Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burdan 1600TL olur diyenlere ve ucuz mu olacak zannediyorsunuz diyenlere el sallayalım
  • xiaomi hakkında her konudan konuşabiliriz (: hem dikkat çeker çok mesaj olunca hem güncel kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Burdan 1600TL olur diyenlere ve ucuz mu olacak zannediyorsunuz diyenlere el sallayalım

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi ilgi görürse oppo,tcl,meize,jiayu felan da gaza gelir belki :D İyice mükemmel olur
    Çindeki telefonlardan gümrük nedeniyle umudu kestik ama en iyilerinden 2 si geliyor (zopo,xiaomi)
  • bu arada meizu ubuntu kullanacakmış telefonda işletim sistemi olarak
  • @xxSpecter Eski kafalıyım idare et facebooka alışamadım daha :)

Mi3 ve 3s konularıda aynı başlık altında incelense bu başlık onlarla yada diger başlıklar bununla birleşse o zaman hem popüler konularda gözükür hemde daha fazla kişi takip edebilir diğer android telefonlar başlığındayız ama 2-3 farklı konu var xiaomi ile ilgili.
  • o konulara buradan tek konudan devam edelim mesajı atayım ben (:
    Birde konuyla ilgilenen arkadaşlar mümkünse imzaları da kullanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

o konulara buradan tek konudan devam edelim mesajı atayım ben (:
    Birde konuyla ilgilenen arkadaşlar mümkünse imzaları da kullanalım

+1

Herkes imzayı kullansın arkadaşlar. İlk sayfadan ulaşabilirsiniz.
  • Akşam Mi3s hakkındaki bütün detayları bütün yazılıp çizilenleri bu konuya yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Akşam Mi3s hakkındaki bütün detayları bütün yazılıp çizilenleri bu konuya yazacağım.

bekliyoruzz

• Haber bugün tarihli...
    "Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, geçtiğimiz günlerde aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 10 yeni ülkeye giriş yapacağının müjdesini vermişti. Android işletim sistemli uygun fiyatlı akıllı telefonları ile yüksek satış rakamlarına ulaşan Xiaomi, yeni pazarlara giriş yapmadan önce mevcut amiral gemisi Xiaomi Mi3'ün fiyatında indirime gitti.
    İndirimli fiyat etiketi ile amiral gemisini Çin dışındaki ülkelere getirme niyetinde olan Xiaomi, 16GB'lık modeli 270 dolara, 64GB'lık diğer versiyonu ise 320 dolara indirdi. Daha önceden tüketiciler, sırasıyla 327$ ve 408$ fiyat etiketi ile Xiaomi Mi3'ü satın alabiliyordu.
    Yeni gelen bilgilere göre Xiaomi Mi3, bu yılın sonlarına doğru Endonezya, Malezya, Meksika, Filipinler, Tayland, Türkiye, Vietnam, Hindistan, Brezilya ve Rusya pazarlarında tüketiciler ile buluşacak."
    http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/04/29/xiaomi-mi3-turkiye-yolunda

• Bir haber daha...
    "Geçtiğimiz günlerde, Çin’in dev firması Xiaomi’nin Türkiye pazarına gelmek üzere olduğunu sizlere müjdelemiştik. Bu güzel haber, bir güzel haberle daha güçlendi. Xiaomi firmasının şu sıralar en popüler akıllı telefonu olan Mi3, biraz daha ucuzlayarak 270$’a satılmaya başlandı.

Kullanıcılarına Tegra 4 ve Snapdragon 800 8974ab çipset arasında tercih imkanı sunan, 2GB RAM’e, 3050mAh pile, 5 inç 1080p ekrana, 13MP Sony arka kameraya, NFC ve 5G WiFi bağlantılarına sahip olan Xiaomi Mi3, bu özelliklerle piyasadaki amiral gemisi akıllı telefonlara kafa tutarken, onların yarısı kadar ucuza satılıyor. Xiaomi Mi3′ün 16GB’lık modeli 270$’dan, 64GB’lık modeli 320$’dan satılıyor.

Bu enfes akıllı telefonu almak isteyenlerin 2014′ün son çeyreğini beklemesi gerekiyor. Bakalım Xiaomi Mi3 ülkemizde hangi fiyatla satışa çıkacak."

http://www.techno-labs.com/xiaomi-mi3-daha-da-ucuzladi/

• Ürünler hangileri olacak ve ne zaman Türkiye'ye geleceksiniz diye sormuştum yöneticilere. Forumdan resmi açıklamayı yapacaklarmış yakında. Bugün mail geldi.
  • yani mi3 849 mi3s 999 tl cik

• Takipteyim. Biran once gelse de mi3s alsak

• http://miui-tr.com/
    bu sayaç ne için

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

http://miui-tr.com/
    bu sayaç ne için

orijinal sitemi acaba
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    hocam sen yine arayı soğutma sık sık mail at yoksa meraktan öleceğiz biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemberbat44

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

http://miui-tr.com/
    bu sayaç ne için

orijinal sitemi acaba

Hemen heycanlanmayın Xiaomi'nin Türkiye pazarına gireceğini açıklar açıklamaz açılan bir fan sitesi miui forumlarında destek beklediklerini açıklamışlardı.

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

• Üzülerek söylüyorum yazın sonlarına doğru gelecekler gibi. Tüm ibre bunu gösteriyor. Umarım yanılırım.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.