site mi3s için yarını işaret ediyor tanıtılmasa bile yarın bi gelişme yaşanacak gibi hava var sanki

Vallahi sormayın dostlar şu Xiaomi yüzüne sınava bile çalışamıyorum yahu.

• quote:

redmi note 600 tl'den aşağı bi fiyata gelsin ne gmd 2 kalır ne moto g ne de başkası siler süpürür ayrıca da çoğu yabancı site mi3s için yarını işaret ediyor tanıtılmasa bile yarın bi gelişme yaşanacak gibi hava var sanki

Red serisinden gelicek biuyuk ihtimalle :):) hong mi 2 falan olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdekuru

şuan resmen ağzınızdan bal damlıyor tr gibi biyerde o fiyattan satılacağını düşünmek bile feci bi durum. beklediğim telefon.

Evet yanlış duymadınız. Sizce de 150 dolarlık bir telefonun 500 liraya satılması üstelikte aracı bir firma ile gelmesi, bu aracı firmanın kar payını da göze aldığımız da neden Redmi Note 500 liraya gelmesin? Bence %100 400-500 lira arasında gelecek. Xiaomi'yi siz HTC veya Samsung ile karşılaştırmayın adamlar paragöz olsa Çin'de 10 milyondan fazla kullanıcı ve hayran kitlesi olan MIUI arayüzünü ciddi şekilde Apple'ın iOS'u insanlara ciddi rakamlardan satması gibi yüksek rakamdan cihazlarını satmayı bilirdi ama bu adamlar kaliteyi ucuza satma peşinde. O telefon en fazla 500 lira hadi 600 lira olsun be sizi mi kıracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 27 Nisan 2014; 20:24:26 >

• Oh be sonunda ağzında ki baklaları çıkarmaya başladın Redmi Note almak istedigim modeldi zaten olurda yetişirse 6595 modele yöneliriz zaten 6592 gelirse 6592m veya normali farketmez 720p ile şarj sıkıntısıda olmayacaktır bekledigim modellerden biri ama olurda Xiaomi amiral gemilerinden birini bizim limanlara çekerse Mi3 veya Mi3s o zaman o gemilere bilet alırız.
    @xxSpecter
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

Oh be sonunda ağzında ki baklaları çıkarmaya başladın Redmi Note almak istedigim modeldi zaten olurda yetişirse 6595 modele yöneliriz zaten 6592 gelirse 6592m veya normali farketmez 720p ile şarj sıkıntısıda olmayacaktır bekledigim modellerden biri ama olurda Xiaomi amiral gemilerinden birini bizim limanlara çekerse Mi3 veya Mi3s o zaman o gemilere bilet alırız.
    @xxSpecter

Mi3 veya Mi3s beklediğim fiyattan gelirse Redmi serisine bakmam bile.
  • ben samsungçuyum ancak forumdaşlar için oy kullandım 305'inci oy ve %47 oldu bayağı öndeyiz hadi bakalım
  • @xxSpecter Redmi Note iyi tarafı mtk işlemci, 720p ekran olması ve batarya yüksek olması nedeni ile şarj konusunda baya iddiali bir model bu neden ile ilk tercihim o tabi Mi3s şarj konusunda böyle iddialı gelirse kasa olarak sevdiğim bir modeldir. Son olarak Mevlana Celaleddin Rumi'nin bir nasihatı dillendirelim: Gel, gel, ne olursan ol yine gel.
  • quote:

@xxSpecter Redmi Note iyi tarafı mtk işlemci, 720p ekran olması ve batarya yüksek olması nedeni ile şarj konusunda baya iddiali bir model bu neden ile ilk tercihim o tabi Mi3s şarj konusunda böyle iddialı gelirse kasa olarak sevdiğim bir modeldir. Son olarak Mevlana Celaleddin Rumi'nin bir nasihatı dillendirelim: Gel, gel, ne olursan ol yine gel.

