Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MI3 un fyatinin assagi cekilmesi gerekiyor ama s in oneplusla kapismasi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 28 Nisan 2014; 10:00:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

Oppo Find 7A ve Xiaomi Mi3 karşılaştırması.

http://www.youtube.com/watch?v=UhaAaKVVwKI

Özellikle kamera performasında Oppo daha iyi.

oppo kamera ve ekran olarak mi3 ü ezmiş gibi mi3 ün ekran parlaklığı filanmı düşük acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Miui forumdaki "dejavue" kim? Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor. GM Discovery'nin fiyatı özelliklerine göre düşük demiş. Dikkatli olun onunla rekabet ediceksiniz demiş. İşgüzarlığın bu kadarı olur.

O telefonun eşdeğerini yarı fiyatına satıyor Xiaomi. GM Discovery'nin aslı yine bir Çin telefonu olan Gionee Elife E3. Çin fiyatı 1699 yuan. Onun rakibi Xiaomi Hongmi; onun fiyatı 799 yuan.

Bence ayaginizi denk alın yuksek fiyattan girmeyin demek istemis :):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

MI3 un fyatinin assagi cekilmesi gerekiyor ama s in oneplusla kapismasi icin

One plus yokki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mjj_renegade

Arkadaşlar Size haberlerim var;

Haber: MI3S de micro sd kart girişi olacak.http://www.androidetvous.com/2014/04/25/xiaomi-mi3s-snapdragon-801-2/
     Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

Xiaomi Mi3S : Snapdragon 801 3 GB Ram, 2.5 Ghz, 4.4.2 Kit Kat, 16 GB bellek ve artırılabilir Micro SD kart girişi, arka kamera 13 ya da 16 olacak ve ön kamera da 8 MP olacakmış, Ürün 4G ve LTE desteği de sunacak.

Neden 805 falan varken 801 le geliyorlar .. halbuki daha 3-4 ay var cikmasina :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Çok fena detaylar öğrendim ama burada paylaşamıyorum arkadaşlar. Bu adamlar gelince millet sıraya girecek telefonu almak için o derece iddialı geliyorlar.

yapma bunu volkan yapma bunu....

• Beyler hadi gayret koca forumdan 300 Lerde mi cikiyor ya kimse 2 dk sini ayirmiyor mu !! Oy verinde gorsunler ilgi cekelim !! Gerekirse konu sahibi oy icin ayri konu acsin !

• Ömersgs Ö kullanıcısına yanıt
    İşte budur. Gayet objektif olduğu belli bir karşılaştırma yapmışsın arkadaşım. Çok teşekkür ederim.
    Belkide Mİ3S de bu kamera kalitesini de geliştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

İşte budur. Gayet objektif olduğu belli bir karşılaştırma yapmışsın arkadaşım. Çok teşekkür ederim.
    Belkide Mİ3S de bu kamera kalitesini de geliştirirler.

Kamera yönünde cok farklı iddialar geldi 3s icin bakalım dogru mu :)

• matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Şimdi Hocam belliki Mİ3S çok hızlı ve kaliteli bir ürün.
    Geriye şüphe duyduğumuz tek unsur belli ki "Kamera performansı" ... Web'te foto örneklerini çokça inceledim. Ama kafada soru işareti bırakıyor.
    Siz neler duydunuz Mİ3S kamerası ile ilgili lütfen paylaşırmısınız. Link de verebilirsiniz.
  • İnşallah MI3s kamera ve ekran konusunda daha iyi olur.
  • Ruslar bastırmış, şimdiye bizim 1k olmamız lazımdı.
    Çıksada alsak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Miui forumdaki "dejavue" kim? Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor. GM Discovery'nin fiyatı özelliklerine göre düşük demiş. Dikkatli olun onunla rekabet ediceksiniz demiş. İşgüzarlığın bu kadarı olur.

O telefonun eşdeğerini yarı fiyatına satıyor Xiaomi. GM Discovery'nin aslı yine bir Çin telefonu olan Gionee Elife E3. Çin fiyatı 1699 yuan. Onun rakibi Xiaomi Hongmi; onun fiyatı 799 yuan.

Bence ayaginizi denk alın yuksek fiyattan girmeyin demek istemis :):)

Dostum bunlar kesin bilgiler değil, tahmin sadece. Firma bir açıklama yapmadı. Ama şunu unutma, Xiaomi akıllı bir firma, önce yem atıyor ve sonra özellikleri tüketici beklentilerine göre piyasaya sürüyor. Bu sebeple çok başarılı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjj_renegade -- 28 Nisan 2014; 12:49:00 >

Doğru söyleyin siz miydiniz o

Kaş yapayım derken göz çıkartılmış. Xioami çok daha ucuz satacak zaten. Boşboğazlıkla yol göstermiş oluyor. Ben bu fiyatı bile ucuz diye beğeniyorum diyor. Halbuki ucuz zannnettiği o fiyat pahalı aslında.

Kim ayağını denk alacak göreceğiz. Xiaomi'nin Türkiye'ye geliş haberini öğrendiklerinde General Mobile yetkililerinin suratını görmek isterdim.
  • quote:

Doğru söyleyin siz miydiniz o

Kaş yapayım derken göz çıkartılmış. Xioami çok daha ucuz satacak zaten. Boşboğazlıkla yol göstermiş oluyor. Ben bu fiyatı bile ucuz diye beğeniyorum diyor. Halbuki ucuz zannnettiği o fiyat pahalı aslında.

Kim ayağını denk alacak göreceğiz. Xiaomi'nin Türkiye'ye geliş haberini öğrendiklerinde General Mobile yetkililerinin suratını görmek isterdim.

Yok hocam benimki matmuhendisi ordada isterseniz bakabilirsiniz:):)

• Bu arada Xiaomi Mi3 16GB'ın fiyatını 270$'a, (1699 yuan), Mi3 64GB'ın fiyatını 320$'a (1999 yuan) çekmiş. Yani şu anda Türkiye'de olsa 64GB Mi3'ü 850-900TL'ye satma durumu olabilirdi
    sadece türkiye için demedim:)
  • Ben Çin den MI3 S almak istiyorum ama çok sahtesi var ayırd etmek de pek kolay değil. Bu arada Imei atama programı konusunda yardımcı olabilecek olan var mı bir de IMEI nerden bulabilriz :-) Burda konuyu saptırmayalım, özelden ulaşırsa yardımcı olmak isteyen arkadaşlar sevinirim.
  • Konuyu popüler konularda ilk sıralara alabilseydik oylamaya daha çok katılım olabilirdi. Çünkü Ruslar geçecek bizi büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjj_renegade

Ben Çin den MI3 S almak istiyorum ama çok sahtesi var ayırd etmek de pek kolay değil. Bu arada Imei atama programı konusunda yardımcı olabilecek olan var mı bir de IMEI nerden bulabilriz :-) Burda konuyu saptırmayalım, özelden ulaşırsa yardımcı olmak isteyen arkadaşlar sevinirim.

Turkiyeye cikicak insallah. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmuhendisi -- 28 Nisan 2014; 13:31:31 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.