Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak dostum, 2. el ilanlarına sık sık bakarım o konuyu da görmüştüm fakar dikkatle incelemedim, ne seni tanırım ne diğer arkadaşı. Dikkat ederseniz bir arkadaş konuyu attı ve bilerek fake satıyor ama emin değilim dedi. Bende fake fotoğraflarla karşılaştırdım ve dedim ki fake fotoğraflardakine çok benziyor %90 fake olabilir ama kimsenin günahını almayayım.

Olayın başlangıcı ben olmamama rağmen bu endişeniz ve tavrınız nedir anlamadım. Dersin kardeşim ürün fake değil alacak arkadaşa elden satarım gerekirse olur biter. Burada ikiniz birden dövecekmişsiniz gibi söylediklerimi tekrar etmeme veya benim tekrar etmeme gerek yok. Ürüne güveniyorsanız elden teslim edersiniz alacak arkadaş bakar alır. Bu kadar yaygara koparmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkykal

5 yaptım bıraktım madem. Haklısınız :)

Dostum yapma, Ruslar geçerse bakarız bir çaresine :-)
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Emrah bey ürünü aldığı zaman buraya gelir yorumunu yapar. Daha sonra sizden özür bekleyeceğim yorumunuz için yoksa sizi şikayet etmek zorunda kalacağım. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevanton -- 28 Nisan 2014; 16:33:16 >
  • Uzun yıllardır donanım haberden 2. El alır satarım ne kimseden kazık yedim nede kimseye kazık attım. İnsanlara güvendim ve hiçbirzaman güvenim boşa çıkmadı. Referans sistemi bile kullanmadım bugüne dek. Ama budeğilki hiçbir şeyi sorgulamayacağız, tabiki soracağız ne nedeğildir diye. Donanım haberin güzelliğide burada zaten biri iyi derken biri eleştiriyor . sanmayınki tartışmanız hoşuma gidiyor . Bu tartışmayı yapan arkadaşların hiçbirinin kötü niyetli oldunuda düşünmüyorum. Hepinize tşklerimi iletiyorum

Ben cevabımı aldım hem satıcı tarafından hemde eleştiren taraftan. Bu telefonu alacağım eğer ki öyle ters bişey olursa zaten aynı gün kendisine yollarım burada her şeyi enine boyuna yatırırız. Sonuçta burada hepiniz isim yapmış az çok referansı olup birbirimizden maddi manevi çıkarlarımız olan insanlarız

Hepinize saygılarımı yolluyorum

Emrah
  • @chevanton Şu yorumlarınızı gören insan her konuya sizin dolandırıcı olduğunuzu yazmışım gibi sanacak. Lütfen konuyu saptırmadan pm den devam edin ne yazacaksınız..

@Anadolu Kartalı Sonunda aklı başında biri yorum attı. Arkadaşlara söylediğim her sözü 10 defa tekrarlamak zorunda kaldım ama arkadaşlar anlamak istemiyorlar sanırım. Bana giydirdikten sonra da telefonu satın aldığı kişiyi çağırması bana pek manidar geldi. Bu konuyu aramızda halledebilecekken bir de yetmezmiş gibi 3. bir şahıs çağırıyor, ondan sonra bana dolandırıcı dedin diyor. Kardeşim daha sattığın malı savunamıyorsun, aldığın adamı çağırıyorsun bir de bana ahkam kesiyor. Ben size pm den neler yapmanız gerektiğini söyledim, hayırlı olsun şimdiden.

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Adamakıllı laftan sözden anlasaydınız kimseyi konuya dahil etme gibi bir lüksüm yoktu. Benimle ilgili konuşacaksın, Emrah bey haber vermese konudan haberim olmayacak ondan sonra da konuyu saptıran ben olacağım. Fotoğrafların bana ait olmadığını söylediniz, ürün fake şikayet edin dolandırıcı olabilir dediniz. Yahu elinizde kanıt olmadan nasıl böyle konuşabiliyorsunuz size bu hakkı kim veriyor? Benim hakkımda asılsız konuş ondan sonra ben güvendiğim inandığım adamdan ürünü aldığım adamı çağırınca 3. şahısı çağırıyor de. Ben güvenmesem kimseyi buraya çağırıp da yorum yapsın diye uğraşmam. Biraz mert olun
  • Note 2 kullanıyorum

