Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba mi4 ün 2 gb lik versiyonu nedir ne degildir benim bildigim 3 gb vardi sadece ? Yazilim guncellenmesi ve dil olayi nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi4 modelinin 2 gblik versiyonumu varmış ben ilk defa duydum
  • Elimde 2 adet sıfır kutulu jelatinleri açılmamış ve sim takilmamis mi4 16 GB beyaz 3gb RAM 4G fdd lte telefon var.almak isteyen olursa PM ile ulaşabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ,
    Bende meizu mx4 var ama ben telefondan sıkıldığım için değiştirmek istiyorum . Xiaomi yi de çok önerdiler . sizden ricam mi4 ve redmi note 2 kullanan arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir misiniz ?
    Mesela telefondan şikayetçi olduğunuz kısımlar neler ?
    Daha önce meizu kullanıp , Xiaomi ye geçen var mı ?
    Cynogenmod yükleniyor mu ?
    yani bu giibi şeyler .
    Ha son olarak ben düşündüklerim dışında başka önerebileceğiniz Xiaomi modeli var mı ?
    ( Meizu ile ilgilenen varsa da pm atabilir :) )
    Yardım edenlere simdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irep32 -- 13 Eylül 2015; 17:04:55 >
  • 5.8.22 den 5.8.27 geçerken root yetkileri kaldırıldı ? acaba nasıl tekrar geri getirebiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

mi4 modelinin 2 gblik versiyonumu varmış ben ilk defa duydum

mi4i olarak geçen model değil mi o 2gb dediğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabax

quote:

yok hocam sonradan bildiğimiz mi4ün biraz daha ucuz versiyonunu yaptılar arkadaş ondan bahsediyor.mi4i nin arkadaşın dediğyle alakası yok.
  • arkadaslar iyi gunler hepinize

imkanım oldu çinden 1 adet mi note pro cihaz aldım pasaport kaydı yaptıracağım ancak her iki sim kartta aynı imei numarası var
    büyle bir problemle karşılaşan bir arkadaş varmı aranızda. btk yı aradım cihazınız tek sim kartlı olarak gözüküyor dediler. çift sim kart takarsam klonlanmış cihaz muamelesi görürmüyüm.
    bu konuda beni aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: metabax

quote:

yok hocam sonradan bildiğimiz mi4ün biraz daha ucuz versiyonunu yaptılar arkadaş ondan bahsediyor.mi4i nin arkadaşın dediğyle alakası yok.

Haklısın hocam ben de yeni öğrenmiş oldum, 2gb 4gli yapmışlar anladığım kadarıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainkirk

arkadaslar iyi gunler hepinize

imkanım oldu çinden 1 adet mi note pro cihaz aldım pasaport kaydı yaptıracağım ancak her iki sim kartta aynı imei numarası var
    büyle bir problemle karşılaşan bir arkadaş varmı aranızda. btk yı aradım cihazınız tek sim kartlı olarak gözüküyor dediler. çift sim kart takarsam klonlanmış cihaz muamelesi görürmüyüm.
    bu konuda beni aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Hocam xiaomi de çift simli cihazlarda iki sim aynı ımei no oluyor, dolayısıyla ımei klonlanmis muamelesi görecektir, imei yazdirabilir misin onu öğren, mümkünse o şekilde yaptırıp iki simi de kullan.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • n11.comda delta garantili mi4 modelleri satışa çıktı beyler haydi hayırlı olsun

• Çıktı çıkmasına da 1050 lira çok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

Çıktı çıkmasına da 1050 lira çok fazla

1050 iyi fiyat, doların 3tl olduğunuda gözönünde bulundurun ve artık 3gb ramli versiyonu üretilmiyor bu telefonun.
    Üstünede 2 yıl garanti var

• quote:

n11.comda delta garantili mi4 modelleri satışa çıktı beyler haydi hayırlı olsun

Telefon eskidi hocam ya.

• ben napim hocam daha mi3 kullanıyorum :D belki benimkini satar buna geçerim bende

• Beyler miui v7 kullanıyorum, haftalık güncelleme boyutu neden yüksek oluyor? Yani niye 30 mb lik patch ler halinde değil? Birde ota ile güncelleme yapınca bilgiler ve Türkçe dil gitmiyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Beyler miui v7 kullanıyorum, haftalık güncelleme boyutu neden yüksek oluyor? Yani niye 30 mb lik patch ler halinde değil? Birde ota ile güncelleme yapınca bilgiler ve Türkçe dil gitmiyor değil mi?

Daha hocam miui7 bitmiş halde değil o yüzden büyük güncellemeler olabilir.romunuz tr destekli ise gelen güncelleme ile dil değişmez ama yeni güncelleme ile çevrilmeyen yer var ise tr ye başka dil olabilir o güncelleme ile eklenen kısım yani telefonun dili değişmez işın kısası.

Ayrıca beni niye bu konuda özel olarak eklediniz hocam onu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 24 Eylül 2015; 0:14:24 >
  • Son mesajlar da sizi gördüm ve bilginiz olabileceğini düşündüm. Ve doğru düşünmüşüm

Teşekkürler hocam iyi bayramlar

• miui7 nin bitip bitmemesi ile alakalı degil. bayadır bu şekilde geliyor güncellemeler. Allahtan sınırsız nette koymuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

miui7 nin bitip bitmemesi ile alakalı degil. bayadır bu şekilde geliyor güncellemeler. Allahtan sınırsız nette koymuyo.

mıuı global forumunda öyle okumuştum hocam sebep olarak artık geliştirici ekibi daha büyükmüş o yüzden daha fazla iş yapılabiliyorlarmış artık doğal olarak güncelleme boyutuda artıyormuş birde sistemin oturmamasına ham olmasıda önemli etkenmiş.benim o konuda öğrenebildiğim bu arkadaş sebebini sormuş zaten bende sebep olarak bunu öğrendiğim için onu yazdım eğer doğrusu başka ise bilgilendirin hocam kimseyi ben yanlış bilgilendirmek istemem ve bende bilgilenmeyi doğru bilgi ile bilgilenmeyi ve merak eden arkadaşlarda doğruyu öğrensin rica ederim anlayışınız için teşekkürler cevabınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.