Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önceden yapsalardı iyi niyetlerinden şüphem olmazdı da birkaç gün önce bu işe girişmeleri sizce iyi birşey yapacaklar gibi geliyor mu?
    Sadece kendilerini düşünüyorlar.

Xiaomi'nin geleceğini öğrenip hemen elleri sıvamaktan başka birşey değil.
    Ama elemanlar piyasaya direk kendileri girecek. O sayfayı da miui kullanlar var diye yutturmaya çalışacaklar herhalde.

Neyse madem size iyi birşeyler yapacak gibi geliyorsa öyle olsun.

Ben en az bir sene 1+1 kullanıcağım büyük olasılık. Belki daha da fazla.

• wozniak kullanıcısına yanıt
    insan etiketlemekten vazgeçerseniz sevinirim Ben zopo almadım zede de değilim. tanıdığıma sadece ön sipariş verdim.

görüntüye bakarsanız anlarsınız.

izlemenizde fayda var.
  • MAYKO kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar seyrettim, ama anlayamadım. Zira ekranların parlaklık ayarını göremedim. Mesela Mi3'ün ekranı daha düşük bir ayarda olabilir. Ben göremedim. Antutu skorları da ZP998 26.654, Mi3 22.174 çıktı. Çakma Mi3 mü acaba diye düşündüm

ZP998 ekranı daha parlak olamaz demiyorum, ama buraya bakıp bir yargıya varamadım gerçekten. Youtube videosunu yükleyen de ZP998 satan biri olduğu için böyle bir şey yapmış olabilir.

Bir videoda da ZP998, G2'den çok daha aydınlık görünüyordu.

Başka Mi3 videolarına bakayım dedim. Bazılarında gayet iyi görünüyor, ama yine bir karar veremedim.

• Guaire kullanıcısına yanıt
    belki de dediğin gibidir. o kadar parlak da kullanılmaz telefonlar gerçi dış ortam haricinde. Bilmiyorum gelirse görürüz sanırım.
  • Beyler sabah hesabımı uzaklaştıracağım. Haberiniz olsun bir süre yokum buralarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    sitelerine girdiğinde görüsün kardeşim kaliteyi xiaomi oppo oneplusone gerçekten iyi iş çıkarıyor 22k alması imkansız bence sahte olabilir
    http://phonerocket.com/smartphones/Xiaomi-Mi-3-vs-Samsung-Galaxy-S4
    buda 2 versiyonda ayrı ayrı tegra 4 sd800
    http://www.movileschinos.eu/wp-content/uploads/2013/09/Xiomi-mi3-el-movil-con-mejor-benchmark.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıllelioz -- 30 Nisan 2014; 3:03:38 >

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    konuyu napcan :D
  • oy kullanmayanlar kullasın
  • Beyler bazı videolarda antutu skoru2200 dolaylarında nedeni nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiapple

Teknoseyir'in şimdiye kadar hiç taraflı bir inceleme yaptığını görmedim hatta adamlar gmd yi bile firmadan alamadı izleyici gönderdi öyle inceledi

Bu işi hakkıyla yapanlara sözüm yok zaten. O siteyi pek takip etmiyorum. Bir ara Raspery Pi incelemesi ile karşılaşmıştım o kadar. Yapılan incelemelerde de neyin ne olduğu apaçık belli oluyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkykal

Arkadaşlar herkes birden fazla oy verebilir. Aşağıda vermiş olduğum link sizlere 2 saatlik kullanım için geçici mail kutusu oluşturuyor. Mail adresi siteye girdiğinizde üst kısımda yazıyor. Oradan aldığınız maille siteye kayıp olup. Aktivasyon mailini onayladıktan sonra. Oy verebilirsiniz. Kullandığınız mail adresini sil butonuyla silerek tekrar aynı şeyleri yapıp defalarca oy verebilirsiniz. Ben 4 kere yaptım şuanda bu işlemi :D Karışık anlattım fakat zaten linke girdikten sonra çalışma mantığını anlarsınız :) Gelsin bakalım oylaaaar :D

http://temp-mail.org/tr/

Tabi canıııım. Biz Türkler, ne kadar üçkağıtçı olduğumuzu, kafamızın sadece hinliğe çalıştığını daha en başından göstermemiz gerekiyor. Madem buraya geliyorlar bilsinler değil mi?

Biz ne zaman insan olacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

Arkadaşlar mesela xiaomi telefonları getirirse kayıt ettirmek zorunda değil mi ?
    Şimdi kayıt 100-120 lira civarı.Bu kayıt parasının içinde ÖTV si KDV si dahil mi yoksa ayriyeten bunlar için de para alınacak mı
    Sanırım MTK lı cihazları da kayıt ettirmek zorunda xiaomi yoksa yasal olmaz

