Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arifakinti

Son mesajlar da sizi gördüm ve bilginiz olabileceğini düşündüm. Ve doğru düşünmüşüm

Teşekkürler hocam iyi bayramlar

sizede iyi bayramlar hocam redmi note2 konusunda gördüğüm kadarı ile note2 kullanıyorsunuz dimi cihazdan memnun musunuz kendi adınıza?
  • yok yok öylede mesela redmi note modeli ilk başlarda 30 40 mb güncelleme alırdı. sonra geliştirici sürümüne geçtim o da ne 300 500 mb havada uçuşuyor :D neyse telefonumuz güzel Allah bozmasın ::D:D:Dd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 24 Eylül 2015; 12:26:00 >
  • Telefonu kardeşime aldım aslında. Fakat telefon çok hoşuma gitti. O yüzden kendi telefonum ile takas önerdim hemen kabul etti zaten :)) Benim telefonu (Huawei Mate7) çok sever zaten kendisi

Şuan bayram arifesi diye yedek vs uğraşmadım. Bayramdan sonra değişeceğiz telleri. O zaman daha net yorumlar yapabilirim. Ama şunu diyebilirim, sırf miui arayüzü için kullanılır xiaomi cihazları. Şimdi belki dersiniz başka cihaza da miui rom yüklerim ama portlanmış romlar orjinali gibi keyif veremiyo asla. Cihaz 530 liraya mal oldu bana. Bu fiyata bu kalite bulunmaz kesinlikle.
  • quote:

Telefonu kardeşime aldım aslında. Fakat telefon çok hoşuma gitti. O yüzden kendi telefonum ile takas önerdim hemen kabul etti zaten :)) Benim telefonu (Huawei Mate7) çok sever zaten kendisi

Şuan bayram arifesi diye yedek vs uğraşmadım. Bayramdan sonra değişeceğiz telleri. O zaman daha net yorumlar yapabilirim. Ama şunu diyebilirim, sırf miui arayüzü için kullanılır xiaomi cihazları. Şimdi belki dersiniz başka cihaza da miui rom yüklerim ama portlanmış romlar orjinali gibi keyif veremiyo asla. Cihaz 530 liraya mal oldu bana. Bu fiyata bu kalite bulunmaz kesinlikle.

Lenovo K3 Note konusunda bana Xiaomi fanboyluğu yapıyorsun diyorlar bir de. MIUI tartışmasız en iyi Android tabanlı romdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bıktım portlanmış miui vesiyonu kullanmaktan. Tak etti canıma daha Adamlar herşeyi düşünmüş ya. Bu kadar ince ayarlar falan. Beni aşık ediyor kendine resmen
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    aynen öylee :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Telefonu kardeşime aldım aslında. Fakat telefon çok hoşuma gitti. O yüzden kendi telefonum ile takas önerdim hemen kabul etti zaten :)) Benim telefonu (Huawei Mate7) çok sever zaten kendisi

Lenovo K3 Note konusunda bana Xiaomi fanboyluğu yapıyorsun diyorlar bir de. MIUI tartışmasız en iyi Android tabanlı romdur.

hocam burası yeri değil ama senin k3 note taki ölü pixel işi ne oldu en son o satıcı sapıttı diye şeyler okudum ölüm tehditleri felan.

• quote:

mate7 de iyi cihazdır ama belirteyim açıkça söylemek gerekirse mıuı dışında redmi note2 pek mate7 yanında tercih sebebi değil bence

• Öncelikle herkese hayırlı bayramlar.

Arkadaşlar n11 den mi4 almayi düşünüyorum.
    Satıcı semers; 1050tl ve paralel ithalat delta servis garantili.

Sizce fiyat iyimi? Birde cihaz s801 ama 4g yok diyor? Sonradan aktifleştirilemez mi 4g?

• 4g yok aktifleştirme diye bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

quote:

hocam burası yeri değil ama senin k3 note taki ölü pixel işi ne oldu en son o satıcı sapıttı diye şeyler okudum ölüm tehditleri felan.

Hocam maalesef dispute açmama rağmen satıcı parayı vermedi. Tek çare telefonu gönderip tüm parayı almaktı ama başka telefonum olmadığımdan göndermedim. Kadına WhatsApp'tan bile fotoğrafları gönderdim ama bana sürekli sen yalancısın, sen sahtekarsın deyip durdu. Alixpress'e video yükledim, bu video montaj dedi. Gitmiş birde montajlı bir video yüklemiş aynısından yapmış demiş. Biliyorsunuz Alixpress bu gibi durumlarda kendi vatandaşını koruyor.

