Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Bireysel olarak yurtdışına seyahatinden dönüşte yanında telefon getirenler 115TL'ye kayıt ettiriyor.

Yasal olarak ithal edilen telefonlarda kayıt telefon başına bilmemkaç kuruş. ÖTV minimum 120TL olmak kaydıyla %25. Üstüne %18 KDV var.

Yurt içinde ne fiyatsa onu verip alıp kullanacaksınız, diğer markalar gibi.

(: paranın %43 ü devlete gidiyor.Bu nasıl vergidir arkadaş :D
    320 dolar civarı mi3 xiaomi 300 den getirse 75 dolar ÖTV
    300 TLNİN %18 İ DE YAKLAŞIK 50 DOLAR
    125 Dolar vergi yani (: 25 dolarda xiaomi nin karı desek
    475 dolar civarına geliyor. 950-1000 lira ediyor
    900 den felan satışa sunulsa gayet iyi bence
    Bekleyip görecegiz :D
  • Wow miui hayranları olduğunu görmek ne güzel :)

Arkadaşlar bu arada bir zamanlar miui forumda baya nam salmıştım

Apex,nova icon apklarını miui launcherda kullanmak için belirli bir formata dönüştüren bir uygulama yazmıştım 1000+ kişi tarafından indirildi

Çince olan ios 7 temasını ingilizceye çevirdim 50,000 indirmeyi aştı

Nickimde LegendM,eğer o forumla ilgilenen varsa görüşelim kaynaşalım :D

Bu arada galaxy s3 beta testerım
  • caps1ock kullanıcısına yanıt
    Deli Dumrul vergisi.

16GB Mi3'ün Çin fiyatı 320$,
    64GB Mi3'ün Çin fiyatı 400$ idi.

Bugün fiyatları indirdiler.

16GM Mi3'ün Çin fiyatı 270$'a,
    64GB Mi3'ün Çin fiyatı 320$'a indi.

Bunlar Xiaomi'nin kendi sitelerindeki satış fiyatları. İçinde de %17 vergi var. İhraç edince o vergiden muaf olacaklar.

Bu fiyatlarla şu anda Türkiye'ye giriş yapsalar;

16GB Mi3 için 749TL,
    64GB Mi3 için 899TL gibi fiyatlar beklerdim.

Tabi bize gelene kadar Mi3'ün yerini Mi3s almış olacak. Mi3s, Mi3'ün bu düşük fiyatlarından mı girer, yoksa Mi3'ün eski fiyatlarından mı devam eder göreceğiz. OnePlus da rekabeti kızıştırdı.
  • caps1ock kullanıcısına yanıt
    Kardes cihaz baska ulkeye musteriye satilmadan gecis yaparsa o ulkede vergisi alinir. Ornegin baska ulkede vergili hali ile olan cihaz 300 dolarmi 50 dolari vergimi ama cinde satilmadigi icin o 50 dolari cikar kaldimi 250 geldi bizim ulkemize ve biraz abartip ulkemizde vergi getirdigimiz ulkenin 2 kati diyelim 100 dolar ekleyelim tekrar oldumu 350 vergile isimiz bitti gerisi masraflar arti kar orda vergi 100 dolar olsun burda 200 100 cikar 200 200 ekle 400 dolar gerisi masraflar ve kar olay bu kardes
    Biz nasi baska ulkeye elma armut satarken yuzde 18 i eklemiyoruz orda kendi ulkeleri vergiyi eklio ayni hesap

• Guaire kullanıcısına yanıt
    Helal olsun ben usenmistim hesaplamaya :)

• Arkadaşlar miui telefonlarını düşük telefonlarla kıyaslamayın fiyatından dolayı
    İçindeki donanım ve yazılımın "amiral gemisi" denen telefonlardan bir farkı yok
  • Hesaplamaya gerek yok; Redmi Note 2GB RAM olan versiyon 700 Mi3 64 GB ROM olan versiyonda 1.200'ü geçmez. Açık ve net. Boşa hesaplamayın.
  • Doğrudur.Zaten xiaomi direkt kendisi satıyor araya aracı koymuyor.Kendi fiyatları + vergi şeklinde satacaklardır (:
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Olmasi gereken vergiler dahil 1000 i gecmemesi ama araya disbrutor girmez ins huawei gbi 360 dolarlik p6 1000tlden girdigi gbi giris yaparlar onlarida oparatorler kapti millete kakaladi taahutlu orasi baska

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

Olmasi gereken vergiler dahil 1000 i gecmemesi ama araya disbrutor girmez ins huawei gbi 360 dolarlik p6 1000tlden girdigi gbi giris yaparlar onlarida oparatorler kapti millete kakaladi taahutlu orasi baska

bi kaç sayfa önce xiaomi nin kendi ürünlerini sadece kendi pazarladıgını yazmıştı arkadaş ne kadar doğru bilmiyorum
  • İndirim yapmışlar mi3 için one plus'a karşılık vermek için sanırım :)
    16Gb $270
    64Gb $320
    http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi3_gets_a_price_cut_16gb_now_costs_270-news-8395.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proton252 -- 28 Nisan 2014; 19:33:25 >
  • quote:

P6 gerçekten güzel cihaz. Benim sınavdan sonra cihaz almam lazım, Xiaomi yıl sonu gelirse P6 düşünebilirim çünkü elimdeki cihazın haşatı çıkmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

P6 gerçekten güzel cihaz. Benim sınavdan sonra cihaz almam lazım, Xiaomi yıl sonu gelirse P6 düşünebilirim çünkü elimdeki cihazın haşatı çıkmış durumda.

Alma ha gpusu dandik oyun oynatmaz bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Alma ha gpusu dandik oyun oynatmaz bak

Biliyorum ama pek oyun oynayan biri değilim öyle.

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Huawei P6'yı Vodafone'dan 1000TL'ye alıp istediğin hatla kullanabiliyordun. Huawei'nin Çin'deki kendi internet mağazasında 430$ civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Xiaomi'nin fiyat sıkıntısı yaratacağını zannetmiyorum. Adamların uzmanlığı o zaten.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Ciddiyim bulasma kardes kendi islemcisini yaptigi urunlere huaweinin p7 gelicek kendisi uretmisse islemciyi onuda alma moto g al daha iyi

• Guaire kullanıcısına yanıt
    Dogru diyon sonra sonra dusurduler fiyati huawei gbi yapsalar 800 e bile getirirler okadar diyorum 350 dolarlik cihazi

• quote:

Ciddiyim bulasma kardes kendi islemcisini yaptigi urunlere huaweinin p7 gelicek kendisi uretmisse islemciyi onuda alma moto g al daha iyi

Evet işlemci konusunda oldukça başarısızlar. Günümüz işlemcilerine baktığımızda bayağı geriden geliyorlar ama kaliteli malzeme, mükemmel işçilik, mükemmel tasarımlarını yabana atmamak lazım. Şimdi telefonunun işlemcisi yetersiz kalıyor diye 6.5 mm kalınlığı falan çöpe atamayız değil mi? Kimileri için donanım kimileri için saydığım kombinasyonlar önemlidir. Oyunu PC'de oynayan biri için pek bir eksi değil benim için. Ama sadece alabilirim dedim daha hiçbir şey belli değil. Xiaomi erken gelirse tabii ki P6'nın lafı bile geçmez.
  • Şu ürünler gelsede gariban ülkem büyük markalara kazıklamaktan kurtulsa. Mis gibi telefon yapmış adamlar kusuru yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.