Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Konuyu popüler konularda ilk sıralara alabilseydik oylamaya daha çok katılım olabilirdi. Çünkü Ruslar geçecek bizi büyük ihtimal.

Kesinlikle haklısın ruslar şuana kadar bireysel hareket ettiler herhangi bir forumdan destek gelirse bizi çok rahat geçerler..

Arkadaşlar olumsuz yorum yapmayın kaş yapayım derken göz çıkartacaksınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppp

edit: ruslar atağa kalktı üst konulara çıkartalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunta_Reis -- 28 Nisan 2014; 13:47:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ruslar diyor ki; Barabar bir saat duş yuz dolarrr :-)
  • Anket için o kadar kasmaya gerek yok. Pazar araştırmalarını yapmışlardır. Kendi üretim kapasiteleri, Türkiye'deki bürokrasi, genişleme politikaları vs. Kafalarındaki takvim bellidir zaten.
  • mjj_renegade kullanıcısına yanıt
    Mi3s daha çıkmadı.

Büyük ihtimalle gümrükte takılır. Eskiden geçme ihtimali fazlaydı. Paranız ziyan olur. Türkiye'ye gelmelerini beklemek en sağlıklısı artık.

IMEI atma işi de Mediatek çipsetli telefonlarda oluyor. Mi3s'i pasaporta yazdırmanız gerekir.

Zaten internetten satış yapan yerler de gerçek fiyatından daha yükseğe satıyor. Gümrükten bir şekilde geçse bile -ki büyük ihtimalle takılacaktır- sonuçta aynı paraya gelir.
  • mi4 isterim isterimde isterim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91090563&p=1#91090563 bu orjinalmi

Aynı konuyu dün incelemiştim ben. Arkadaş ilanda maddi durumdan dolayı satıyorum demiş ama başka bir Mi3 ilanında 64 gb getirirsen alabilirim diyordu. Şuan o ilana baktım yorumu kaldırmış.

Kilit ekranına dikkatlice baktığımızda telefonun ekran çözünürlüğü düşük olduğu için kilit ekranında ki halka çok büyük. Ayrıyetten kutununda malzeme kalitesi çok kötü hissiyatı verdi. Xiaomi bu hususlara dikkat eder ve ürünü koyduğu kutuyu çok üst düzey malzemeyle yapar veya yaptırır. O yüzden ürün %90 fake. Ama kimsenin de günahını almak istemiyorum.

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

Merhaba ilandaki cihazın alıcısı benim her nekadar içimde kuşku uandırsanızda kendi kendime şu soruyu sormadan da geçemedim.
    Referansında en ufak kusur olmayan biri neden böyle bir şey yapsın ? Eğer daha kuvvetli bir kanıtınız varsa lütfen paylaşın bilmeyi çok isterim. Bana deyinki kardeşim bak bu cihaz şu şu %100 fake dir. Ama siz yinede uyarmışsınız alacak arkadaşı uyarın diye ; teşekkür ederim. satıcı arkadaş ilede görüştüm. Maksadım burda kimsenin kırılması üzülmesi değil gerçek ne ise o ortaya çıksın kimseye sen haklısn yada haksızssın demiyorum.
    Şuan tek istediğim burda ortak bir görüş birliği çıkması ve bu cihazı gönül rahatlığıyla alabilmek. Kim cihaz hakkında ne biliyorsa fikrini söylesin arkadaşlar , şimdiden tşk ederim.

• Arkadaşlar herkes birden fazla oy verebilir. Aşağıda vermiş olduğum link sizlere 2 saatlik kullanım için geçici mail kutusu oluşturuyor. Mail adresi siteye girdiğinizde üst kısımda yazıyor. Oradan aldığınız maille siteye kayıp olup. Aktivasyon mailini onayladıktan sonra. Oy verebilirsiniz. Kullandığınız mail adresini sil butonuyla silerek tekrar aynı şeyleri yapıp defalarca oy verebilirsiniz. Ben 4 kere yaptım şuanda bu işlemi :D Karışık anlattım fakat zaten linke girdikten sonra çalışma mantığını anlarsınız :) Gelsin bakalım oylaaaar :D

http://temp-mail.org/tr/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu Kartalı kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkten IMEI ve seri no sorgulamasıyla cihazın orjinal olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

http://order.mi.com/service/imei
  • Abi çıldırcam Mİ3S özellikleri yukardaki arkadaşın yazdığı gibiyse müthişmiş. Gerçi bazıları daha üstün bekliyo bayıldım telefona. Yorumlara göre Mayıs ayında duyuruluyor. Peki ne zaman satışa çıkar önceden sorulduysa kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyavlayankirpi -- 28 Nisan 2014; 14:55:58 >
  • Oy kasıyorum arkadaşlar yukarıda bahsettiğim linkle geçici mail adresi alarak defalarca üye olup oy verebilirsiniz :) Destek bekliyorum