Mı3 nasıldır fiyat ve performs olarak. Antutu testinde 30 bin puan alıyor mi3 donanım olarak sağlam sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Adamakıllı laftan sözden anlasaydınız kimseyi konuya dahil etme gibi bir lüksüm yoktu. Benimle ilgili konuşacaksın, Emrah bey haber vermese konudan haberim olmayacak ondan sonra da konuyu saptıran ben olacağım. Fotoğrafların bana ait olmadığını söylediniz, ürün fake şikayet edin dolandırıcı olabilir dediniz. Yahu elinizde kanıt olmadan nasıl böyle konuşabiliyorsunuz size bu hakkı kim veriyor? Benim hakkımda asılsız konuş ondan sonra ben güvendiğim inandığım adamdan ürünü aldığım adamı çağırınca 3. şahısı çağırıyor de. Ben güvenmesem kimseyi buraya çağırıp da yorum yapsın diye uğraşmam. Biraz mert olun

Direk ilk yazdığınız yazıda ürünü aldığınız kişiyi konuya çağırmışsınız. Neyse pm'inizi cevapladım. Konu çok uzadı.

• Biz oyumuzu kullanalim kendimizi gösterelim de... adamlar zaten gelecek onemsesinler daha fazla amaç bu..

• Beyler tartışmanızı özelden yapın sizi çekmek zorunda değiliz.
  • SONUNDA (: Artık yurtdışından tel getirmek çok zor oluyor.
    Xiaomi candır ya yeni telefon alacaktım.Biraz bekleyeyim de en iyisi olsun bari
    Forumda doğru düzgün Xiaomi konusu göremedim.Burası güncel kalsın arkadaşlar (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

SONUNDA (: Artık yurtdışından tel getirmek çok zor oluyor.

Hergün herkes bir tane konu açıyor ama buraya yazsalar konu popüler konularda ilk sıradaydı. O zaman daha fazla kitleye ulaşma fırsatımız olacaktı. Belki de bu Xiaomi'nin planlarını daha erken uygulamasına sebep olacaktı. Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum sağolsun birkaç arkadaş güzel bilgiler paylaşıyorlar ama daha çok kişiye ulaşması lazım konunun.
  • diğer konu açan arkadaşların buradan haberi olmayabilir direk başlık açabiliyorlar onları buraya yönlendirelim burada konuşalım telefon hakkında.
    İmza kısmına sizin imzalarınızdan ekleyebiliriz
  • quote:

SONUNDA (: Artık yurtdışından tel getirmek çok zor oluyor.

Oyunuzuda kullanmayı unutmayın

• Arkadaşlar mesela xiaomi telefonları getirirse kayıt ettirmek zorunda değil mi ?
    Şimdi kayıt 100-120 lira civarı.Bu kayıt parasının içinde ÖTV si KDV si dahil mi yoksa ayriyeten bunlar için de para alınacak mı
    Sanırım MTK lı cihazları da kayıt ettirmek zorunda xiaomi yoksa yasal olmaz
  • quote:

Arkadaşlar mesela xiaomi telefonları getirirse kayıt ettirmek zorunda değil mi ?
    Şimdi kayıt 100-120 lira civarı.Bu kayıt parasının içinde ÖTV si KDV si dahil mi yoksa ayriyeten bunlar için de para alınacak mı
    Sanırım MTK lı cihazları da kayıt ettirmek zorunda xiaomi yoksa yasal olmaz

Aynen dedigin gibi..

• Zopo bu hafta kargolamaya başlıyormuş
    http://forum.donanimhaber.com/m_88208553/mpage_108/tm.htm
    Aracı firmalar zor oluyor inşallah zopo kendisi getirir :) Belki magaza felan açar
  • quote:

Zopo bu hafta kargolamaya başlıyormuş
    http://forum.donanimhaber.com/m_88208553/mpage_108/tm.htm
    Aracı firmalar zor oluyor inşallah zopo kendisi getirir :) Belki magaza felan açar

ZOPO zaten aracı bir firma ile geliyor. DGTech diye bir firma getiriyor.
  • caps1ock kullanıcısına yanıt
    Bireysel olarak yurtdışına seyahatinden dönüşte yanında telefon getirenler 115TL'ye kayıt ettiriyor.

Yasal olarak ithal edilen telefonlarda kayıt telefon başına bilmemkaç kuruş. ÖTV minimum 120TL olmak kaydıyla %25. Üstüne %18 KDV var.

Yurt içinde ne fiyatsa onu verip alıp kullanacaksınız, diğer markalar gibi.
  • Xiaomi varken zopomu alinir

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.