Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://mi5xiaomi.com/ ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 aralıkta çinde mi5 ve abisi mi5 plus çıkacak diye yazı var burada diğer lokasyonlarda ise aralık ayının 3. haftasının ortalarına kadar mi5 in geleceği yazılıyor

mi5 fan diye geçiyor tam bi info bulamadım site ile ilgili ama zaten aralık ya da yılbaşından sonrası için mi5 ya da yeni mi modelinin çıkacağı konuşuluyordu

şu an için miuiturkiye resmi sitesinde garantili satışları devam eden mi4 4g uyumlu modelini almak yerine 1 ay daha bekleyip gıcır gıcır mi5 almak daha mantıklı geliyor nedense..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

http://mi5xiaomi.com/ ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 aralıkta çinde mi5 ve abisi mi5 plus çıkacak diye yazı var burada diğer lokasyonlarda ise aralık ayının 3. haftasının ortalarına kadar mi5 in geleceği yazılıyor

mi5 fan diye geçiyor tam bi info bulamadım site ile ilgili ama zaten aralık ya da yılbaşından sonrası için mi5 ya da yeni mi modelinin çıkacağı konuşuluyordu

şu an için miuiturkiye resmi sitesinde garantili satışları devam eden mi4 4g uyumlu modelini almak yerine 1 ay daha bekleyip gıcır gıcır mi5 almak daha mantıklı geliyor nedense..

Bence 1 sene daha bekleyip Mi6 alınmalı.

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    1 sene beklersem para biriktirir sony xperia z6 falan alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

1 sene beklersem para biriktirir sony xperia z6 falan alırım

Bence sen mesajı alamamışsın :)
  • Beyler mi4 telefonuma kılıf almayı düşünüyorum. Aliexpress ten olabilir. Bildiğiniz, önerebileceğiniz kılıf var mı? Şeffaf kılıf düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

xiaomi telefonlarıyla yaklaşık 1 yıl önce tanıştım. önce mi4'üm vardı. Şimdi ise Mi note kullanıyorum.
    Nedense bu iki telefonun kasalarına hayranım. her türlü düşme ve çarpmaya maruz kalmasına rağmen, ikisi de halen sapasağlam(mi4 ü halen eşim kullanıyor)

İkinci hayran olduğum konu da androidde bu kadar hatasız ve akıcı bir arayüze sahip olması. Özellikle iki cihaza da geçen hafta miui 7 yi yükledim. android 4.4.4 üstüne gelmesine rağmen muhteşem bir güncelleme olmuş. görsel, akıcılık ve pil performansı açısından müthiş. daha bir hata da göremedim.

Üçüncü konu ısınma mevzusu; telefonla şarj olurken oynadığımda sadece ısınma hissediyorum. normal şartlarda kullanırken ısınma yok denecek kadar az.

LG, samsung, htc kullanmış biri olarak sürekli telefon değiştiren biriyken, mi telefonları gördükten sonra galiba sadece mi kullanırım bundan sonra.
    mi5 i bu yüzden 4 gözle bekliyorum...

Belki bu cihazları almayı düşünen arkadaşlara fikir verebilirim diye yazmak istedim.

• önizleme derken kilit ekranında gelen izlemeyi mi kastediyorsunuz

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    kilit ekranda kimin mesaj attığı görünsün ancak ne mesaj yazdığı görünmesin. yani

ast;
    merhaba

yerine

ast;
    şeklinde görünüm olsun. iosda önizlemeyi gösteri kapatınca, androidde de hassas içeriği gizle yapınca aktif ediyorduk bunu. miuide bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi note nerde satılıyor türkiyede resmi disbürütörü varmı note 4 ü satıp geçmek istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye resmi distribütörü yok ne yazıkkı. ikinci el satış sitelerinde bulabilirsiniz.
  • hocam WhatsApp ta bende bilmiyorum da mesaj da ayarlar da var o dediğiniz

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajlardaki nerde tam soyleyebilir misiniz

• mesajlara girin en soldaki menü tuşu var ya ona basın görürsünüz zaten mi mesajı etkinleştirdiginiz yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepAnkara -- 17 Kasım 2015; 17:17:12 >
  • Mi Türkiye
    Sayfayı Beğendin · 2 saat ·

#Xiaomi 24 Kasım'da #Mi5'i tanıtacak!

1 ay beklemeye gerek kalmadı buyrun link

https://www.facebook.com/MiTurkeyOfficial/photos/a.1394086210873620.1073741828.1393502047598703/1660506200898285/?type=3&pnref=story

• Özellikleri belli olsun da karar verelim geçecek miyiz, ne yapacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 Kasım da Mipad 2 de tanıtabilir. Fiyatı 150$ civarında olursa güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 20 Kasım 2015; 15:42:40 >
  • yarın tanıtım var gençler ben mi5 bekliyorum artık kime niyet kime kısmet
  • mi tv 3 tr ye gelirmi yadanasıl satın alabilirim.???? bilen varmı
  • http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Xiaomi-Mi5-icin-11-Kasimi-isaret-ediyor.htm

hepsi tanıtılmış mi5 in pabucu dama atılmış yazık resmen ya
  • 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.