Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    21 ocak diyorlar yine bugun kesinleşti gibi bir haber çıktı 21 ocakta tanıtılıp 8 şubatta satılacakmış
    kaynak : http://androidcommunity.com/xiaomi-mi-5-confirmed-with-snapdragon-820-chipset-20160108/
  • mi5 çin yeniyıl festivalinden sonra satışa çıkacak, başkan vekili açıklamış.

redmi 3 için dual hibrid sim kart olacağı açıklandı, 1. yuva sim kart, 2. yuva sim veya sd kart takılacak.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    burada :
    16 gbhttp://www.xiaomidevice.com/xiaomi-mi5-4g-lte-4gb-16gb.html
    64 gb http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-mi5-snapdragon-820.html
    gearbest :http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_294067.html 728 dolar demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan3579 -- 10 Ocak 2016; 9:21:45 >

• 500 dolar mı ? Eger o fiyatlara cikarsa mi5 biraz zor satar.
    16 gb cikis fiyati en fazla 350 dolar olmali. Bundan önceki duyurdugu mi3, mi4 te oldugu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YasinCC kullanıcısına yanıt
    O kadar olmaz gibi ama bellide olmaz şu ana kadar Xiaominin pahalı serileri Note serisi oldu. Bakalım ne olucak ama artık Xiaomide F/p Olayını bıraktı diyebiliriz.
  • O kadar global marka varken ben bile gidip xiaomi ye o parayı vermem.
    64 gb olan birde 600 dolarmış.
    O paralara htc, blackberry alınır. Gercekten premium bir marka ve ürün kullanırsın. Bu markalar bile bu fiyattan ürün satamıyor dogru düzgün. O degil kendi pazarında meizu gibi güclü bir rakibi var.
    Neyse satışa ciksin görelim fiyatlandirma gercekten böylemi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

O kadar global marka varken ben bile gidip xiaomi ye o parayı vermem.
    64 gb olan birde 600 dolarmış.
    O paralara htc, blackberry alınır. Gercekten premium bir marka ve ürün kullanırsın. Bu markalar bile bu fiyattan ürün satamıyor dogru düzgün. O degil kendi pazarında meizu gibi güclü bir rakibi var.
    Neyse satışa ciksin görelim fiyatlandirma gercekten böylemi olacak.

Xiaomi'yi son dönemde bende anlamıyorum. Valla o fiyatlardan çıkarsa şaşırmam.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Letv ye yoneliriz bizde le max on numara olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada 16 lık 399 dolar
    çıkış tarihi 18 şubat
    http://www.vopmart.com/cs2013087.html
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Onlarda çok yeni yazılımsal sıkıntılar çok fazla ama tasarımları çok iyi biraz daha yerine oturmaları lazım.Oda Mate 8 den esinlenmişler zaten.
  • İyi günler Mi4c nin pc ye bağlantı ayarlarını nasıl yapabilirim? Şu anda pc ye taktığımda sadece şarj oluyor

• teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ayar yapmadan. Windows 7,8 işletim sistemi pc lere direk takıyorum görüyor. Usb 3 portlarina takıyordum bide.

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tasarım çok iyi ve dediğiniz gibi görür görmez Huawei den esinlendigini hissettim. Ama bu kötü birşey değil, Ondan esinlenip daha iyisini yapıyorsa helal olsun derim. Yazılımsal sıkıntılar da kısa vadede düzelir diyorum. Çünkü talep fazla gerçekten iyi bir çıkış yaptılar. Bunuda halledeceklerdir umarım..

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Bende hiçbir ayar yapmadım ama olmadı acaba yazılımla mı alakalı zira bendeki 2 gb ramli olanı

• teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Bendeki 3 gb. Aldığım zaman Xiaomi eu daki en güncel geliştirici romunu kurmuştum. Ve sonra her hafta ota dan gelen güncellemeleri kurdum. Bilemedim hocam.

• Selamün Aleyküm Arkadaşlar Foruma daha yeni üyeyim.Xiaomi firmasını 2-2.5 senedir takip ediyorum.Bende sizler gibi Xiaomi Mi5 i bekliyorum.Kafa takılan birkaç soru var aranızdada gerçekten çok bu işlemci konularındada bilgili insanlar olduğunu düşünüyorum.İsterseniz sorularımı sorayım;

1-Apple ın A9 işlemcisi bildiğimiz gibi Eylül ayında çıktı.Qualcomm Snapdragon 820 nin ise Haziran ayı civarında faal olması bekleniyor.Ve testlere göre Snapdragon 820 Apple A9 dan geride fakat Snapdragon 820 daha yeni nesil bir işlemci fakat A9 ondan güçlü.Ve Apple ın A10 u duyuracağı zaman Snapdragon 820 nin A10 2 katı olmazmı.Bence olabilir,çünkü Apple gerçekten işlemci yönünden çok ileri bir firma.Bu yüzden ben Snapdragon 820 nin yeterli olmadığını düşünüyorum.Veya genelleme yaparsam şu an A9 dan geri çıkan işlemciler bence çok geride ve gelecektede Apple dan geri kalacaklarını düşünüyorum.Eğer Apple ve diğer üreticilerden geri kalmamalarını istiyorlarsa artık çekirdek sayısını,bit ve tekil çekirdek gücünü artırmaları gerektiğini düşünüyorum.Hatta işlemci önbelleği ve iş parçaçığı gibi bilgisayar işlemcilerinde bulunan özellikleride telefon işlemcilerinde görmek istiyorum.Ayrıca Adreno GPU nunda Adreno Vulkan API sını yanına alarak en az 1000 MHz hızlarını aşmasını ve Intel,Nvidia gibi GPU devlerinin devlerini geçen bir Adreno sistemini Snapdragon 820 de görmek istiyorum.Böyle birşey mümkün mü?

2-Bunu forumda eski üyeliğimdede dile getirdim.İnsanların bana söyledikleri bunların tamamen gereksiz olduğu.Ben böyle düşünmüyorum,sizin aranızdanda birisi açıklamamı isterse açıklarım.Mi5 te neden 6 GB DDR5 veya DDR4 RAM kullanılmıyor? Daha doğrusu resmi bir duyuru yok.Neden kullanmasın Xiaomi neden olmasın? Ayrıca 6 GB DDR5 RAM in yanına 256 GB ROM kapasitesi koysa ve SD Kart seçeneğini kaldırsa daha iyi olmazmı?

İyi Forumlar.

• Neden hala Türkiye pazarına giriş yapmadılar bir türlü anlayamadım. Herhangi bir girişim yok mu arkadaşlar xiaomi'den ?

• Arkadaşlar mi5 ne zaman tanıtılacak tam tarih varmı elinizde ?
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    24 şubat
  • quote:

Orijinalden alıntı: dc106

24 şubat

inşallah fiyat olarak beklediğime değer znefone 2 mi satıp geçmeyi düşünüyorum bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.