Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi nin 19 ekimde yapacağı tanıtım galiba mi5 ile alakalı olmayacak gibi geliyor bana çünkü xiaomi çalışanlarının forumlarda yaptıkları paylaşımlara göre 2 segmentli ürün olabileceği tartışılıyor

ya foto makinesi falan olabilir objektif takma çıkarma şeklinde ya da klavye takılan tablet olabilir..

bu partide gelen mi4 ü ben almam çünkü artık 4g ye geçiyoruz o yüzden mi5 bekliyorum ve tahminimce bu zamazingonun duyurulması da yılbaşını bulacak..

mi4 ten kar yapan tedarikçileri mi5 i getirir mi bilmiyorum ama bence türkiyeye paralel ithalat ile gelmesi uzun sürebilir..

mart-nisan gibi geleceğini tahmin ediyorum ama umarım yanılırım da daha erken getirirler...
  • PetroGeologist kullanıcısına yanıt
    Evet resmi olarak açıklandı 19 ekimde bir telefon tanıtılmayacak, hatta herhangi bir cihaz tanıtmayacağız diye açıklamışlar. GSMarena öyle yazıyor. Mi5'de eğer SD820 kullanılacaksa mart nisan biraz zor gibi. Zira işlemcinin üretimi o civarda başlanacak.
  • Beyler mi4 cihaz kullanıyorum. Yurtdışından alınma. Pasaport kayıtlı. Telefonumu servise göndermek istiyorum. Türkiye için servis bulunuyor mu? Bulunuyorsa hangi servis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler mi4 cihaz kullanıyorum. Yurtdışından alınma. Pasaport kayıtlı. Telefonumu servise göndermek istiyorum. Türkiye için servis bulunuyor mu? Bulunuyorsa hangi servis?

Sahibinden deki semers iletişimle bir görüşün isterseniz, yurtiçi garantili satış yapıyorlar, servis veren firma Delta olabilir veya yanılıyor da olabilirim kendisi daha net bilgi verecektir size. Gelişmeleri bizimle de paylaşabilirseniz seviniriz..
  • Arkadaşlar ilgilenen varsa satılık xiaomi mi3 var sorunsuz pasaport kayıtlı 700tl

• televizyon tanıtmışlar mi5 bahara kaldı..
  • yürüteç de tanıtmışlar biz hala mi5
  • vodafone kullanıcısı olarak mi4c yi 4g de kullanabilir miyim
  • ubelalan U kullanıcısına yanıt
    Mi4c modeli 4g destekliyorsa kullanırsınız hocam sorun olmaz operatöre bağlı değil

• türkiyedeki 4g bantlarından 3 ünü destekliyor bildiğim kadarıyla.Cevabınız için sağ olun hocam
  • aresfatih A kullanıcısına yanıt
    satildı
  • Merhaba arkadaşlar. Xiaomi mi4i kullanıyorum. Telefonun zil sesi az çıkıyor. Belli bir kod, ayar vs. ile ses seviyesi yükseltilebiliyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mi4 de su an androidin hangi surumu var? 6.0 gelecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaslar mi4 de su an androidin hangi surumu var? 6.0 gelecek mi?

5 var 6 da gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaslar mi4 de su an androidin hangi surumu var? 6.0 gelecek mi?

5 var 6 da gelecek.

5 yok mi4 halen 4.4.4 de fakat mevcut sürümün android 5 ten eksiği yok fazlası var.
  • MİBAND Satan Var mı ?

• Beyler gecen gun Mi 4c siparisi verdim. Hayirlisiyla 1 ay icinde elime gecicek. Daha once sadece iOS platformu kullandigim icin yabancisiyim. Bu nedenle cihazi ilk aldigimda neler yapmam gerektigi konusunda bilgilendirir misiniz? Aciklamaya gerek yok, su romu kur, soyle root yap, sunlari kapa, suna dikkat et demeniz yeterli. Basta IMEI olmak uzere yapilis tarzlarini sizi yormadan kendim ogrenirim maksadim simdiden ogrenmek gelince sıkinti cekmemek.

• yeri değil sanırım ama imei repair den sonra telefonda herhangi bi bağlantı sıkıntısı olabilir mi mesela 3310 imeisini mi4c ye atarsam 3g çalışmama ihtimali var mı ya da 3g li bi cihaz imeisi attığımızda 4g ye geçildiğinde 4g ye bağlanamama problemi olur mu şimdiden teşekkürler
  • kadiraybar kullanıcısına yanıt
    satıyorum hocam 1 aylık ful kutulu 40 tl

• ubelalan U kullanıcısına yanıt
    3g yi desteklemeyen telefonlarin imei leri sorun çıkarmadı 4g de de sorun olacağını sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.