Bu da benim sözümdür: HTC gibi 2014'de 4 MP kameralı telefonu 2500'den satacaksan gelme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Sonbahara sarkar, direk Mi3s ile gelirler

Mi3s nasıl olacak bilemiyorum, ama Snapdragon 805, 3GB RAM olur. Baz versiyonunu 32GB'dan başlatabilirler gibi geliyor. Üst versiyonu da 128GB olabilir. Ekran boyutu 5.2-5.5 inç olabilir. Bu konuda ortaya çıkmış bir şey var mı?

30 Nisanda tanıtılacak gibi duruyor o etkinlikte de olmazsa zaten bir sonraki etkinlikleri yazın ortasına doğru

S801 (AC)
    5" Full HD JDI IPS
    3 GB Ram
    Metal Kasa
    3050 MAh üstü bir pil
    16/64 GB Depolama
    13 yada 16 MP Sony Sensörlü kamera
    8 MP ön kamera

ile gelecek ve çıkınca koşa koşa alacağım

aynen bende senin gibi düşünüyorum elite dede jdı ekran var 1 günü 2500 ma ile çıkarıyor diyorlar bunda 3050 var 1günü çıkarır ve üstüne şarj kalır yani her yönden üstün telefon bire 5.5 yenire 5 inç ekran var eğer elite fiyat bandında olursa gerçekten alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter
    Bu da benim sözümdür: HTC gibi 2014'de 4 MP kameralı telefonu 2500'den satacaksan gelme.

Xiaomi zaten fiyat konusunda hep diğer Çin'li firmalardan farklı bir yol izleyerek uygun fiyatlı sattı ürünlerini. Umarım Türkiye'de de aynı yolu izlerler.
    Aynı bölüm altında ki diğer başlıklar için yöneticiden birleştirme istedim farklı konulardan ziyada tek konuyu takip için daha iyi olur, bu arada Xiaomi umarım bu sıkı takip için bize bir öncelik tanır da gelirse satın alma önceliğimiz olur umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Xiaomi zaten fiyat konusunda hep diğer Çin'li firmalardan farklı bir yol izleyerek uygun fiyatlı sattı ürünlerini. Umarım Türkiye'de de aynı yolu izlerler.
    Aynı bölüm altında ki diğer başlıklar için yöneticiden birleştirme istedim farklı konulardan ziyada tek konuyu takip için daha iyi olur, bu arada Xiaomi umarım bu sıkı takip için bize bir öncelik tanır da gelirse satın alma önceliğimiz olur umarım.

Birleştirme derken yöneticiler silmeyin bu konuyu?

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

mtk 6595'li 2 gb ram'li bi fablet gelirse tadından yenmez vallahi çinliler yapıyorlar yahu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

mtk 6595'li 2 gb ram'li bi fablet gelirse tadından yenmez vallahi çinliler yapıyorlar yahu

Yalnız Xiaomi apple cı bir firma :D nick ten dolayı dedim :):)

• @xxSpecter silmezler birleştiriler bu arada diger konuları yazdım bu konuyu degil.
  • Beyler %47'nin altına düştük , saldırma vaktimiz geldi

Bu arada bu oylama ne kadar sürecek ?
  • hele bi gelsin şimdilik boş hayallere kapılmayın belki de gelmekten vazgeçecek

• matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    apple'ın fiyatına karşıyım ben kardeşim adamlarla alıp veremediğim yokki :)))
  • One+ beklerken bu çok iyi oldu.
    Pusuda bekliyoruz.

• Bir oyda benden 307 oldu
    ben xiaomi mi3 kullaniyorum böyle telefonlari ülkemizde görürüz inşAllah

• Bir an once gelirler ins. Simdiye kadar oyle guzel bir arayuz gormedim temalari falan cok guzeldi ta samsung s2 de kullanirken ben. Simdi muhakkak daha iyidir. Muzik app arayuzu falan amanin heyecanlandim g2mden sogudum yahu :D

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.