Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su mi5 tasarimini bi benmi begenmiyorum forumda. Su menu tusu daha ozel bir tasarim olabilirdi.

Birde gercekten bu fiyatlara cikarsa mi5 satmaz. Fiyat olarak cidden yuksek seviyede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

Su mi5 tasarimini bi benmi begenmiyorum forumda. Su menu tusu daha ozel bir tasarim olabilirdi.

Birde gercekten bu fiyatlara cikarsa mi5 satmaz. Fiyat olarak cidden yuksek seviyede.

bende beğenmiyorum hiç samsung s6 ya çok benziyor
  • Arkadaşlar mi3 kullaniyorum sarjindan çok memnundum fakat sarj aletinin taktigimda bi süre temas ve temassizlik şeklinde 2 dakika gelgit yapti ve ertesi baktim ki batarya ölmüş gibi dune göre çok hızlı bitiyor.ne yapılabilir? Orjinal batarya sipariş nerden verebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para olsa da Mi5 Pro alsak, siyah olanı çok güzel

• beyler bu mi4 lte model temiz 2 el piyasası nedir bilgisi olan varmı ?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Ben oy kullanamadim link nerede litfen yardim @xxSpecter

• paldov P kullanıcısına yanıt
    Bende beğenmiyorum Samsung özentisi gibi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

Bende beğenmiyorum Samsung özentisi gibi olmuş

kim kimin özentisi acaba
    Xiaomi Mi Note Released 2015, January
    http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note-6944.php

Samsung Galaxy Note5 Released 2015, August
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note5-7431.php

• Sayın arkadaşlar bir hafta içersinde;
    Xiaomi Redmi Note 3 alma aşamasındayım. Telefonu bekliyorum. Gelince alıcam. 3 gb ram ve 32 gb li versiyonu

Çok araştırmadım ve pekte anlamam bu işten.
    Telefonu sıfır 800 e alacağım. Ancak kafama telefonun imei ve ilerde gelebilecek sorunlar kurcalıyor

imei yi satan telefoncu halledicem dedi; nasıl oluyor bu pasaport kaydının resmi yollarla yapıldığında bir ücreti var
    eski bir telefonun imei si bu tele yazsa ne gibi sorunlar yaşarım
    4,5 G özelliğinde problem olurmu
    anlıcağınız genelde imei ve kayıt işinde kafama takılıyor. Siz nasıl hallettiniz alayımmı bu fiyata?
  • mr.nfyc M kullanıcısına yanıt
    mtk da imei olayı çok kolay, root var ise en fazla 5dk sürer imei yazması, ufak bir program var, ona imei no giriyorsun, sana ufak bir dosya oluşturuyor, onu ilgili yere kopyalayınca tamamlanmış oluyor.
  • Teşekkürler , işte bende bunu anlamıyorum. Çok kolay olması kafami bulandiriyor. Eski bir 3g bile desteklemeyen bir telefonun IMEI sini buna yazsam, 4,5 g de, şebekede, veya guncellestirmelerde , ve google olaydan indirecegim uygulamalarda problem yasarmiyim. Bir tanıdığım bu konularda uyardığı için kararsız kaldım. Mesela orijinal ota guncellestirmelerini alabilecek miyim kendi yazdığım imeide.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.nfyc

Teşekkürler , işte bende bunu anlamıyorum. Çok kolay olması kafami bulandiriyor. Eski bir 3g bile desteklemeyen bir telefonun IMEI sini buna yazsam, 4,5 g de, şebekede, veya guncellestirmelerde , ve google olaydan indirecegim uygulamalarda problem yasarmiyim. Bir tanıdığım bu konularda uyardığı için kararsız kaldım. Mesela orijinal ota guncellestirmelerini alabilecek miyim kendi yazdığım imeide.

İsterseniz 3310'ün imesini atın sorun yaşamazsınız.
  • bizimkiler bu hafta umreye gidecek. xiaomi mi 4 alacak babam kendine. bunun çakması fln var mı? varsa orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostdawis

bizimkiler bu hafta umreye gidecek. xiaomi mi 4 alacak babam kendine. bunun çakması fln var mı? varsa orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Antutu gibi testlerle anlayabilirsin...
    Örneğin antutu da 50.000 civarı skor alırsa orijinaldir...
    En basit kontrol taktiği bu bence..

Hangi fiyata almayı düşünüyorsun hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Havzali

quote:

Orijinalden alıntı: ghostdawis

bizimkiler bu hafta umreye gidecek. xiaomi mi 4 alacak babam kendine. bunun çakması fln var mı? varsa orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Antutu gibi testlerle anlayabilirsin...
    Örneğin antutu da 50.000 civarı skor alırsa orijinaldir...
    En basit kontrol taktiği bu bence..

Hangi fiyata almayı düşünüyorsun hocam?

Pardon mi4 demissin, redmi note 3 e gitti kafam, mi4 formundan orijinal antutu skorunu öğren onunla aynı çıkarsa orijinaldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havzali -- 27 Mart 2016; 15:28:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krokodil06

Arkadaşlar ben mi markasını seviyorum kendime uzun yıllar kullanacağım kasmayan pasaport kayıtlı yurt dışından telefon almak istiorum mi note gibi bişi dikkatimi çekti rom filan kur uğraşamam ama samsung da sürekli kasma etme beni öldürdü sizden ricam bana ne tavsiye edersiniz çok iyi bir fotoğraf çeksin süper ses kalitesi olsun müzik hesap makinesi işte bilgisayar gibi kullanabileceğim rahat çıktıalacağım sağlam bir model ve 4.5 g yi desteklesin türkçe menüsü olsun v.s. şimdiden teşekkürler.

Xiaomi Redmi note 3 pro tavsiye ediyorum hocam...

• Havzali kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Yarın gidecekler nasip olursa. Fiyat belli değil ama düşüncem 500 civarı.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben mi markasını seviyorum kendime uzun yıllar kullanacağım kasmayan pasaport kayıtlı yurt dışından telefon almak istiorum mi note gibi bişi dikkatimi çekti rom filan kur uğraşamam ama samsung da sürekli kasma etme beni öldürdü sizden ricam bana ne tavsiye edersiniz çok iyi bir fotoğraf çeksin süper ses kalitesi olsun müzik hesap makinesi işte bilgisayar gibi kullanabileceğim rahat çıktıalacağım sağlam bir model ve 4.5 g yi desteklesin türkçe menüsü olsun v.s. şimdiden teşekkürler.

mi 5 çıktı hocam açık ara teknolojik bakımından önce fakat mi5 note çıkarsa odaha muhteşem olur fakat şuan yok

• quote:

quote:

quote:

mi 5 çıktı hocam açık ara teknolojik bakımından önce fakat mi5 note çıkarsa odaha muhteşem olur fakat şuan yok

Aynen daha pahalı ama alabiliyorsa mi5 almalı evet..

• Arkadaşlat alirxspreten felan alabileceğmiz yer varmı

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.