Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 275 dolarlik 16 gb versino % 18 kdv % 25 - 30 otv(net bilenler belirtirse sevinirim) eklendiginde bile 425 dolar oldu. nakliyesiydi zarti zurtu kendi satacagindan 500 dolari bulmaz ve 900 1050 arasi satilir tahmini. 1600 cok ciddi bi rakam. İyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl yi geçmemesi lazım abi specter arkadaş en fazla 1200 demiş 1200 ise niye alıyım ki ?
  • mkykal kullanıcısına yanıt
    Bu sayade 2. mesajı attım 3 daha atacam ruslarada ayrıca atacam
  • @dhcobanı

ÖTV oranı %25.

270$'lık versiyonundan ordaki %17'lik vergi oranını düşersen 230$ kalıyor.

Zartı zurtuyla 750TL olur. Çin'den 1 tane telefonun uçakla kargosu 8$ tutuyor. Kapına kadar getiriyorlar. Onlara çok daha ucuza mal olur. Lafı bile edilmez.

@supernatrll42

Mi3s'in fiyatını görelim önce. Üst versiyonu 400$ olursa 1100TL'ye yaklaşabilir.

Yok Mi3'ün üst versiyonunun şu anki fiyatı gibi 320$ olursa 900TL bile olabilir.
  • dhcobanı kullanıcısına yanıt
    hocam parekende fiyat üzerinden yürümeyin. Parekende satış fiyatı 270 dolar bi dist. Toplu alımda indirimli alır.

@dhcobanı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • mi3 için dedim ben 1000 tl aşağısı bekliyorum. Direk mi3s ile girerlerse 1000 tl üstü olacak yüksek ihtimalle
  • Fiyat konusunda sıkıntı yok belki beklediğimizden aşagı gelir (: sonuçta xiaomi bu
    Yine yapar bi süpriz
    Zaten 3s çıkınca biraz daha düşer mi3
  • 1000TL yi geçmesinin imkanı yok kendisi getirirse
  • 340.oy benden beyler

• Guaire kullanıcısına yanıt
    400 dolar olmaz bence ya oneplus one karsisinda bence ole bi tehlikeye dusmek istemezler

• Mi3 en fazla 999 olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

Mi3 en fazla 999 olur.

Kosa kosa alırım :)

• Arkadaşlar moderatörlük için başvuru yaptım olumlu oy kullanırsanız sevinirim

http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=20055&pid=401591
  • yav bu nasıl okunuyor
  • Hemşerim Şaomi diye okuniy

• Arkadaşlar beta tester'ım diye mi credit göndermişler,çok ilginizi çeken birşey varsa söyleyin alayım bakalım inceleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendM -- 29 Nisan 2014; 0:01:52 >
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    İnşAllah geliştirirler...
    Başka bir açıdan değerlendirdiğimizde günümüz teknolojisinde amiral gemilerin kameralarıda pek kötü değil yetiyorda artıyor bile bence..
    Zaten full hd-2k-4k falan filan gözle kolay kolay farkedilecek bir durum değil..
    Hatta full hdden yukarisi bile gereksiz sonuçta 1 metrelik fotolar bastırmıyoruz sadece pazar oluşturma çabası firmaların

• Resmi simage yaparsanız sevinirim.
  • Rusya ataga kalkti bu gidisle bizi geride birakacaklar hadi oylar Turkiye'ye .....

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.