Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

24 Kasım da Mipad 2 de tanıtabilir. Fiyatı 150$ civarında olursa güzel olur

Mipad 2 156$ dan satışa çıkacakmış. Yaklaşmışım baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PetroGeologist kullanıcısına yanıt
    Mi 5 2016'dan önce gelemez. S820'nin faal olması lazım önce.
  • Sıfır ve uygun fiyata Xiaomi Mi Note Pro arıyorum arkadaşlar. Bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • Sıfır gibi mi4 var garantili satılık 800 e vericen 0507 502 33 33

• Mobil dünyasının merakla beklenen akıllı telefonlarından Xiaomi Mi 5’e ilişkin sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Çin’in mikroblog sitesi Weibo aracılığıyla Xiaomi Mi 5’in görüntüsü yayınlandı. Görüntüyü yayınlayan kaynağa göre Mi 5, 21 Ocak’ta resmen tanıtılacak.

Xiaomi Mi 5, Mi Note serisine benzer bir tasarım sergileyecek. Ancak telefonun ön kısmında radikal bir yenilik göze çarpıyor: Fiziksel home butonu. İlk kez bir Xiaomi akıllı telefonda kullanılacak home botunun altında parmak izi sensörü yer alacak. Xiaomi Mi 5’te Qualcomm’un Ultrasonik parmak izi sensörünün kullanılacağı aylardır zaten dillendirilen bir gelişme. Ana ekrana dönüş butonunun yanında ayrıca iki adet kapasitif dokunmatik buton dikkat çekiyor.

Telefonun arka bölümü şimdilik gizemini koruyor. Dolayısıyla Mi 5’te kullanılacak malzeme henüz bilinmiyor.

5.2 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekranın eşlik edeceği Mi 5’te 3D Touch (Force Touch) ekran teknolojisi de kullanılacak. Snapdragon 820 işlemcisinden güç alacak telefonda ayrıca 4GB RAM, 64GB dahili depolama, 21MP arka kamera ve 8MP ön kamera göreceğiz.
    KAYNAK:http://forum.miuiturkiye.net/konu/ilk-goruntusu-ortaya-cikan-xiaomi-mi-5in-tanitim-tarihi-de-belli-oldu.3834/

• İlk bilgiler gayet güzel. Sağlamcılar orası belli oldu. Geç olsun güzel olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 de 2 yıl garantili var şuan. 1-2 yıl önce mi3 alacaktım lg g2 almıştım oda bana hiç hayırlı gelmedi.Şuan yeni telefon almayı düşünüyorum mi4 de gerçekten kafamı çok kurcaladı kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k0be -- 19 Aralık 2015; 19:42:14 >
  • Mİ5 hakkında sürekli farklı bilgiler çıkıyor. Kesinlik yok. Ümit ettiklerim;

Snapragon 820 (Isınmadan)
    Quick Charge 3.0 (Önemli)
    Wifi ile şarj
    4gb 64gb modeli
    Sorunsuz bir Miui arayüzü
    Sağlam bir kasa
    Orta tuş

İşlemci kesinleşti, QCharge 3.0 kesin değil, wifi ile şarj kesin değil, 4gb 64 modeli olabilir gibi duruyor, arayüzü bekleyip göreceğiz, kasa da belli değil, orta tuş da olacak gibi duruyor.

En uygun fiyata alınabilecek, 2016'nın en güzide telefonlarından biri olacak gibi duruyor.
  • şu şirket türkiyeye resmi olatak bi girse keşke 2 yıl önce geleceydi güya askıda kaldı ah ah 10numara ürünleri var gel artık gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miui 7 de cepte taşıma modu nerde ? dün yeni rom yükledim cepte taşıma modu kapalı geldi onu açmak istiyorum ama ekran ayarlar/ekran da yok
  • Bu markanın en büyük artılarından birisi her cihazın f/p olması. Ama Türk gümrük vergi sistemi öyle bir koyar ki "f" den eser kalmaz. Sadece /p kalır orda.

• Arkadaşlar 700 liraya Xiaomi Mi4i satılıyor kayıtlı. Sizce alayım mı ?
  • Konuda bi türlü güncellenemedi gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

Konuda bi türlü güncellenemedi gitti.

Finallerden sonra hocam.

• redmi note 3 ü miuiturkiye satmadı yeni çıkmıştı ama mi5 çıkınca ne yapacaz ? miuiturkiyeden getirtemezsek illa ki xseller dan mı almamız gerekiyor ? semers getirecek mi ?
    miuiturkiye.net pofurdamış heralde girilmiyor.. ne zaman düzelir belli değil

kafamda deli sorular...

şafak sayacam artık 21 ocak gününe kadar

son 16.
  • Note pro ya Türkçe dil olan rom nereden bulabilirim.

ocak 21 de çıkmıyor,şubat 8 den sonra bak istersen :
    http://www.gizmochina.com/2016/01/05/xiaomi-mi-5-confirmed-feature-snapdragon-820-will-available-plenty-spring-festival/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skald

ocak 21 de çıkmıyor,şubat 8 den sonra bak istersen :
    http://www.gizmochina.com/2016/01/05/xiaomi-mi-5-confirmed-feature-snapdragon-820-will-available-plenty-spring-festival/

bunlar tarihi ileri attıkça atıyorlar şubat başında kesin mart ortasına duyuru tarihi verirler..

bi önceki haberde 21 -22 ocakta duyuru yapılacak diye haber çıkmıştı şimdi de 8 şubat..

bekleyelim bakalım ama mi5 ten başka telefon almam heralde muadili yok çünkü piyasada

o tarihte piyasa sürülcek yazıyor ama bilinmez bende bekliyorum resimdeki gibi gelirse harika olur
    bu arada redmi 3 çıkıyor snapdraogn 616 işlemci ile
    http://www.gizmochina.com/2016/01/07/xiaomi-redmi-3-to-feature-snapdragon-616/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan3579 -- 7 Ocak 2016; 14:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skald

o tarihte piyasa sürülcek yazıyor ama bilinmez bende bekliyorum resimdeki gibi gelirse harika olur
    bu arada redmi 3 çıkıyor snapdraogn 616 işlemci ile
    http://www.gizmochina.com/2016/01/07/xiaomi-redmi-3-to-feature-snapdragon-616/

çok klas görünüyor aslında güzel bi telefon gibi geldi ama ben mi5 e taktım kafayı

• 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.