• Arkadaşlar öncelikle burada kimse birbirini tanımaz sadece forum üzerinde yazdığımız konuştuğumuz kadar birbirimizi tanıyabiliriz öyle değil mi? O yüzden birisi hakkında arkadan konuşmak veya atıp tutmak yerine o arkadaşı da konuya dahil edip eğri doğru bir şekilde tartışmak hoş değil mi? Ürünü Geçen hafta cumartesi günü İstanbulda bir arkadaşım vasıtası ile Dreamparks nickli arkadaştan satın aldım çünkü gerçekten çok merak ettiğim bir cihazdı. Sağolsun arkadaş çok ilgili her türlü yardımda bulundu pasaport kayıt evrakları ile birlikte sıfır olarak teslim aldım. Zaten o forumdaki mesajlar da daha öncesinde atılmış mesajlardı. Bigboss ve oguzmete adlı arkadaşlarla da iletişime geçmiştim ama Dreamparks adlı arkadaşıma kısmet oldu.

Şimdi sana soruyorum oraya koyduğum bir tane ekran görüntüsünden ürünün fake olduğunu nasıl anladın? Üstelik oraya test sonuçlarını koymuşken? Kutunun neresi özensiz olarak hazırlanmış onu da anlamadım? Üzerinde seri nosu herşeyi gözükmekte ve imei numarası Mİ 3 olarak kayıtlı. Geldiğinden beri üç güncelleme almış. Mi clouda giriş yapmışım. Test sonuçlarını ekliyorum tekrar belki anlarsınız da anlamadan dinlemeden çamur atmayı bırakırsınız.

Ben o kadar referansı boşuna yapmadım. Kimsenin hakkına girecek değiliz. Evet bir ton para döktüm aldım ama şu anda paraya acil sıkıştım. Farkındaysanız bir başka ilan daha açtım. Htc One cihazımı da satıyorum. Hani çok dikkatlisin ya beni takip etmişsin onu da belki görmüşsündür diye belirtmek istedim.

Hani xiaomi sayfasında fake ve gerçek ürün resimleri paylaşıyordun ya sırf üşenmedim kamera bölgesini ve kamera arayüzünü de ekledim ekran görüntülerine.

NOT: Lütfen benim hakkımda yorum yapacaksanız beni haberdar edin edep adap biraz ayıp arkadaşlar. Dreamparks hocam gelip bir iki kelam edersen çok sevinirim :)

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

• Arkadaslar bu panik niye ,adamlar gelirler pazar genis korkmayin bu kadar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkykal kullanıcısına yanıt
    Yapmayın. Hiç gerek yok. Anlaşılır, kaş yapmak isterken göz çıkarırsınız. Zaten açık fark var. Olmasa da ankette birinci olduğumuz için daha erken gelmez.
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    5 yaptım bıraktım madem. Haklısınız :)

• Dostum burda kimse kimsenin arkasından konuşmuyor. Bilhassa ben kimsenin mağdur olmaması için birkaç kelam ettim. Belki de sizin aldığınız ürün fakedir nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz anlamış değilim (Bu söylediğim ürünün fake olduğu anlamına gelmiyor)... Sizin çok paranız vardır 2-3 günlüğüne bin liradan fazla para verip deneme amaçlı ve merak gidermek için cihazı almışsınızdır anlarım da bizlere 1 hafta önceden yaptığınız yorum pek bir anlam içermedi.

Sizi de takip ediyor değilim, Mi3 konularını takip ediyorum ve tesadüfen görmüştüm. Zaten bu ürün fakedir aman almayın diye de birşey dediğimi hatırlamıyorum. Büyük ihtimal fake ama kimsenin günahını almak istemiyorum diye de belirtmiştim. Benim gördüklerim kadarıyla %90 fakedir bu dedim. Siz kalkıpta ya arkamdan konuşuyorsunuz yüzüme söyleyin gibi çıkışmanıza anlam veremedim. Benden başka kimse telefonunuza yorum yapmadı ve benim yaptığım yorumda ortada.

Bana adap edep davası yapacağınıza Mi3 ilanlarında yaptığınız yorumların birbiriyle nasıl çeliştiğini anlamaya çalışın. Biraz düşünme yetinizi kullanırsanız hak vereceksiniz bana. Burdaki çoğu kişi de benim gibi düşünüyordur eminim.

