Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefon donduğu zaman zaten tuşlar da çalışmıyor. Sorun güç tuşunun devre dışı kalması. Ancak telefonun otomatik kapanma ve açılma menüsüne girerek sorunu çözüyorum ama başka bir yolu da olmalı bence.
  • Şimdi başka bir sorun daha çıktı. Ebeveyn kontrolünü açtım, telefonun ayarlarına giremiyorum. Sadece seçtiğim uygulamalar görünüyor. Gelen aramaları cevaplayabiliyorum ama ben arama dahil hiçbir şey yapamıyorum. Lütfen ACİLL YARDIM......
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Telefon donduğu zaman zaten tuşlar da çalışmıyor. Sorun güç tuşunun devre dışı kalması. Ancak telefonun otomatik kapanma ve açılma menüsüne girerek sorunu çözüyorum ama başka bir yolu da olmalı bence. Şimdi başka bir sorun daha çıktı. Ebeveyn kontrolünü açtım, telefonun ayarlarına giremiyorum. Sadece seçtiğim uygulamalar görünüyor. Gelen aramaları cevaplayabiliyorum ama ben arama dahil hiçbir şey yapamıyorum. Lütfen ACİLL YARDIM...
  • Arkadaşlar; REDMI NOTE 3 de EBEVEYN DENETİMİ özelliğinden nasıl geri çıkıyoruz yardımcı olacak kimse yok mu?
  • Xiaomi Redmi Note 2

Xiaomi Redmi Note 3

Arkadaşlar bu akıllı telefonlardan pek anlamıyorum ilk defa akıllı telefon kullanacağım bu iki model arasında ne gibi farklar var.

Xiaomi Redmi Note 2 biraz daha uygun fiyatlı alabilirim gibime geliyor alırsak diğer modele göre sıkıntı yaşarmıyız.
  • «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer durumunuz el veriyorsa kesinlikle Redmi Note 3 Pro alın derim. Almışken güzel bir telefon almış olursunuz. Ama Redmi Note 2 almanızı tavsiye etmem, şarj konusunda özellikle Redmi Note 3 Pro sizi üzmez. Birçok yönden diğerlerine üstün.
  • mrb bir akrabam yarın çin(şangay) gidiyor
    Xiaomi Mi5 Pro al dedım bulabılır mı acaba.en son cıkan xiaomi tlf hangisi şu an çinde satılan
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

mrb bir akrabam yarın çin(şangay) gidiyor
    Xiaomi Mi5 Pro al dedım bulabılır mı acaba.en son cıkan xiaomi tlf hangisi şu an çinde satılan
    tesekkurler

Mi5 hocam.
  • şangay xiaomi mağzası nerde bılen var mı
    bulanamadı bılen de yok
  • quote:

şangay xiaomi mağzası nerde bılen var mı
    bulanamadı bılen de yok

http://www.mi.com/c/xiaomizhijia/shanghai.html

[simage] Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

magazanın adresinin google maps linki:https://www.google.com.hk/maps/place/%E5%B0%8F%E7%B1%B3%E4%B9%8B%E5%AE%B6/@31.1860938,121.4363641,714m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x35b26528d55510f7:0x293d4d78f03e9630?hl=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 21 Mayıs 2016; 0:55:06 >

• quote:

şangay xiaomi mağzası nerde bılen var mı
    bulanamadı bılen de yok

Hocam gitmişken bir tanede bize alıverin.
  • miui8 alpha room bazı cihazlar için yayınlanmış kurmak isteyenlere
    miui8 alpha
  • aliexpress ten hangi satıcılardan redmi note 3 pro alabilirim satıcıları pm atabilir misiniz?
  • Mi4 lte 2gb/16gb icin anakart ve ekran ariyorum olanlar pm atsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadadan mi4 2gb modelini aldım 7.00.55.00 yüklü bu versiyonu yuklemelimiyimhttp://en.miui.com/download-240.html 7.1.2.0 stable rom u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserty -- 27 Haziran 2016; 0:45:49 >
  • an itibariyle Miui V.7.5.1.0.MXDMIDE Kararlı 849 Mb güncelleme geldi xiaomi mi 4
  • mi max telefona MIUI 8 yüklü ve widget/kısayol ekleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserty

an itibariyle Miui V.7.5.1.0.MXDMIDE Kararlı 849 Mb güncelleme geldi xiaomi mi 4

cihazınız 3gb ram mi4 lte-cu modeli mi yoksa 2 gb versiyon mu :D herkese bir anda gelmiyor da merak ettim :D 3gb ram mi4 lte-cu modelini kullanıyorum bana gelmedi
  • Arkadaşlar mi3 cihazımızda şöyle bir sorun var :içinde sim kart olmasına rağmen kart yok uyarısı veriyor ve kartı görmüyor .
    Böyle bisey başına gelen oldu mu , çözümü var midir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 2 Temmuz 2016; 23:20:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Arkadaşlar mi3 cihazımızda şöyle bir sorun var :içinde sim kart olmasına rağmen kart yok uyarısı veriyor ve kartı görmüyor .
    Böyle bisey başına gelen oldu mu , çözümü var midir ..

Rom atinca bendede olmustu karti cikatip taktim duzeldi

• 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.