Xiaomi telefonları, Türkiye'ye gelen insanlardan rica ederek onlar sayesinde gümrükten geçirtip yurdumuza sokmayacak. Xiaomi'nin gelmesini nasıl birşey olarak algıladınız bilmiyorum ama, LG'si, Samsung'u, HTC'si, Sony'si, Nokia'sı, GM'ı, Huawei'si nasıl getiriyorsa onlar da öyle getirecek. Yani Resmi olarak yani İthalat ile gelecek. Bunlarda da pasaport kaydı diye birşey yok. 100-120TL dediğiniz para pasaport kaydı için geçerli. İthal ürünlerin kayıt parası kuruş seviyesindedir.
    Ayrıca MTK'lı cihazlar kayıt edilmek zorunda yazmışsınız. Bu cümleyi de anlamadım. Diğer işlemciye sahip cihazların kayıt zorunluluğu yok gibi bir anlam çıkıyor. MTK dediğiniz şey MediaTek firmasının kısaltmasıdır. Ürettiği işlemcilere isim verirken MTK ile başlayan isimler verir. MTK6592 gibi. Dünyada sadece MediaTek işlemci üretmiyor. Sonuçta Türkiye'ye giren tüm telefonlar, ister pasaport kaydı olsun ister ithalat kaydı, kayıt altına alınmak zorunda. İşlemcisi ister MTK olsun, ister Snapdragon, ister bilmem ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Arkadaşlar beta tester'ım diye mi credit göndermişler,çok ilginizi çeken birşey varsa söyleyin alayım bakalım inceleyelim

Pandawillden 10400 mah powerbank ve Piston kulaklık aldım. Ama Mini Router'ı da çok merak ediyor ve istiyordum. Orda bulamadım. Ibuygou'da da fiyat olarak çok uçmuşlar. Malum Aliexpress, Ebay gibi yerlerden de almak istemiyorum. %99 sahte çıkacak. Öyle kaldı.

• quote:

Arkadaşlar moderatörlük için başvuru yaptım olumlu oy kullanırsanız sevinirim

http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=20055&pid=401591

Support ettim ama bir durum var.
    Sanıyorum, 6 kişi rate yapmış ama bunun bir anlamı yok. Mesajın sol alt köşesinde olan Support linkine tıklamak gerekiyor. Benimle birlikte de sizde 2 tane support oldu. Bu konuyu aydınlatırsanız oylarınız boşa gitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Arkadaşlar beta tester'ım diye mi credit göndermişler,çok ilginizi çeken birşey varsa söyleyin alayım bakalım inceleyelim

Pandawillden 10400 mah powerbank ve Piston kulaklık aldım. Ama Mini Router'ı da çok merak ediyor ve istiyordum. Orda bulamadım. Ibuygou'da da fiyat olarak çok uçmuşlar. Malum Aliexpress, Ebay gibi yerlerden de almak istemiyorum. %99 sahte çıkacak. Öyle kaldı.

Pandawill den aldiklariniz orjinal mi cikti :) benimkiler sahte cikti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Pandawill den aldiklariniz orjinal mi cikti :) benimkiler sahte cikti :)

Henüz daha yeni sipariş ettim. MIUI forumlarda genelde Pandawill ve Ibuygou tavsiye edilmişti. Sitede de yorumlarda orjinal oldukları belirtilmiş.
    Siz hangi ürünleri aldınız ve sahte olduğunu hangi kriterlerle anladınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 30 Nisan 2014; 11:54:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Haber bugün tarihli...
    "Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, geçtiğimiz günlerde aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 10 yeni ülkeye giriş yapacağının müjdesini vermişti. Android işletim sistemli uygun fiyatlı akıllı telefonları ile yüksek satış rakamlarına ulaşan Xiaomi, yeni pazarlara giriş yapmadan önce mevcut amiral gemisi Xiaomi Mi3'ün fiyatında indirime gitti.
    İndirimli fiyat etiketi ile amiral gemisini Çin dışındaki ülkelere getirme niyetinde olan Xiaomi, 16GB'lık modeli 270 dolara, 64GB'lık diğer versiyonu ise 320 dolara indirdi. Daha önceden tüketiciler, sırasıyla 327$ ve 408$ fiyat etiketi ile Xiaomi Mi3'ü satın alabiliyordu.
    Yeni gelen bilgilere göre Xiaomi Mi3, bu yılın sonlarına doğru Endonezya, Malezya, Meksika, Filipinler, Tayland, Türkiye, Vietnam, Hindistan, Brezilya ve Rusya pazarlarında tüketiciler ile buluşacak."
    http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/04/29/xiaomi-mi3-turkiye-yolunda

Arkadaşlara günaydın diye yazabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaitM3

quote:

Orijinalden alıntı: kalemberbat44

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

http://miui-tr.com/
    bu sayaç ne için

orijinal sitemi acaba

Hemen heycanlanmayın Xiaomi'nin Türkiye pazarına gireceğini açıklar açıklamaz açılan bir fan sitesi miui forumlarında destek beklediklerini açıklamışlardı.

quote:

Orijinalden alıntı: MAYKO

öyle dememek lazım hemen iyi bişeyler yaparlarsa ne ala

Geçen sene açılmış ama son zamanlarda ilgisizlikten durgunlaşmış olanhttp://www.miuiturk.com/ diye bir site var. Eğer gerçekten birşeyler yapılmak isteniyorsa o site ile iletişime geçilebilir, oradaki yüzlerce kaynak israf olmamış olur. Gerekirse bu işten anlayanlar varsa site baştan aşağı değiştirirebilir, diğer fan siteleri ile yarışır, Türkiye'ye yakışır bir site meydana getirilebilir.
    Ama bizdeki "hayır benim olsun" egosu maalesef onlarca bir halta yaramayacak siteler oluşturacaktır.

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Hangi arkadaşlara günaydın diyeyim anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Hangi arkadaşlara günaydın diyeyim anlamadım...

Valla ben de bunu anlamadım.
    Bugün tarihli dediğiniz ve buna göre de yazdığınız haberin içeriğindeki Xiaomi'nin Türkiye'ye geleceği mevzusunu, kısaca 1 hafta önceki mevzuyu bugün haber yapan arkadaşlara tabiki.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.