• merhaba arkadaslar,
    bi arkadasım 2 gun sonra çine gidiyor, xiaomi mi3 getirmesini soyledim acaba nerden alabilir. Sorunsuz sekilde fake vs. Sıkıntısı olmadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes oy kullansin

• Bende ondan bahsediyorum işte. Telefonu alıp 2 hafta sonra satmak -üstelik HTC One kullanırken- biraz abes kaçtı. Sadece meraktan bin liradan fazla para vermek belki de bizler için normal bir durum değildir. Attığınız fotoğrafların bile başka bir telefona ait olup olmadığı bile belli değil. Burada kimse kimsenin dolandırılmasını istemez. Ortada o kadar fake cihaz varken sizin ilanınızda fotoğraflarda fake cihazlardakilerle aynı görseller olması ne hoş tesadüf.

Şikayet edeceğim deyip de insanları susturabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Eğer cihazınıza güveniyorsanız alacak arkadaşa elden satmanızı tavsiye ederim. Benle ilgili bir sıkıntınız varsa özele gelin, buradan şikayet edeceğim diye tehdit etmek pek hoş olmuyor. Ben fikirlerimi söylerim ve arkasındayımdır. Ki sizin cihazınızın kesin fake olduğunu belirten bir yorumumda yok.
  • quote:

Dostum burda kimse kimsenin arkasından konuşmuyor. Bilhassa ben kimsenin mağdur olmaması için birkaç kelam ettim. Belki de sizin aldığınız ürün fakedir nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz anlamış değilim (Bu söylediğim ürünün fake olduğu anlamına gelmiyor)... Sizin çok paranız vardır 2-3 günlüğüne bin liradan fazla para verip deneme amaçlı ve merak gidermek için cihazı almışsınızdır anlarım da bizlere 1 hafta önceden yaptığınız yorum pek bir anlam içermedi.

Sizi de takip ediyor değilim, Mi3 konularını takip ediyorum ve tesadüfen görmüştüm. Zaten bu ürün fakedir aman almayın diye de birşey dediğimi hatırlamıyorum. Büyük ihtimal fake ama kimsenin günahını almak istemiyorum diye de belirtmiştim. Benim gördüklerim kadarıyla %90 fakedir bu dedim. Siz kalkıpta ya arkamdan konuşuyorsunuz yüzüme söyleyin gibi çıkışmanıza anlam veremedim. Benden başka kimse telefonunuza yorum yapmadı ve benim yaptığım yorumda ortada.

Bana adap edep davası yapacağınıza Mi3 ilanlarında yaptığınız yorumların birbiriyle nasıl çeliştiğini anlamaya çalışın. Biraz düşünme yetinizi kullanırsanız hak vereceksiniz bana. Burdaki çoğu kişi de benim gibi düşünüyordur eminim.

@chevanton @xxSpecter

Kimse kimsenin arkasında konuşmuyor demişsin ama arkadaşın ilanından habersizce alıntılar alıp bu fake olabilir diye ahkam kesmişsin. Arkadaş konuları takip etmese hakkında yazılanları görmeyecek ve sattığı ürünün fake olduğu sanılacak. Daha ürünün fake olup olmadığını bilmeden emin olmadan yazmışsın ki arkadaş ürünün orjinal olduğunu tüm yazılımlarla ıspatlamış. Bunun arkasında ya yazdığını düzelmeli yada özür dilemeliydin. Buradan yada klavye başında yazmak çok kolay. Yazdığın yazıların ne anlama geldiğini bilmeden yazılarının nerelere gideceğini bilmeden yazmak sorumsuzca bir davranış. Eğer insanlara fake ile orjinal ürünlerin arasındaki farklar diye konu yada başlık açsan ve kaynakları farklı yerlerden alsan sıkıntı olmayacak. O ürünü ben sattım. Yaklaşık Mart ve Nisan ayında 19 adet 16GB modeli 3 adette 64gb modelinden sattım. İsim listesi ve telefonları izin isteyerekte paylaşabilirim. Türkiyenin 4 bir yerine gönderdim bu cihazlardan. Ben sırf her hangi bir sıkıntı oluşturmasın diye 60$-100$ arası daha fazla ücret ödeyip ürünleri kendi mağazalarından imei ve barkodlarını okutup teyid edip öyle elden alıp getirtiyorum. Bu kadar çabaya emeğe karşı gelip burada bu tarz yazılar yazman sorumsuzcadır.

Saygılarımla; @dreamparks (Ömer)

http://www.xiaomishop.com/

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.