O da yetmezmiş gibi bir de bana bu Türkler çok yalancı diye yazı yazmış. Bir de bu kadından telefon alıp kullanıyorlar. Yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

4g yok aktifleştirme diye bişey yok

Sizce fiyati nasıl pahali mi?

• Katılıyorum hocam, özellikle ORTALAMA 7 saat ekran süresi ve parmak izinden vazgeçmek zor olacak ama yabancı değil kardeşime veriyorum teli :) Eğer bakim redmi beni üzerse kardeşimi kandırıp yine alırım ondan Yada bunu da diğer kardeşime verip yeni bir tele geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 24 Eylül 2015; 19:44:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikraker

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar.

Arkadaşlar n11 den mi4 almayi düşünüyorum.
    Satıcı semers; 1050tl ve paralel ithalat delta servis garantili.

Sizce fiyat iyimi? Birde cihaz s801 ama 4g yok diyor? Sonradan aktifleştirilemez mi 4g?

hocam ufak bir bilgi vereyim ayın 27 sine kadar n11 de web sürümünde 500tl üzerine 50tl indirim var yani telefon 1000tl şuan :) bence bu paraya garantili yasal bir şekilde satıldığı gerçeğini katarsak bu fiyata iyi gerçekten 16gb ve 4g desteği olmaması can sıkabilir ama rakiplerinden bu haliylede gene daha iyi 4g geldi diye hızlar hemen uçmayacak zaten sistemin oturması 3yıl felan zaten 2016 1nisanında bir şey değişmeyecek ülkenin çoğunluğu için.yazılım ile 4g desteği olur mu mi4 için öyle bir olay görmedim ama başka telefonlarda başka rom kurarak destek kazandırılabiliyor deniyor denemediğim içn evet olur demiyeceğim ama başka telefonlara destek kazandırdıklarını söyleyenler var başka romlarla.

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    fiyat bence çok normal ama bu saatten sonra yeni telefon alacak olsam 4g olmayan cihaz almam. ama telefon süper o ayrı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

quote:

Hocam maalesef dispute açmama rağmen satıcı parayı vermedi. Tek çare telefonu gönderip tüm parayı almaktı ama başka telefonum olmadığımdan göndermedim. Kadına WhatsApp'tan bile fotoğrafları gönderdim ama bana sürekli sen yalancısın, sen sahtekarsın deyip durdu. Alixpress'e video yükledim, bu video montaj dedi. Gitmiş birde montajlı bir video yüklemiş aynısından yapmış demiş. Biliyorsunuz Alixpress bu gibi durumlarda kendi vatandaşını koruyor.

O da yetmezmiş gibi bir de bana bu Türkler çok yalancı diye yazı yazmış. Bir de bu kadından telefon alıp kullanıyorlar. Yazıklar olsun.

bak sen şu a.b ye (adını kısaltarak yazdım iyi kötü reklamı olmasın) ben iki telefon aldım onlardan ama sıkıntı olmamıştı demek sorun yaşasam banada yapacaklardı aynısını demek ki oysaki satarken nasıl kibar nasıl olurcu ama demek ki problem oldu mu kıvırıyor neyse hocam geçmiş olsun konuyu burda kapatalım sonra k3 note konusundaki kargo mevzsuna dönmesin olay

• Hocam yanlış cevapladiniz galiba

• Bende redmi note 2 yi ordan almıştım. Allahtan sorun çıkmadı ya

• quote:

Bende redmi note 2 yi ordan almıştım. Allahtan sorun çıkmadı ya

bende aldım kendime kullanmak için elimdeki t1461 i bırakmak için redmi note2 yi başka satıcıdan almıştım(kolay kolay telefon almam kendime) gümrükte takıldı neyseki satıcı paranın tamamını iade aldı :)
  • Hocam benim gibi bir cihazı 1-2 yıl kullanıp sonra satıp (veya birine hediye edip) yenisini alacaksanız dert etmeyin bence. Ama yok ben gittiği yere kadar 3 5 yıl kullanırım derseniz vazgeçin, 32gb ve 4g destekli bir telefon alın.

• 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.