Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kamera ve fotoğraf performansı nasıl xiaomi mi3 ün ? Karşılaştırma tercihimizdir
    Artık biraz da bilginin içine girelim !
  • Oy kullanılmıştır. Ha gayret
  • Merhaba Arkadaşlar

Bende kullanıyorum xiaomi mi 3W
    Şuan için bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
    antutudan yapılan test resimlerdeki gibidir

https://store.donanimhaber.com/68/fa/42/68fa42a91cec4620b0ec8cd79c908a8b.jpg
    https://store.donanimhaber.com/51/52/45/515245927fcd47d70f5d6c8d69b1fead.jpg
     Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_caan -- 27 Nisan 2014; 23:16:01 >

• o vermek yerine ingilizce metinler hazırlayıp yetkililerin ağızlarından laf almak daha iyi olur. anket işi boş iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecekleri kesin mi? Dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Gelecekleri kesin mi? Dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız da.

Acıklamayı xiaomi yapti biz degil:) oylamada gelsin mi oylamasi degil zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

:))))
  • quote:

quote:

Açıklamayı yapan tek firma Xiaomi değil. Hiçbirisini göremiyoruz piyasada. Neyse, gelse de bitse şu yurtdışından telefon sokma çilesi.
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    Hocam kamerası 13mp. Bana yetiyor daha önce s4 kullaniyordum satip bunu aldım..
    İkisi arasinda karsilastirma yapacak olursam s4 daha iyiyidi diyebilirim samsung daha iyi bir mercek kullanmis..
    Cok mu belli oluyor veya kötümü dersen hayir anca telefonlari yanyana koyarsan anlarsin..ama performans dersen s4 note 3 s5 lg g2 yanina yaklasamaz en ufak bir donma takilma gecikme söz konusu bile degil dokun ve acilsin bu kadar beklemek yok..
    Kameranin en güzel özelliklerinden biri daha once hicbir telefonda gormedigim (belkide vardir) ön kamerayi acip kendinize baktiginizda size yaşinizi,kız yada erkek oldugunu söylemesidir

• oyumuzu verdik bakalım beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömersgs

Hocam kamerası 13mp. Bana yetiyor daha önce s4 kullaniyordum satip bunu aldım..
    İkisi arasinda karsilastirma yapacak olursam s4 daha iyiyidi diyebilirim samsung daha iyi bir mercek kullanmis..
    Cok mu belli oluyor veya kötümü dersen hayir anca telefonlari yanyana koyarsan anlarsin..ama performans dersen s4 note 3 s5 lg g2 yanina yaklasamaz en ufak bir donma takilma gecikme söz konusu bile degil dokun ve acilsin bu kadar beklemek yok..
    Kameranin en güzel özelliklerinden biri daha once hicbir telefonda gormedigim (belkide vardir) ön kamerayi acip kendinize baktiginizda size yaşinizi,kız yada erkek oldugunu söylemesidir

Yasi tutturuyor mu :):)

• matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Genellikle yakin soyluyor bazen tam tutturuyor mesela beni tam soyluyor..

• Oppo Find 7A ve Xiaomi Mi3 karşılaştırması.

http://www.youtube.com/watch?v=UhaAaKVVwKI

Özellikle kamera performasında Oppo daha iyi.
  • quote:

quote:

quote:

Açıklamayı yapan tek firma Xiaomi değil. Hiçbirisini göremiyoruz piyasada. Neyse, gelse de bitse şu yurtdışından telefon sokma çilesi.

Benim bildiğim geleceğiz diyip de gelmeyen firma olmadı. Xiaomi diğer firmalara benzemez adamların CEO'su yaptı açıklamayı. Yoksa gözden düşeceklerini biliyorlardır ve oylamada gücümüzü gördüler.

• 314. oy benden :) Sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo da gelecek(ti) bu sene. Daha senenin bitmesine çok var tabi. Gerçi Lenovo'ların fiyatları uçuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

GMD ELİTE ALANLAR BUNU GÖRÜNCE AGLAYACAK GİONEE NASIL KAZIK ATMIŞ
    http://www.phonearena.com/news/The-IUNI-U2-is-a-monster-from-Asia-with-an-aluminum-body-premium-specs-and-outrageous-price_id54039

kisaca ozetlersen haberi cok sevinirim :)

• 315 oyda benden

çinli firmalar bu gidişle ortalığı iyi ce karıştaracak. buda inşallah bize yaracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Lenovo da gelecek(ti) bu sene. Daha senenin bitmesine çok var tabi. Gerçi Lenovo'ların fiyatları uçuk.

türkiye müdürü yıl sonu gelecek dedi twitter da gördüm

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.